גלקסי ס נתקע המון? (?!)

אני לא מכיר את אורנג' אלא את סלקום

ומשער שטיפול במכשיר בתקופת האחריות שלו היא שירות אלמנטרי שעדיין לא שמעתי שנמנע ממישהו.

white star

New member
../images/Emo54.gif הם "מתקנים"

רק שהתקלה חוזרת וחוזרת וחוזרת ויש תקלה אחרת ואתה מוצא את עצמך כל 3 שבועות אצלהם

toltol03

New member
זה כל כך נכון

עם הנוקיה הקודם שלי הייתי צריכה להשאיר אותו בתיקון.. לא להחזיר אותו בכלל אני כל כך רוצה להמנע מזה עם פלאפון חדש בגלל זה אני מודאגת מהגלקסי

white star

New member
../images/Emo54.gif ככה

אצלי הוא לפעמים נתקע לשתי שניות, בעיקר אחרי שתוכנה מסתיימת באופן לא תקין. זה קורה לי רק עם WAZE שנראה לי אני הולך למחוק בכל מקרה כי הניווט שלה לא משהו. נראה לי שקיבלת מכשיר "ממוחזר" (מישהו השתמש והחזיר לאורנג' או נכנס לתיקון ונתנו לו אחר). הבעיות שאתה מתאר ממש לא אופייניות למכשיר, בכל מקרה לא לשלי ולא לאנשים שאני מכיר. זה נשמע ממש הזוי, כאילו הכניסו למכשיר רום חצי מבושל. בכל מקרה, גש לאורנג' ודרוש מכשיר חדש אמיתי.

white star

New member
../images/Emo54.gif את*

לא יודע למה קראתי את ההודעה שלך בלשון זכר

voguemaster

New member
סביר להניח שהם רק יעשו WIPE

אבל לא ניתן לדעת. בכל מקרה, התופעות שהיא מתארת ממש הזויות. ידוע שלמכשיר הזה יש ירידה בביצועים לאורך זמן (סמסונג טובים בדברים מסוימים, חארות בדברים אחרים) וצריך לטפל בזה.

לא מומחה גדול ..אבל

יש לי את המכשיר , שיחקתי בלי סוף ,התקנתי , הסרתי , הגדרתי ועדיין לא מקבל אף אחת מהתופעות המתוארות .. לא יודע לגבי מכשיר ממוחזר , אבל התופעות האלה ( לפחות בסימביאנים שמכיר טוב מאד ) הרבה פעמים מאפיינות התקנה או נסיון התקנה של תוכנה/אפליקצציה שלא לגמרי הצליח ומבגבג את המערכת ..

voguemaster

New member
אתה צודק כמובן

ואם לחדד את מה שאמרתי קודם - לאורך זמן המכשיר בתצורתו המקורית מתחיל להיכנס ל-LAGים מדי כמה זמן. קפיאות לא מוסברות בחלקים לכאורה אקראיים בזמן השימוש. הקפיאות בד"כ נמשכות כמה שניות אבל גם שמעתי על חצי דקה. מעולם לא שמעתי על 15 או 20 דק'. במידה והמכשיר חדש, נראה לי ששוה אצלה לפרמט את כולו ולהתחיל מחדש.

ואם אנחנו כבר בעניני הפירמוטים..

יש איזהשהוא קוד כזה או אחר כמו בסימביאנים שמחזיר את המכשיר למצב יציאה מהמפעל ?

voguemaster

New member
אם יש לך כח להתעסקות, כדאי לך לנסות

לפרמט אותו ולהתקין רום אחר ולראות איך הוא מתנהג. יש סבירות גבוהה שעל הדרך התקלה תתוקן (אלא אם כן היא בחומרה כמובן). אם אין לך כח/ידע להתעסקויות, שיחליפו לך מכשיר.

pelegnz

New member
היה לי מקרה דומה במוטורולה שלי

אחרי הרבה תסכול החלפתי את ה-SD CARD והכל הסתדר. (עד שה-SD CARD החדש התקלקל והחלפתי גם אותו)

יוסף1310

New member
אצלי הוא היה נתקע הרבה -

המכשיר נוטה להיתקע, אבל אפשר למנוע את רוב החריקות: 1. Whatsapp תוקע. אם אפשר להסתדר בלי, או לא להפעיל תמיד ברקע, זה מאוד עוזר 2. SKYPE תוקע, אבל ממש. ברגע שמפעילים אותו כל תפקודי המכשיר יורדים. עדיף להפעיל כשרוצים לדבר ואחר כך לנתק אותו מתפריט היישומים או לכבות ולהדליק את המכשיר. 3. אנטנת WIFI להדליק רק כשרוצים לגלוש ב WIFI... 4. זמני כיבוי והדלקה - לא קרה לי. אולי יש לך בעיה ספציפית

toltol03

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

תודה רבה על התשובה הארוכה והמפורטת
אני מצטערת לשמוע זאת על המכשיר במיוחד אחרי שכבר עבר השבועים שבהם יכלתי להחזיר את המכשיר לחברה , עם אתה אומר שמהמכשיר נוטה להתקע אני לא הייתי רוצה להשאר עם מכשיר שכזה הבנתי מהתגובות כאן שהבעיה במכשיר הספציפי שלי (שמתכוונים להחליף לי באחר) אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם לסגור תוכניות שכן הייתי רוצה שהיו פתוחות תמיד כמו WHATSAPP והסקייפ ובמיוחד לא עם WIFI שהייתי רוצה ומצפה שמכשיר כזה יוכל לעמוד בWIFI פתוח כל הזמן ובכלל מפתיע אותי שהוא נוטה להתקע כפי שרשמת לחברה שלי יש E72 והתוכניות האלה פועלות אצלה חופשי כל הזמן ברקע והיא יכולה לתפעל הטלפון ואת המכשיר בלי בעיה תמיד

יוסף1310

New member
בסך הכל - אני מרוצה מהמכשיר

אחרי תקופת הסתגלות מסוימת למדתי מה השגעונות שלו. אבל זה מכשיר יפהפה, קל לתפעול, אלגנטי הרבה יותר מכל הנוקיות (לדעתי). יש לו כל מיני מוזרויות, זה נכון: כאשר מעמיסים עליו הרבה רשת הוא נוטה להיתקע. למשל אם מסנכרנים דואל ובדיוק מגיעה הודעה ב WHATSAPP הוא בד"כ "קופא" לאיזה עשר שניות מעצבנות. בנוסף יש לו שגעונות: למשל אני מסנכרן שתי תיבות (אחת ארגונית ואחת ג'ימייל). גיליתי שאם אני נכנס לג'ימייל מתפריט הדואל ולא מאפליקציית הג'ימייל הדואר עובד הרבה יותר לאט וגם נתקע לעיתים קרובות. לסיכום: אני מת על המכשיר הזה, אבל לתחושתי הוא לא "נאפה" עד הסוף... בטח תצא גרסה מתוקנת עוד כמה חודשים ואצטרך לחכות שלוש שנים עד סוף ההתחייבות

למעלה