גל פרידמן עלה למקום 4

יוֹאב

New member
yuvalf90 היקר

אם אתה זקוק לאישור מנהל הפורום, אז הרי קיבלת אותו. זהו גל פרידמן בכבודו ובעצמו, שכותב אלינו ממחשבו הנייד באתונה. עכשיו אתה יכול להיות רגוע, ולברך אותו בברכת 'דרך צלחה'.

chinuk

New member
אתה יודע- הם לא מתחרים 24 שעות!!

אולי אפילו הם צריכים למצוא קצת תעסוקה- כי מתי שהם לא מתחרים הם אולי מתאמנים (ותהיה בטוח שהוא לא עושה אימון בים בשעה כזאת ובטח לא ביום של תחרות ויום לפני תחרות), וגם זה לא כל היום...

דווקא מפרגנת לו........

כי שאנחנו היינו באירלנד לפני שנה במשחקים האולימפיים המיוחדים לא היה לנו זמן לזה.

IceWorld

New member
חזק וברוך גל!!!!!

אני צופה בך כבר מאטלנטה 96 שהייתי ילד בן 11

גל מאחל לך הצלחה מכל הלב..!!

והכי חשוב,לשמור על רוגע,לא להלחץ,אני יודע שאתה מצויין ואתה יודע לשמור על פרופרציות ואני מאמין שגם במאני טיים אתה תצליח,אני מאמין שתוכל להשיג השג יותר גדול מאטלנטה 96',זה שפסלו את השיוט הראשון זה פשוט מצויין,בהצלחה במשך הדרך!!!

Mister Matrix

New member
../images/Emo104.gifפרידמן אנחנו מאחוריך!../images/Emo104.gif

בהצלחה בשיוטים הבאים! תראה לקקלמאנאקיס הזה מי האלוף האמיתי!!!

*superstar*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

כל הכבוד והמון הצלחה בהמשך

SaintJohn

New member
שיהיה המון בהצלחה, גל!../images/Emo66.gif

תן להם בראש! אתה המלך, אתה פשוט שולט! כולנו איתך!

TheOrion

New member
בהצלחה גל!

מווה שתצליח באולימפיאדה ותזכור, זהב שווה לזכות לא בגלל המיקום, זה סתם נראה טוב יותר על הצוואר

פרידמן בשלישיה המובילה

סיים את השיוט השני במקום 3 ונשאר בו לאחר פסילת השיוט הראשון.

chinuk

New member
טוב שנזכרת...

פרידמן בעצמו כתב את זה לפני הרבה שעות....

בוקר טוב גל

יש בסוף היום שיוטים ?? כי באתר הראשמי רשום שאין וחלק אתר ישראלים רשום שיש .

היי אורן

תגובה רשמית: The Mistral Men and Women fleets who are sailing on alternate days, have a rest day with racing resuming for them tomorrow. Race 1 for the Mistral Men will be re-sailed at a subsequent date, and an announcement on the scheduling will be made later today. מה שאומר שכנראה היום חופשי הבא שהוא יום רביעי נשלים את השיוט החסר.

למעלה