גל זכה בזהב!

natyh

New member
חמוד שלי

בקשר לאוסף השטויות שכתבת פה : אני מזמין אותך עכשיו לקישון לשאול את מיכאל אלגושווילי , איך לעזעזל מימנו את הגעתו של מיכאל קלגנוב לתחרות מאילת , שבוע אחרי שקלגנוב הגיע לכאן מרוסיה בלי גרוש בכיס . ביום שאתה אליאב תוציא כסף מכיסך ותתאמן בחרא שמשליכות האוניות עם קלגנוב , ביום שאתה תדבר עם גל במצב שהוא מודיע עוד תחרות אחת ואני פורש , ביום שאתה תדסקס עם מתי איך למצוא לגל ספונסרים ומהו השיווק שאותו צריך לעשות . אליאב חוכמה די קטנה להטיף לי מעל דפי הפורום היום כשגל מלך , אבל ברגעים הקשים כשלא ספרו אותו והיו הרבה כאלה אתה אליאב לא היית שם , אני כן . ולכן לא אתה תגיד לי איזה כובעים לאכול , במיוחד כשאני היה זה שהימר על הזהב של גל יום לפני כן . השואה בין גל רמי שי וברוך וולודיה בעינה עומדת , כולם ישראלים כולם הקריבו כל רגע בילדות עבור הספורט וההצלחה , כולם כדי להצליח אכלו הרבה ... גם גל יותר מכולם אפילו אבל לא כולם יכלו להתמודד , רמי נתן הכל וזה לא הספיק . אז מה ??? מהארץ בחיים לא היו שולחים אותו לשם ובודאי ל היה זוכה ראשון באליפות אירופה , וזה רק צריך ללמד אותך איזה פייטר קלגנוב שהביא מדליה , ואיזה פייטר רמי , ורועי וזיו שלפני 9 שנים אמר על רועי מה שאמר . לרמי מגיע שטיח אדום על מה שעשה , כן אז הוא אומר את האמת ואני מניח שקשה לך עם האמת הזו , אני יכול להבין אותך . אולי אתה צודק בא נאכל את ה .. שמאכילים אותנו נראה מדליה ונצהל כמו סוסים מטומטמים .... אבל שמישהו יבוא ויגיד כמוני שמהנבחרת הזו אפשר להביא 10 מדליות ... אבל הפוליטיקאים מרמים ולוקחים את הכסף לכיס לספורטאים אין תנאים ומאמנים מינימליים , ומהנדס במוטורולה כן גורי נאלץ להתפטר במקום שיציעו לו תנאים מועדפים , ובשידור חי עושים לו טובה ומחזירים אותו לעבודה ... איזה ביזיון , שידור חי בנוכחות שרת החינוך שנראית כמו פושטת יד , במקום שתמתח ביקורת על ההתנהלות מוטורולה נראית כמו קבצנית כן וכך זה נראה . ואם רמי להזכירך שעשה הכל לבד והגיע לאן שהגיע ראה הרזומה שלו לא הצליח אז תמיד יקום חכם כמוך ויגיד לא תגיד תודה שיש לנו מדליה ... איך השווית ביניהם בכלל ... מה לנו??? שלך ???? מה עשית בשביל המדליה הזו ??? אז מי מפרגן אליאב אתה או אני ??? מי גולש בשדות ים אתה או אני ??? נתי

eliavt

New member
קודם כל אני לא חמוד שלך...

