גם אני הצטרפתי לאלו שטוחנות

kinley

New member
גם אני הצטרפתי לאלו שטוחנות

כל מערכת יחסים אפשרית.......... "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר..." בכל מקרה, לא ברור לי ואשמח אם מישהו יפרשן לי את זה... לא ברור לי איך יכול להיות דייט עם מישהו שבמהלך הדייט קרוע עליך נותן לך כל מחמאה אפשרית את קולטת שהדלקת אותו בטירוף אבל למחרת הוא נעלם!?!?! אני כבר הלכתי לאיבוד.....

sani48

New member
מה הכונה

למחרת נעלם? יום אחד זה לא אומר כלום,את מיתכונת שהוא נעלם לגמרי ולא שמעת ממנו הרבה זמן? ולמה שאת לא תרימי טלפון? אולי נאבד לו המיספר שלך? חוץ מזה שלא חסר חרטטנים כרונים בעולם הזה,אבל תני יותר פרטים.

היי קינלי-

בכל מה שקשור אלייך, השאלה הראשונה שלי היא כמו שנשאלת- מה הכוונה נעלם יום אחרי? אם את באמת רוצה ללמוד ולהבין, הדרך היחידה היא לשאול. נשמע מוזר, אני יודעת אבל רבים האנשים שכך לומדים על עצמם. שאלי את אותו בחור שכל כך התלהב ממך, את יכולה לומר לו שאת לא כועסת אלא רוצה להבין וללמוד ממה שקרה, שאלי אותו האם יש משהו שמנע ממנו להיפגש שוב. מצריך אומץ, אבל זו הדרך היחידה לדעת באמת. באופן כללי אני בעד לא לעבוד במטחנה,,,,זה מאוד מעייף ובדרך כלל אפילו לחם לא יוצא מזה
. דבי.

kinley

New member
היי דבי , אהבתי את תגובתך

ומסתבר ששתינו משדרות באותו ראש
נעלם יום אחרי שיצאנו יחד.... לא שמעתי ציוץ בשום אפיק אלקטרוני אבל מאחר ואני יודעת מה אני שווה ומה יש לי להציע התקשרתי ושאלתי אותו בצורה הכי בוטה: מצאתי חן בעינך? תרצה שנמשיך? נחשי מה היו התשובות
אז הכול סבבה עכשיו.... מה שמפתיע הוא שדווקא חברים (ממין זכר) שהתייעצתי איתם אמרו לי "אל תשפילי את עצמך"!? למה שזה יחשב השפלה?!!?!?!?

../images/Emo45.gifאיזה יופי

שיחקת אותה! למה שזה ייחשב השפלה? כי כל אחד מגיע עם החבילות שלו ועם הגישה שלו אל עצמו ואל יחסים. את מגיעה עם חבילה של ישירוּת ושל ביטחון עצמי וערך עצמי גבוה, לכן מבחינתך מה שעשית נשמע הגיוני ומקובל. בהצלחה, דבי.

zvtbh

New member
בהתחלה

רציתי להגיב, אבל עכשיו אני סתם סקרן. מה היו התשובות שלו?

zvtbh

New member
את תגידי לי...

לא נראה לי שיש יותר מדי מרחב תמרון כאן... :)

RAIN MAN10

New member
מידע פנים !

כי בעצם מה איכפת לו ... להחמיא לא עולה כסף , הוא כבר הגיע לפגישה ...זיון כבר לא יצא לו הערב ממך , גם לא רומן אמיתי כי אתם לא בקטע .. אז הוא נחמד ...הוא כבר עבר את הקטע הזה של הפגישה כבר בערך 700 פעם ...האו כבר מקצוען ...למה לשרוף ערב ....לא חבל...אפשר כבר להבעיר אותו בכיף ...את בטח אחלה בנאדם והא אפילו נהנה מהשיחה , מהארוחה .... ומחר .....התלבטות ....ירים פון לאשה הנשגבת שפגש אתמול ... ? מה יצא מזה ? למה היא לא מרימה פון ( אההה .... היא אישה נשגבת מיכולתו ) ...ו ימשיך לפרח הבא ...

artemisia

New member
למה הוא חושב שהיא נשגבת מיכולתו?

האם הגברים באים עם חוסר בטחון עצמי לפגישה? אפילו אם האישה מראה סימנים של עניין?

RAIN MAN10

New member
תשובה חלקית

תפסת אותי ביודק מהיציאה מהעבודה מחר אתן תשובה זה לא עניין לש חוסר ביטחון אלא משהו יותר עמוק ארחיב אם זה מעניין

RAIN MAN10

New member
אז ככה...

לא נעים לכתוב , כי גם אני הייתי חוטא בזה. אתה מגיע לפגישה , עוד פגישה , אולי השלישית השבוע , ובאמת , אבל באמת יש לך תוכניות לרומן אמיתי שלא לדבר על חיים משותפים , זוגיות , אהבה גדולה ( ? ) וצאצאים. ואתה באיזה שהוא מקום באמת מתכוון לזה. אבל לא איתה . לא לא... מצד אחד הנה עוד ערב אבוד ...מצד שני אתה רואה מולך אישה שבאמת איך לאמר - נשגבת. גם יפה גם חכמה , גם אולי מסודרת בחיים ולא הלך תלוש שכמותך. מתוך האנדרלמוסיה הזו אתה מחכה שהערב ייגמר ולא נשאר לך להעביר אותו בכיף עד לערב הבא. מכיוון שכבר ברור לך שמכאן לא יצא משהו , אתה כבר משוחרר ומרשה לעצמך להוית רק עצמך ומאוד בכיף. פתאום אתה משוחרר - אין לחץ. אתה אתה . אבל , מרוב שאתה כבר לא בעניין , הסיטואציה שזה " אתה" דווקא מוצא חן ומעניין כבר לא ניראית למול עיניך. מבולבלים .... גם אני הייתי כזה תקופה ארוכה ...

artemisia

New member
היו לי כאלה

קראתי להם "לא סגורים על עצמם" הם היו נעלמים אחרי פגישות מוצלחות, לכאורה בלי שום סיבה

שרי119

New member
כמוך, איבדתי את התמימות

אחרי כל הפעמים שקניתי את כל השטויות, מחמאות, סיפורים ןתיכנוים לעתיד.. אני נואשתי! כל פעם שמספרים לי סיפור רומנטי או משהו בסגנון אני כבר מטילה ספק, וחושדת אם יש משהו מאחורי זה.. אז כנראה שאיבדתי גם את האמון..

רוצה פרשנות? בבקשה

את לא יושבת בדייט מול עצמך, אלא מול מישהו אחר שגם לו, מן הסתם, יש אג'נדה. ולא רק אג'נדה אלא גם חבילה משלו וחוסר בטחון ושאלות קיומיות ורצון להתאהב ולהיפתח ואולי גם פחד או אי יכולת לעשות את זה הקטע הוא שזה לא הולך בקו ישר. את לפעמים יכולה להדליק מישהו עד אימה. ואז הוא יברח... בקיצור למרות הקלישאה: זה באמת קורה לא פעם שזה לא את אלא הוא.

למעלה