גם אם רק חלק מזה נכון אולמרט בצרות

מה לא הבנת ממה שכתבתי?

אני מצטער, אבל אין לי כח לנקד הכ בשבילך. ו"תעמולה" זה רק בתקופת הבחירות, קדימה כבר ניצחה נשמה.

אני לא מבין 'ארדית' ולא 'חורבית'

אולי תתייחס לעובדות שיואב יצחק הציג, ואל תכפיש אותו.

התייחסתי.

מדובר על תחקיר דמגוגי שכתב אדם שהחליט לצאת במסע צלב ויורה לכל כיוון אפשרי מתוך אינטרסים פוליטיים. מדובר על עיתונאי ולא על שופט ובטח ובטח לא על תליין וחבל שהוא לא יודע את זה. ומדובר במישהו שהאמינות שלו בזבל. זו התייחסות לעובדות שהוא הציג, כפרה

לא תוכל להתכחש לעובדה, כפי שנכתב

בחוזה הרכישה שהציג יואב יצחק, שאולמרט קיבל הנחה של 50% בקניית הדירה, ובתמורה חברת אלומות קיבלה הטבות מעיריית ירושלים, ומהנדס העיר צורף לרשימת קדימה/אחורה. מאוד נחמד לצעוק 'תחקיר דמגוגי', ו'מסע צלב', ועוד שלל קישקושים, במקום לציין בעיות ספציפיות בתחקיר. תשכח מהארדית ותתחיל לדבר בעברית.

מה עם הבנת הנקרא? לא בבית ספרך?

ה"% 50 בקניית הדירה" ושאר הדברים שציינת - אלו הכל דברים שיואב יצחק כתב והחליט בעצמו, כחלק ממסע הצלב שלו נגד אהוד אולמרט. כל התחקיר הזה הוא בעייה ספציפית אחת גדולה, כמו שכתבתי, בכך שבמקום לכתוב תחקיר עיתונאי יואב יצחק כרגיל (כמו כל התחקירים שהוא כתב על אהוד אולמרט - כולם בחודש האחרון) ישר משחק אותה תליין. ואסיים בציטוט מה"תחקיר המקצועי" של הטמבל:"בכל הכבוד, אולמרט אינו יכול לאחוז במקל בשני קצותיו." ממש כתיבה עיתונאית במעלה הראשונה, אובייקטיבית וכלל לא דמגוגית. בקיצור, כפרה, תלמד לקרוא, תרכוש לעצמך איפשהו קצת שיקול דעת ואז תחזור לכאן ותקרא שוב הכל מהתחלה, טוב?

vantan

New member
בקיצור, התחמקת מדיון בעובדות שיצחק

מציג וברחת להתקפה אישית על יצחק. האם אתה מכחיש את המחיר שלטענת יצחק אולמרט שילם עבור הדירה? האם ידועים לך מספרים אחרים, ואם כן מהם? האם אתה מכחיש את העובדה שדיירים אחרים (שמזוהים בשמם ומצוטטים) שילמו מחיר כפול מהמחיר של אולמרט? ומה ההסבר שלך לכך? האם זה בגלל 'העיניים היפות' של אולמרט? כדאי שתיזהר בתשובותיך כי אתה עלול להיכשל ולהישמע כיחצ"ן ללא תקנה.

לא התחמקתי.

הסברתי כמה פעמים, שכל עוד מדובר על תחקיר של יואב יצחק - אדם לא אמין לחלוטין בעיני, אין טעם להתייחס לשום דבר שכתוב בתחקיר הזה. אם המבקר או כל גורם רשמי יראה כי שמץ קטנטן מהטענות המובאות ב"תחקיר" הזה הוא נכון, מה שעוד לא קרה - אז אני ואני בטוח שכל פעילי קדימה יתייחסו בחומרה. כל עוד מדובר על נפיחותיו של י"י אני לא רואה שום צורך בלהתייחס בשום דבר שהוא כותב.

