גל זכה בזהב!

נכון, פרידמן זכה בזהב.... הרבה מזל

טוב, טונה של כבוד והנה יש לנו דוגמה לספורטאי ששוקד על תוכנית אימונים של 8 שנים כדי להשיג את הזהב האולימפי..... כל הכבוד לגל פרידמן- ספורטאי ענק

../images/Emo104.gif תודה גל../images/Emo104.gif

תודה על האושר המדהים שהענקת לנו, תודה על החוויה שזכינו לה, חוויה לראות פנומן כמוך. תודה ומזל טוב.

natyh

New member
בועז כבר יש שירשור זהב

מאתמול , אני מבין שמפריע לך שאני פתחתי אותו ולכן אתה תוקע את השירשור הזה מקדימה ??? למה שלא תשרשר איפה שצריך . נתי

IlanShacham

New member
כנראה שהזיכרון שלי לא משהו...

נדמה לי שאתמול גל עוד לא לקח את הזהב...

zorka

New member
טוב שאתם זוכרים מה באמת חשוב

אל תתנו למאורע פעוט כמו ההישג האולימפי לבלבל אותכם.

natyh

New member
הבעיה היא

שבשירשור ההוא כאן : יש תהיות אמיתיות שחובב ספורט ישראלי צריך לתת את דעתו עליהם : האם זה הישג חד פעמי שלעולם לא יחזור על עצמו, או אולי גרוע מזה האם עוד 4 שנים נראה את פרידמן במדים האמריקאיים ממש כמו צור או אולי הניצחון הזה יגרום לארנון דגן , מקום 3 בעולם בפורמולה , ועופרי ארגוב מקום 3 בקייט בעולם ויוני בן זאב הגולש הכי מוכשר שנולד בארץ אי פעם שפרש . לחזור או אולי ההישג האולימפי לא יביא אותנו לשום מקום כמו מקסיקו 70 בכדורגל. זכותך כמובן לא להתיחס לכך . ממש כפי שעושה מנהל הפורום בגלל רגשות אישיים ול בפעם הראשונה . נתי

gulug

New member
אתה צריך ייעוץ

רק לקח מדליה וכבר אתה רוצה לבדוק איך אפשר יהיה, אולי, בעתיד לבכות על זה. רחמנות

natyh

New member
בדיוק להיפך

אני רוצה להבטיח אפשרות לפרנסה לאנשים כמו רמי צור, לגל היתה עזרה ממקור אחר , ולכן הוא לא פרש . נתי

aFish

New member
נתי, אתה מעלה נקודות נכונות אולי

אבל לפעמים צריך לעצור ולהתמקד ברגע, בספונטניות, בגודל ההישג. מותר לפעמים לשכוח הכל ולא לחשוב כל כך רחוק. למה? כי זה משק כנפי ההיסטוריה והיה לנו הזכות להיות שותפים קטנים אליו. כי יש כאן ספורטאי ענק שהיתה לו אולי תמיכה אבל אף אחד לא עזר לו לקום בוקר בוקר (גם בחורף) ולהתאמן בקור ובחום וגם כשלא כל כך בא. בסיטואציה הזאת - צריך לחשוב (אולי רק היום) על כמה כבוד אנחנו נותנים לגל וכמה אנחנו שמחים שהוא הגיע להישג הזה. בשבילו וגם קצת בשבילנו. אז למה להתעסק בקטנות? שרשור כזה או אחר? מה זה משנה? אני את שלי אמרתי...

natyh

New member
אני מאד שמח בשביל גל

כי זה ניצחון לספורט הישראלי , וייתן לספורט עוד 10 שנים , וזה מה שכתבתי לו אתמול כאן ולאור התחזית מזג אוויר , ידעתי שיש לו יותר מסיכוי טוב . ובעניין הקטנות כדבריך : לו נבו איתן היה עובר ניתוח בארה"ב הוא היה היום איתנו !!! וגם רמי צור היה פה , שאל את רמי וגם את גל למה להתעסק בקטנות בעניין הזה הם בטוח יודעים מה זה לחיות מהמענקים של הועד האולימפי . כמובן אם אתה לא רוצה אל תטריד את עצמך מה יקרה מחר ומה גל יראה מזה כהחזר, אותי זה דוקא מעניין . נתי

רמי לשם

New member
נתי, נראה לי שקצת הרחקת לכת עם נבו

וערבת את הסיפור הטרגי שלו בלי שום קשר. אני ממשלא מעוניין לפתוח דיון בנושא נבו, שהיה חבר טוב של אחי, בא פשוט נוציא אותו מהדיון.

ido mazor

New member
גל ירכב הרבה השנה

גל כבר אמר היום שבתוכנית שלו לקראת בייג'ינג 2008, בשנה הראשונה הוא יעבוד על בניית הכושר האירובי באופניים, עם מעט שייט. "ואז אני אגיע חיה". יאללה יאללה איגוד האופניים - חברות כבוד (כמובן בחינם ולכל החיים) לגל!! ושייתן הרצאות לרוכבים הישראלים על יכולת פיסית ומנטלית בתחרויות.

IlanShacham

New member
אחרי שאמר שהוא רוצה לצפות בתחרויות

ה XC הוא אמר משהו בסגנון "מי יודע, אולי באולימפיאדה הבאה אתחרה במקצוע נוסף". עושה רושם שהוא מתכוון ללכת על אופני הרים בצורה תחרותית ולראות לאן הוא מגיע. אינשאללה, בייג'ינג 2008 מדליית זהב באופני הרים

danny zaken

New member
גל מוסר תודה אישית

לכל אנשי הפורום והענף על התמיכה והעידוד,הוא מבטיח להגיע לאליפות ישראל (נו סוף סוף יהיה לנו סיקור) . מחר וביום שישי הוא ילך לצפות בתחרות הXC האולימפית עם לורי וכנראה שזה יביא לשם צוותי תקשורת ישראלים ואולי אולי יעזור לשכנע את החברים ברוממה לשדר בחי את שני המרוצים מחר ומחרתיים. שמתם לב כמה קרדיט נתן לאופנים ולרכיבה,מלך.

eliavt

New member
נתי - יש פה איזה מגש

של כובעים - ואתה מוזמן לגשת אליו ולאכול את כולו - "רמי צור יביא את מדליית הזהב השניה , צריך לדאוג לרמי צור..." אז הכוכב הגדול שלך - רמי צור לא עלה לגמר ולפי דעתי מי שלא עולה לגמר יש לו בעיה קטנה - "איך אני אשיג עכשיו את מדליית הזהב שנתי הבטיח פה לכולם" - וזה אחרי שהוא זכה לכל התנאים הטובים שנמצאים בארה"ב. בקיצור - לא שאני מרוצה מהייחס שמקבלים פה ספורטאים אולימפיים - וגם אני הייתי שמח לראות יותר תמיכה אבל להשוות את רמי צור - לגל פרידמן (ואתה עשית את ההשואה הזו - ועוד ביום שגל מביא מדליית זהב היסטורית לישראל) זה קצת פתטי. בתקווה שתלמד גם לפרגן קצת - ולא לחפש את הרע בכל טוב. יום טוב. אליאב

למעלה