גם אם רק חלק מזה נכון אולמרט בצרות

vantan

New member
גם אם רק חלק מזה נכון אולמרט בצרות

ויחד איתו 'קדימה' וכל הממשלה: http://www.nfc.co.il/archive/002-D-15673-00.html?tag=4-07-34 אם יתברר שאפילו רק חלק מהטענות נכונות לא יהיה מנוס מלהעמיד את אולמרט לדין על עבירת שוחד. אם החוזה הגיע לידי יואב יצחק אז קל לתאר איך 'גורמי החקירה' מדליפים לו פרטים מהפצצה המתגלגלת והולכת לפתחנו.

surfEU

New member
אני לא יודע לגבי הכתבה הנ"ל

מה שאני כן יודע, אתר NFC של יואב יצחק הינו אתר שממציא מזימות של אנשי מרכז ושמאל, המזימות המומצאות נעצרות עוד אצל מבקר המדינה בגין חוסר אשמה ואפילו לא מועברות לידי המשטרה או היועץ המשפטי מה גם שאתר NFC אינו מוצא אנשי ימין אשמים בשחיתות וזה דבר תמוה

טלמ

New member
NFC חסר כל אמינות

החל בנושאי פוליטיקה ואפילו בתרבות

תירוצים תירוצים

את ה'הגיון' שלך ניתן להחיל גם על ידיעות, מעריב, הארץ, נענע וכו', שמספקים 'הגנה' עיתונאית לשמאל ותוקפים את הימין.

טשאפק

New member
השתנו הזמירות?

שנחפש הודעות על תחקירים דומים של יואב יצחק מלפני הבחירות?

vantan

New member
צריך לבדוק כל עניין לגופו.יואב יצחק

נרתם לעיתים לשרת אינטרסים פוליטיים, אך זה לא אומר ש*כל* מה שהוא כותב איננו נכון. מה שהוא כתב על מכירת הדירה של אולמרט ברח' כ"ט בנובמבר התבסס על תשתית ראייתית דקה מדי: מעט עובדות מרשיעות, הרבה פרשנות ו'אוויר חם'. הדברים שהוא כותב הפעם נראים על פניהם הרבה יותר רציניים ומתבססים על תשתית עובדתית מוצקה יותר. יש פה יותר 'שחקנים', יש רשויות עירוניות ובעלי תפקידים המקורבים לאולמרט שפעלו לטובת ענייניו ויש מספרים הרבה יותר משמעותיים. אם המחיר שהוא קיבל עבור דירתו בטלבייה (כ-5800 $ למ"ר) היה עדיין בגדר הסביר, הרי המחיר שהוא שילם לכאורה עבור הבית החדש (3,306 דולר למ"ר) בזמן שקונים אחרים בבניין שילמו מחיר כפול מעורר חשד כבד. אין במחיר כזה דירות חדשות (וגם לא ישנות) באזור המדובר (אני מכיר היטב את האזור), ובוודאי לא דירת גן מפוארת עם פטיו ושתי חניות. גם הפרוצדורה המתוארת בקשר ל'הכשרת' הבניין המדובר מאוד חשודה.

טשאפק

New member
החשדות האלה הועלו כבר ב 28 לפברואר

לפחות בכל הנוגע לפרוצדורה המאד חשודה בקשר להכשרת הבניין.

trigotrigo

New member
יואב יצחק תמוה בעיני

מעניין איך זה, שמשום מה דווקא סביב תקופת היבחרותו של אולמרט לראשות הממשלה, צצים פתאום הסיפורים כפטריות אחרי הגשם..

mean girl 16

New member
אתם פשוט מגוחכים בזלזול שלכם.

יואב יצחק הוא אותו אדם שחשף את וייצמן ז"ל, זוכרים מה קרה איתו בסוף? בינינו זה ברור שיואב יצחק צודק, אולי עד עכשיו לא היו לו הוכחות חותכות. עכשיו פשוט צריך לחכות שיבדקו את זה.

אשרת

New member
מה כל כך ברור בזה?

הבעייה שאתם שוכחים דבר אחד - שיואב יצחק משחק פה בשמו של אדם. בנתיים כל מה שהוא הביא , ועבר את מבקר המדינה - כנראה שלא היה בזה יותר מדי בשר. מיואב יצחק עולה ריח של 'ציד מכשפות' לכיוונו של אולמרט. הדבר הזה מערער את האמינות של יואב יצחק בתור עיתונאי חוקר (עלק).

mean girl 16

New member
שוב.

את זוכרת איך הוא חשף את וייצמן? זאת העבודה שלו. לפי ההגיון והממצאים שאני שומעת עליהם, כל הסיפור עם הדירה של אולמרט מריח לא טוב.

אשרת

New member
ואם הוא ימצא כשר מבחנית מבקר

המדינה אז הסרחון יעלם? הרי לא פעם ולא פעמיים ה'פרשויות' שיואב יצחק העלה, נמצאו כחסרות בסיס, ואנשים עדין טוענים את מה שהם טוענים. חבל שניתן להכפיש את שמו של אדם בצורה כל כך מהירה, וחבל שעו"ד יואב יצחק שוכח זאת לפני שהוא פעם מפריח בלון כלשהו לאוויר.