vantan

New member
בסדר, נחכה לחקירה ולכתב האישום

כדי לקבל את תגובתך.

vantan

New member
אומ"ץ: לפתוח בחקירה נגד אולמרט

פרשת הדירה בכרמיה אומ"ץ: לפתוח בחקירה נגד אולמרט פנתה ליועץ המשפטי לממשלה בעקבות הפרסום ב- Nfc "יציבות השלטון בישראל תיפגע כל עוד יכהן רה"מ שיש נגדו חשדות כבדים" מאת: עומר שיקלר עמותת אומ"ץ פנתה הבוקר (ה', 11.5.06) אל היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, בדרישה לפתוח בחקירה משטרתית מיידית בחשד שראש הממשלה, אהוד אולמרט, קיבל שוחד בפרשת דירה שרכש ברחוב כרמיה בירושלים בבית המיועד לשימור ללא קשר לבדיקת מבקר המדינה בנשוא זה המצויה בעיצומה. לדברי העמותה, הגילויים החדשים אשר נחשפו אתמול ב- Nfc המגובים במסמכים לא מאפשרים להותיר נושא זה פתוח. בין היתר נחפש באתר, כי משפחת אולמרט רכשה במושבה הגרמנית בירושלים דירת יוקרה בסכום שהוא כמחצית מערכה הריאלי של דירה כזו בהשוואה לסכום ששילם דייר אחר אשר רכש דירה דומה באותו מתחם. "לטענת יצחק הפער בין ערכה האמיתי של הדירה לבין המחיר ששילם עבורה מר אולמרט עומד על כ- 1 מיליון דולר ומכאן שמדובר בחשד לשוחד", הם כותבים ליועץ. העמותה טוענת, כי על פניו לא נתקבל הסבר מניח את הדעת שיבהיר מדוע מכר קבלן דירה במחצית מערכה. "אולם מאחר ועירית ירושלים, שאולמרט עמד בזמנו בראשה, אישרה לקבלן לבצע שינויים בבנין המיועד לשימור ואף להוסיף לו קומה ואחוזי בנייה, וזאת בניגוד לחוק, נראה כי מצטיירת גם התמורה שניתנה לקבלן ומתחזקות הראיות למטרת מתן השוחד", הם מציינים ומוסיפים, כי "מכל מקום, יוזכר שאין צורך להוכיח מה התמורה שקיבל נותן השוחד בכדי להעמיד לדין את מקבל השוחד". הם ממשיכים ומציינים, כי למרות ובגלל מעמדו הנוכחי של אולמרט "אין לדעתנו כל טעם לדחייה או לעיכוב החקירה. יציבות השלטון בישראל תיפגע וגם הממשלה תתקשה לתפקד כל עוד יכהן בה ראש ממשלה שאלה החשדות הכבדים התלויים נגדו". הם דורשים מהיועץ לפתוח בחקירה ללא שהות נוספת. "לכן מן הראוי שתורה למשטרת ישראל לפתוח מייד בחקירה המתחייבת כדי שיובאו בפניך הראיות העובדות והממצאים הנדרשים לצורך קבלת החלטתך באשר למשמעות הפלילית". http://www.nfc.co.il/archive/001-D-100632-00.html?tag=22-37-54

../images/Emo6.gif אומ"ץ - עמותה שהיו"ר שלה -

אריה אבנרי, הוא חבר טוב טוב של יואב יצחק ועורך משנה באתר NFC. זה רציני, תגיד לי?

vantan

New member
שום דבר לא רציני אצל מי שמבקר את

אולמרט וקדימה, ככל הניראה, ע"פ השקפתך. אי-אפשר להתעלם מהעובדות שי"י מביא. אם אולמרט קנה את הבית בכרמיה ב-3000 $ למ"ר אז הוא לא ייצא מזה טוב.

vantan

New member
מה-2.7 מיליון מטלביה הוא הוציא רק

מיליון אחד על כרמיה אז נשאר לו הרבה כסף למלצ'ט-שינקין ו... ו...

למעלה