ואני אפילו לא מכיר אותך - אבל בלי להשתחצן יותר מדי אני אומר די בבטחה שאני תרמתי לספורט הישראלי הרבה יותר מאשר אתה אי פעם תעשה בחיים שלך - כולל גיבוב השטיות שאתה כותב פה כל יום. רק לידעתך מגיל 6 ועד גיל 18.5 (כן, דחיתי את הצבא כדי לנסות להגיע לאליפות העולם בשחיה בשנת 1990 פרת אוסטרליה) שרפתי קילומטרים רבים בבריכות שחיה שונות, מגיל 14 הייתי חבר בנבחרת ישראל לנוער - נסעתי לתחריות רבות במסגרת נבחרת ישראל - ואף הבאתי את התקווה (1988 רב אומות לנוער בריסל בלגיה) ב 100 גב גיל 16. אני ממש לא רוצה להפוך את השירשור הזה לשיר הלל לאליאב טל - אבל תרים טלפון ליואב ברוק (כן הפרשן של ערוץ 1 לתחריות השחיה באתונה - והוא ישמח לספר לך על התחריות היפות שהיו לנו יחד (אחד הספורטיים שאני יותר מחזיק ממנו). אז רק לידעתך קשקשן קטן - (מדהים באיזה פשטות האינטרנט מאפשר לכל טיפש להביע את דעתו בפני הכלל) אני בהחלט יודע מה זה אומר להשקיע את כל כולך למען מטרה ספורטיבית (תאמין לי שלקום 3 פעמים ב 5:30 בבקר בחורף ולקפוץ לבריכה קרה כדי לשחות 5 ק"מ כשכל החברים שלך עדיין ישנים - זה קצת יותר קשה מהגלישה שלך בשדות ים) ולראות את הכל הולך לאיבוד כי אין תקציב למחנות אימונים בחו"ל, כי צריך להשקיע את הכל ואף אחד אפילו לא יודע מה זה אלוף ישראל בשחיה (200 מטר גב 1990). אז לפני שאתה פותח במתקפות אישיות - "אני מבין שקשה לך אם האמת הזו" - מה אני צריך אותך כדי שתספר לי על האמת של הספורט הישראלי - אני מכיר אותה ממקור ראשון - לא מסיפורי כורסא או כוס קפה עם דוד של ושכן של אחותו אני הייתי בסרט הזה ועדיין אני חושב שאתה אדם קטן - בלי לפגוע בך כי ביום שגל פרידמן מביא למדינה כבוד גדול - נכון שהמדינה לא תרמה רבות להצלחתו (ואולי אפילו לא תרמה כלל) אבל הוא מיצג את המדינה - את האדם מהצפון, מהנגב ומכל מקום אחר במדינה שנקראת ישראל ובתור נציג ישראלי הוא הביא את הכבוד הגדול ביותר מדליית זהב אאולפית - אז אל תתחיל לקשקש לי על רמי צור ושאני צריך לשים לו שטיח אדום - הבנאדם בחר בארה"ב - זכותו אבל לא אני יצאתי בהצהרות שהוא יביא מדליית זהב - אלא אתה !!! . לסיום אשמח אם לא תגיב להודעתי זו - ואם בכל זאת אתה מתעקש - במסרים. אליאב

סביבסמי

New member
אבל מה קרה לך??? הוא היה שם!!!!!

בזכותו ובזכות היותו גולש (גם) גל פרידמן ו"גורי" ("גור" בשבילך...) נמצאים איפה שהם נמצאים... תקרא מה שכתוב.... קצת כבוד בן אדם...

אליאב וסביבסמי -

אם באמת חשובות לכם עובדות תבררו את העובדות. אני בררתי (מקור ראשון אתמוול בלילה בעיצומן של חגיגות). מה שאני יודע בעקבות אותו בירור מאמש מביא אותי לומר לשניכם כי אתם שוגים בגישתכם לנתי ודבריו. אמש גופי נקרע מצמרמורת אין ספור פעמים בזכות ההתרגשות בהישגיו של גל פרידמן. אבל בערב שראיתי את כמות האנשים שפתאום קופצים על עגלת ההצלחה ואת אלו שהיו שם תמיד ונשכחים נזכרתי בפתגם של חברי הטוב, אנטוניו סנטורי שנוהג לומר: "החרא נדבק לספינה ואומר בואו ונפליג"

קצת להירגע בבקשה, נסחפתם בזרם

והוא נעשה עכור מרגע לרגע. איכשהו מהישג הסטורי בלתי רגיל בספורט שלנו נוצרה פה התלהמות שאינה במקום. אני מזכיר שמדובר בפורום מירוצי כביש באופניים - איך הגעתם למי הקישון? זה לא פורום "נכנסים בנתיH", למרות שיש לנתי, איך לומר, סגנון כתיבה מיוחד, דעתני שלא לומר פרובוקטיבי מדי פעם. זה פורום, יש מקום לחופש ביטוי אישי. חופש נגמר בדיוק בנקודה שבה הוא פוגע בחופש של אדם אחר! אז תחזרו בבקשה לכביש, למירוצים ונסו להיות ענייניים. ברכות עצומות לגל פרידמן שהוכיח שאכן הוא ספורטאי ענק עם 2 מדליות אולימפיות. נפגש באליפות ישראל נגד השעון. שבת שלום.

