גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי - אוקטובר

גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי - אוקטובר

+
יבש פה לאחרונה, נראה לי אני אחזיר את הפרק השבועי. טוב, לסיכום: שם: מינך
: תאריך יום הולדת
: תלמיד
/חייל
/אזרח
/אחר
:
ספר החודש:
סרט החודש:
תוכנית הטלוויזיה של החודש:
שיר החודש: משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: שיר שאתם ממליצים עליו? תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? סרט מומלץ? ספר מומלץ? דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף
- תמונת החודש-
לתלמידים - איך עבר החודש הראשון של בה"ס?

Miss Roni

New member
גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי ../images/Emo13.gif

שם: רוני מינך: נקבה :) תאריך יום הולדת: 14/4 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה =/ ספר החודש: - סרט החודש: - תוכנית הטלוויזיה של החודש: כמעט מלאכים :) שיר החודש: Te perdi משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: מסע לפולין :) שיר שאתם ממליצים עליו? לא יודעת.. חח תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? כמעט מלאכים :) סרט מומלץ?UP
ספר מומלץ? - דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- להיות חולה זה מבאס תמונת החודש- הם בישראל D: לתלמידים - איך עבר החודש הראשון של בה"ס? ככה ככה.. מבחני.. בחנים.. מחלות.. הכל ביחד :(

גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי../images/Emo3.gif

שם: סיון מינך: נקבה תאריך יום הולדת: 30.4.92 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה ספר החודש: ניו מון סרט החודש: לא יצא לי לראות סרטים החודש... אבל אני ממש רוצה ללכת לשומרת אחותי.. קראתי את הספר לפני איזה שנתיים תוכנית הטלוויזיה של החודש: בברלי הילס!
כמו כל חודש שיר החודש: הזמן עושה את שלו - אברהם טל משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: יומולדת 18 לחברה ועוד יומולדת 17 לחברה הכי טובה... שיר שאתם ממליצים עליו? שלמה ארצי הכל בערך... תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? בברלי הילס חחח סרט מומלץ? סיפור אהבה בלתי נשכח ספר מומלץ? שומרת אחותי דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- חג שמח
תמונת החודש- מפולין.. עשו לנו מפגש עם בני נוער פולנים ואלה הפולניות שאני וחברות שלי הסתובבנו איתן... מימין לשמאל: אני, פולניה, חברה שלי, פולניה, חברה שלי, עוד חברה שלי ופולניה חח לתלמידים - איך עבר החודש הראשון של בה"ס? עבר סבבה... הייתי בפולין גם והיה מדהים!!!

sthead

New member
../images/Emo195.gif

שם: אסתי מינך: נ' תאריך יום הולדת: 31.1.90 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: אוטוטו ש"ש. ספר החודש: סרט החודש: תוכנית הטלוויזיה של החודש: המורדים בוי.או.די
שיר החודש: יש כמה.. שיר הרגע הוא king's crossing משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: להתחיל את השירות ולהסתגל למקום.. ואולי להתחיל ללמוד לפסיכומטרי. שיר שאתם ממליצים עליו? תלוי למי. תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? פרשת השבוע
סרט מומלץ? מיס סאנשיין הקטנה. ספר מומלץ? תמונתו של דוריאן גריי. דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- תמונת החודש-

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifגם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי

בחיים לא!!! שם: אסתי
מינך: girl
תאריך יום הולדת: 14.11
תלמיד/חייל/אזרח/אחר: אחר? סתם נוו אזרחית!
ספר החודש: השטן לובשת פראדה
סרט החודש: סקס והעיר הגדולה
תוכנית הטלוויזיה של החודש: "פתאום כוכבת"
ו"כאסי אנחלס"
שיר החודש: כל השירים של דדי יאנקי
משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: שיהיה רק טוב בעזרת ה' אמן!
שיר שאתם ממליצים עליו? "שיר בעיפרון" של בית הבובות דיי ישן אבל תקשיבו טוב למילים
תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? "פתאום כוכבת" מסוג הסדרות שאני אוהבת
סרט מומלץ? ספר מומלץ? "היומן" חח סיימתי סוף סוף - פשוט מדהים ורומנטי
דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- מממ אמממ רגע אני חושבת ממ.... לא
תמונת החודש- כיף להיזכר

shiran232

New member
כן, יש גם "אחר"../images/Emo3.gif

לכי תדעי, אולי יש פה עובדים זרים

../images/Emo198.gifלמעשה התכוונתי לש"ש, שירות לאומי,

סטודנטים (לא שהם לא אזרחים, אבל גם תלמידים וחיילים הם אזרחים), אבל אולי יש פה עובדים זרים.

shiran232

New member
../images/Emo6.gif

אני בטוחה שעמוק בפנים חשבת גם על העובדים הזרים, אל תגידי סתם.

