כואב ונשבר הלב כשמפרסמים את שמות החללים של צבא הגנה לישראל.
והנה גם בנו של הרמטכל לשעבר נפל במלחמה הזאת.
והנה גם בנו של הרמטכל לשעבר נפל במלחמה הזאת.
קשה לי לכתוב את אשר אני הולך לכתוב, אך הוא הוא (גדי) בישל את הדייסה שעכשיו הוא אוכל.גל איזנקוט, יהי זכרו ברוך.
כנ"ל, במיוחד שאני יודע שהצד השני שמח.כואב ונשבר הלב כשמפרסמים את שמות החללים של צבא הגנה לישראל.
אם אני לא טועה, רפו"ל ז"ל איבד את 2 ילדיו.והנה גם בנו של הרמטכל לשעבר נפל במלחמה הזאת.
מה זאת אומרת "בישל"? איזה אב רוצה שבנו יפול בקרב?קשה לי לכתוב את אשר אני הולך לכתוב, אך הוא הוא (גדי) בישל את הדייסה שעכשיו הוא אוכל.
כנ"ל, במיוחד שאני יודע שהצד השני שמח.
אנו מאבדים הרבה צעירים איכותיים, דור העתיד שלנו.
אם אני לא טועה, רפו"ל ז"ל איבד את 2 ילדיו.
המחאות שהוא תמך בהם שבלעדיהם בנו לא היה אמור לצאת לקרב הזה.מה זאת אומרת "בישל"? איזה אב רוצה שבנו יפול בקרב?
כן, אבל עצם זה שהילד יצא להילחם יחד עם כל חיילי צבא הגנה לישראל.המחאות שהוא תמך בהם שבלעדיהם בנו לא היה אמור לצאת לקרב הזה.
הוא גרם לאובדן של כל הנרצחים וכל החיילים שנפלו בקרב, לעוגמת נפש של החטופים שהוחזרו ולחטופים שעדיין שם, לפצועים ולכל עם ישראל, כך שקשה לי לחבק ולנחם אותו למרות שצר לי מאוד על נפילת בנו ז"לכן, אבל עצם זה שהילד יצא להילחם יחד עם כל חיילי צבא הגנה לישראל.
ולצערי נפל..
אני כבר לא יכול לבוא בטענות כלפי אביו.
להפך, עלינו לחבק ולנחם אותו.
אני מקוה שהחיילים הגיבורים שנפלו לא נפלו לשווא
אני מאד מקוה שהמדינה תדע מה צריך לעשות הלאה
כדי שלא יקום לנו חמאס חדש בעזה.
ובכל זאת אני מסרב "לרקוד על הדם" של בנו.הוא גרם לאובדן של כל הנרצחים וכל החיילים שנפלו בקרב, לעוגמת נפש של החטופים שהוחזרו ולחטופים שעדיין שם, לפצועים ולכל עם ישראל, כך שקשה לי לחבק ולנחם אותו למרות שצר לי מאוד על נפילת בנו ז"ל
אכן, בגלל זה אני לא חוגג על כך וכתבתי בצער רב את הדברים.ובכל זאת אני מסרב "לרקוד על הדם" של בנו.
גם נהוג לא לתפוס אדם בצערו.
כל הכבוד לך.אכן, בגלל זה אני לא חוגג על כך וכתבתי בצער רב את הדברים.
גדי אייזנקוט היה חלק מן הקונספציה השמאלנית ששלטה במטכ"ל צה"ל לאורך השנים.הוא גרם לאובדן של כל הנרצחים וכל החיילים שנפלו בקרב, לעוגמת נפש של החטופים שהוחזרו ולחטופים שעדיין שם, לפצועים ולכל עם ישראל, כך שקשה לי לחבק ולנחם אותו למרות שצר לי מאוד על נפילת בנו ז"ל
במיוחד כשראש הממשלה הוציא את בניו מהמערכה ודאג להשאיר אותם בחו"ל בניגוד לאחיו ז"ל שחזר במיוחד מחו"ל כדי להילחם. כך שבעוד ראש הממשלה הוציא את בניו הצעירים מהמערכה כשאפילו הבן של דרעי התנדב, יש הערכה לרמטכ"ל לשעבר וח"כ בהווה שבנו נלחם ביחידה הקרבית ביותר.כן, אבל עצם זה שהילד יצא להילחם יחד עם כל חיילי צבא הגנה לישראל.
ולצערי נפל..
אני כבר לא יכול לבוא בטענות כלפי אביו.
להפך, עלינו לחבק ולנחם אותו.
אני מקוה שהחיילים הגיבורים שנפלו לא נפלו לשווא
אני מאד מקוה שהמדינה תדע מה צריך לעשות הלאה
כדי שלא יקום לנו חמאס חדש בעזה.
את זה אני לא שמעתי וגם לא ידעתי.במיוחד כשראש הממשלה הוציא את בניו מהמערכה ודאג להשאיר אותם בחו"ל בניגוד לאחיו ז"ל שחזר במיוחד מחו"ל כדי להילחם. כך שבעוד ראש הממשלה הוציא את בניו הצעירים מהמערכה כשאפילו הבן של דרעי התנדב, יש הערכה לרמטכ"ל לשעבר וח"כ בהווה שבנו נלחם ביחידה הקרבית ביותר.
אבנר אולי, יאיר בטוח לא.את זה אני לא שמעתי וגם לא ידעתי.
אם זה נכון מה שאתה אומר אז זאת באמת בושה חרפה וכלימה.
רגע...
נראה לך שבנו של נתניהו שרת ביחידה קרבית?
אם מדברים על גנים ותורשה..אבנר אולי, יאיר בטוח לא.
פסי-כו-לו-גית!אם מדברים על גנים ותורשה..
אז לדעתי
אבנר זה האבא ויאיר זאת ה פ ס י כ ו ל ו ג י ת.
הוא לא הוציא אותם, הם יצאו הרבה לפני.במיוחד כשראש הממשלה הוציא את בניו מהמערכה ודאג להשאיר אותם בחו"ל בניגוד לאחיו ז"ל שחזר במיוחד מחו"ל כדי להילחם. כך שבעוד ראש הממשלה הוציא את בניו הצעירים מהמערכה כשאפילו הבן של דרעי התנדב, יש הערכה לרמטכ"ל לשעבר וח"כ בהווה שבנו נלחם ביחידה הקרבית ביותר.
המחאות רק עזרו לבחור בעיתוי המתאים, המערכה הייתה מתוכננת על ידי האויב מזמן.המחאות שהוא תמך בהם שבלעדיהם בנו לא היה אמור לצאת לקרב הזה.
נשבע לך שהוצאת לי את המילים מהפה.קשה לי לכתוב את אשר אני הולך לכתוב, אך הוא הוא (גדי) בישל את הדייסה שעכשיו הוא אוכל.
בדיוק ההפך,זה ששילם בבן שלו אומר שהוא לא חלק מהקנוניהקשה לי לכתוב את אשר אני הולך לכתוב, אך הוא הוא (גדי) בישל את הדייסה שעכשיו הוא אוכל.
רוב מוחלט של הסרבנים, בזמן האמת התנדבו לצה"ל, את הנזק שלהם הם עשו, למרות שלחלקם זה עלה בחייהם.בדיוק ההפך,זה ששילם בבן שלו אומר שהוא לא חלק מהקנוניה
אלא אם כן הוא הוברח מהארץ כמו יוני ש"מת" במבצע אנטבה" בשביל להרים את הקריירה של ביבי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.