natyh

New member
אין לי כונה להכנס לוויכוח אישי

איתך , למרות שהצלחת לגרור אותי לתגובות שאני מעדיף לא לכתוב . אך אם אתה מתעקש לשמוח כפי שכתבת : תאכל את מגש הכובעים ... אז אני מבין שאין שמחה כמו שמחה לאיד תשמח למה לא קצת נחת , מגיע לך . ועכשיו גם אסור להשוות בין אנשים כי אליאב יקבע שגל הוא אלוהים , ואסור להשוות בינו לאף אחד אחר !!! אז לידיעתך : אם רמי היה מביא זהב אז הרבה אנשים היו מתפכחים , מתפכחים ומבינים שמשהו רקוב בארץ דנמרק , ואם אתה מכיר זאת אני מתפלא שזו תגובתך. אגב מה זה לקפוץ לבריכה קרה אני יודע ממקור ראשון , ולא איכנס לזה כאן . אני מקוה מאד כי המדליה של גל , תשנה משהו בגישה לספורט אך מניסיו9ן מר אני לא מאמין שזה מה שיקרה . אנשים יהפכו את גל עכשיו לסופר מן , מדוע כי זה קל . ויותר מכך אפשרי אפשרי במדינה הזו להביא מדלית זהב , זו הטענה !!!! אנשים לא ידברו על ניהול מתקנים , תמיכה בספורט כי הרווח חוזר למדינה ברבית , דרבית , בעניין גל המציאות שונה מאד ממה שמתארים , וזאת אני יודע ממקור ראשון , לא היתה כאן התמדה לכל אורך הדרך היו כאן פרישות פציעות מחלות ומזל שגל חזק מספיק , מה זה מספיק הוא עשוי מפלדה במקום אחר אולי היה לוקח מספר מדליות . כאן הוא נאלץ לפתוח חברה שיווק שלמה כדי שתממן אותו . לי אין חלק ולו מזערי במדליה הזו !!! למרות שיחות עם הדוד , לא בכורסא אלא בים , השקעתי בכך מחשבה אך זה לא נותן לי שום קרדיט מפני שלא קיבלו את הגישה שלי , שאם היו מקבלים ואולי היתה מצליחה אז היתה מאד עוזרת , אולי ??? אבל יש לי במדלית הארד של קלגנוב . ואם אליאב לא נוח לך שמטיפים לך אז אל תשמח לאידו של ספוטאי שנכשל !!!! העובדה שעשית זאת מעלה הרבה תהיות לגבי הרוח הספורטיבית שלך וממש לא משנה מה עשית , ומתי . נתי

סביבסמי

New member
אמרתי לך..... גם בשחייה הוא היה

מכיר יואב ברוק? זהו, שבגללו.... מכיר וואלוורדה??? אותו דבר...

natyh

New member
ולהלן ברכות לסיום מטולה אילת

ליורם גלבוע וחבורתו , שסיימו הבוקר ב 10:00 את המסלול . ולמי שרוצה עוד קצת להיהנות בבקשה . כאן נתי

הספורט בישראל במגמת התקדמות

למרות כל הקיטורים (שחלקם בודאי מוצדקים), אם אני מסתכל על הספורט הישראלי בפרספקטיבה היסטורית, הרי שיש התקדמות בנושא הספורט ההישגי. במקסיקו 68 כשאברהם מלמד החמיץ את הגמר ב-100 פרפר בכמה עשיריות שניה,זה נחשב הישג גדול. במינכן 72 כששחמורוב עלתה לגמר 100 משוכות זה נחשב הישג היסטורי. אח"כ השייטים הגיעו מקום רביעי ובסוף יעל ארד ואורן סמדג'ה השיגו מדליות ראשונות ב-92. מאז, גם ב-96 גם בסידני 2000 וגם עכשיו באתונה ישראל השיגה לפחות מדליה אחת. ועכשיו סוף סוף הגיע הזהב עם גל פרידמן. אני לא יכול לקבוע שבעוד 12 שנה ישראל תגמור עם 3 מדליות זהב את האולימפידה, אבל בהחלט רואים תהליך איטי של השתפרות. אני לא זוכר מתי זה היה, אבל למיטב זכרוני הישראלים הראשונים שזכו באליפות עולם היו שייטי ה-420 צפניה כרמל ולידיה לזרוב ואז הייתה התרגשות עצומה (ובצדק) מההישג שלהם. היום כשספורטאי ישראלי זוכה באליפות העולם בהאבקות או בג'ודו אז אנחנו מאוד שמחים אבל ממשיכים די מהר לדפדף במוסף הספורט כדי לראות איפה ינחת ליאור אסולין.

רק להגיד תודה....

גל פרידמן מודה לכל הגולשים בפורום אתונה 2004 של תפוז. וזו הגדולה של האדם, שגם ברגע הכי משמעותי בקריירה שלו, הוא לא שוכח מאיפה הוא הגיע. אדם מדהים, ורק אחר כך ספורטאי על.

rami arnold

New member
אמנם באיחור, אבל איזה מלך!!!

לא מבין איך ברגע היסטורי כזה, גם כן רבים,
רבק, כמה כאלו יש לנו?? אז בואו נהנה מהרגע, ונקוה שגם באופניים יהיו לנו הישגים! רמי ארנולד.

למעלה