מה חסר בסיס?

הוא הציג כראיה את חוזה הרכישה שבו נכתב, שחור על גבי לבן, שאולמרט קיבל הנחה של 50% בקניית הדירה.

מעניין איך כל פעם כשיואב יצחק קופץ

כל אנשי הימין פתאום נהיים מגיני מה שהם מכנים עד אותו הרגע "התשקורת". זה רק מוכיח שכל הטענות שלהם כלפי התקשורת נובעים רק מסיבה אחת - הם לא שומעים את מה שהם רוצים לשמוע.. וברגע שיש איזה עיתונאי פלצן שמחליט לפתוח במסע צלב אינטרסנטי נגד פוליטיקאי, פתאום הם אבירי ה"תשקורת" (צר לי על השימוש במילה הזו). יואב יצחק בחר להיות צלבן. האמינות שלו בזבל ואם זה מסיבה אחת - את כל הפרשיות על אולמרט (והוא ניסה להמציא משהו חדש כל 4 ימים) הוא כביכול "חשף" - אך ורק בתקופה לפני הבחירות. אם באמת היה מעניין אותו העבודה העיתונאית והיושר הוא היה מחפש את הלכלוך על אולמרט ועל כל עיתונאי אחר בלי קשר לעיתוי. צר לי, אבל אני לא מאמין למילה של יואב יצחק. בנאדם שבוחר להיות שופט ותליין ונדבק לצווארו של אישיות אחת בלבד, לא ראה לי בנאדם אמין. אם יש משהו בדבריו - אני בטוח שמבקר המדינה לא יחסוך מאהוד אולמרט ואחר כך כל המערכת החוקית. וזה יהיה מאוד מצחיק, כי אני יכול להגיד לכם את תגובותיהם של אנשי הימין אם תוצאות החקירה יהיו לכאן או לכאן. אם מבקר המדינה ימצא שבאמת היה משהו ברכישת הבית, יהללו וימליכו את יואב יצחק ללא להגיד מילה אחת על מערכת החוק שאותם הם כל כך מתעבים. אם תוצאות החקירה יזכו את אולמרט - התגובות יחזרו ל"כולם שמאלנים" "המבקר שמאלני" "התקשורת שמאלנית" "אחותי שמאלנית". חבל על הצביעות של אנשי הימין בכל הקשור ליחס שלהם לתקשורת ולמערכת המשפטית...

mean girl 16

New member
אולי זה קשור לעובדה..

אולי הוא התחיל לחשוף אותו בדיוק לפני הבחירות, מכיוון שאך ורק אז אולמרט נכנס מתחת לאורות הזרקורים. שכחת ש5 דק' לפני ששרון נפל למשכב, אולמרט לא בדיוק עניין מישהו. ושוב, העבודה של יואב יצחק היא לחשוף פרשיות כאלה. הוכחה לכך שהוא כן רציני היא מה שהיה עם וייצמן זכרונו לברכה. הצביעות של אנשים מסויימים, גם אם זה נכון, היא לא העניין כרגע.

מה הקשר "אור הזרקורים"?

העבודה של יואב יצחק היא לחשוף דברים שקשורים לכל אישיות ציבורית, כל השנה. מה, את נעמי בלומנטל חשפו כשהיא היתה מתחת אור הזרקורים? אהוד אולמרט היה שר התמ"ת והיה שר האוצר. מספיק שהוא היה שר אוצר כדי שאם יש איזשהי ידיעה לגביו, צריך לחשוף אותה. אז אני לא קונה את התירוץ של "אור הזרקורים". יואב יצחק הוא מגמתי ומספיק לראות את אופי ההתחקירים שלהם - תחקירים של תליין שמציגים דברים כעובדות ולא תחקיר עיתונאי שמציג חשדות לכאורה. ואני לא רואה מה הקשר למה שיואב יצחק חשף לגבי ויצמן.... פתאום זה הופך כל מה שהוא אומר לקדוש? הבנאדם הוא צלבן וזה כבר הופך אותו למפוקפק אחד גדול. ואני חושב שהצביעות הזו לגבי היחס לתקשורת היא ה - ISSUE בעניין הזה.

mean girl 16

New member
לא, זה לא האישיו..

תסתכל על המסמכים, תקרא את הנתונים, תפעיל שיקול דעת ותגיב לגופו של עניין. (והקשר לגבי וייצמן, בובע, היא שזאת הוכחה לכך שיואב יצחק רציני ביותר)

התסכלתי וקראתי

שוב, ברגע שעיתונאי כותב כתליין ולא כותב כתחקירן - זה צועק "דמגוגיה" וכל האמינות שלו באשפה. ואין שום היגיון להיצמד לכך שהוא מצא משהו לגבי ויצמן לפני הרבה שנים. הבנאדם לא רציני וזה הוכח בכך שלפני הבחירות כל יומיים הוא ירה לכיוון אחר.

למעלה