גם אני לא אבדתי את הקטנטנה שבי :)

שם: מור. מינך: נקבה. תאריך יום הולדת: 28.9 היה לי 16,והיום לפי העברי =] תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה. ספר החודש: אין. סרט החודש: "שומרת אחותי" ראיתי היום והוא מדהים.. תוכנית הטלוויזיה של החודש: מועדון לילה. שיר החודש: כל השירים של כאסי והמורדים. משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: ההופעה של כאסי ביום ראשון!!! , להנות מלא מלא במיוחד בחופש,להצליח במבחנים וזהו בעיקר.. שיר שאתם ממליצים עליו? כל השירים של כאסי והמורדים
תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? מועדון לילה. סרט מומלץ? שומרת אחותי ללא כל ספק..
ספר מומלץ? אין. דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- מישהו יודע למה אני לא מצליחה להעלות תמונות? =\ תמונת החודש- כנ"ל.. לתלמידים - איך עבר החודש הראשון של בה"ס? דיי בסדר... שנה חדש,דף חדש,ב"ה עבר בטוב,מקווה שהחודש הקרוב יהיה יותר . חודש טוב לכולם :)

shiran232

New member
גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי

שם: שירן מינך: נקבה תאריך יום הולדת: 21.8.90 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: חיילת
ספר החודש: התחלתי לקרוא את "ברידה" של פאולו קואלו אחרי שנים שלא נגעתי בשום ספר
סרט החודש:- תוכנית הטלוויזיה של החודש: בנות גילמור שיר החודש: בוניטו מיו של אאוחה משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: אבט"ש שיר שאתם ממליצים עליו? זה שכתבתי למעלה תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? כנ"ל סרט מומלץ?- ספר מומלץ?- דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- תמונת החודש-

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifגם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי

שם:
רוני מינך:
תאריך יום הולדת:
23.1 תלמיד/חייל/אזרח/אחר:
ספר החודש:
אני עכשיו קוראת את "נערה עם קעקוע דרקון" סרט החודש:
ממזרים חסרי כבוד של קוונטין טרנטינו
תוכנית הטלוויזיה של החודש:
בנות גילמור
שיר החודש:
If it makes you happy משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא:
שיהיה טוב
שיר שאתם ממליצים עליו?
Bad day תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים?
בנות גילמור/האוס סרט מומלץ?
ממזרים חסרי כבוד! ספר מומלץ?
"קשר עין" דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף-
-- תמונת החודש-

GIRL171

New member
../images/Emo9.gifעונה

שם:קרן מין:נקבה תאריך יום הולדת:11.5 תלמידה. ספר החודש:מתכננת לקרוא את הארי פוטר ה1 באנגלית
סרט החודש:וואלה, כבר לא רואה סרטים. תוכנית הטלוויזיה של החודש:הישרדות ,וכמעט מלאכים
שיר החודש:נטליה אוריירו,כמעט מלאכים,קצת המורדים ופינת אור. משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא:שיהיה רק טוב בע"ה שיר שאתם ממליצים עליו?AMOR FATAL של נטליה אוריירו. תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים:הישרדות. סרט מומלץ:אין ספר מומלץ:אין דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף-אמיליה אטיאס מגיעה לתוכנית של אברי גלעד והכניסה היא מגיל 21 ומעלה
; תמונת החודש->>>

GIRL171

New member
נירא לי בגלל הצרחות

של הילדים.לא יודעת זאת הסיבה שנראית לי הכי הגיונית. גם הכרטיסים נגמרו כי רק אומרים כמעט מלאכים מתארחים והופפפפ הכרטיסים נגמרים. כשאאוחינה ופבלו התארחו אצל ליאור שליין התירו כניסה לילדים והתוצאה הייתה-הרבה שמחה, התרגשות, וצרחות וכנראה שזה לא יאה לתוכנית של אברי גלעד.

ofer3255

New member
בערוץ 2 כולם פלצנים

בגלל זה אין כניסה מתחת לגיל 21, זה לא יאה לתוכנית בערוץ 2 שיצעקו מהקהל, צריך לאכול סושי ולשבת בשקט.

GIRL171

New member
הם מעצבנים אותי

מה הם חשים לי כיאלו זה איזה מסיבה בTLV עם הסלקצית גיל הזאתי. סה"כ 2 כוכבים מושלמים מכמעט מלאכים. מילא היו עושים סלקציה שילדים בני 10 יכנסו. אבל למען ההגיון מה הבעיה שבני 16 ו17 יכנסו??

shiran232

New member
אז בשביל מה הם הביאו אותם?

מטומטמים. גם אצל דודו טופז היו צעקות, אז מה? זה חלק מהעניין, שיראו התלהבות מהקהל. אחרת מה זה שווה? לשמוע מחיאות כפיים או מה? באמת שהם מטומטמים.

GIRL171

New member
אני אברר את זה

אני אעשה תרגיל ואתקשר ביום חמישי כאילו אני רוצה להזמין כרטיסים לתוכנית הבאה ואז אני אראה אם אומרים לי רק מגיל 21 אז אני אבין שזה לא קשור לאמיליה ומריאנו שמגיעים אלא נוהל של התוכנית ואם לא אז אני אבין שהם דפוקים ששמים סלקציה ולא מרשים להכניס ילדים רק כי הכוכבים מגיעים

ofer3255

New member
היו מלא ילדים קטנים

ראיתי תתוכנית והיו שם דווקא ילדים קטנים יחסית, לא מבין מאיפה הבאתם את ה21 הזה. בני 21 הם בטוח לא היו.

GIRL171

New member
גם אני ראיתי

חשבתי אני הולכת לשבור ת'טלויזיה מרוב עצבים חחחח כן, ישבו שם ילדים אבל כולם בפרוטקציות מסריחות, בטח רק הניניוס של העובדים ברשת. וצילמו את זה לפני השעה 9 בערב שאז אסור לילדים להיכנס. תאמין לי הכל מסריח כאן,גם בשביל לפגוש כוכבים צריכים פרוטקציות לא רק בשביל עבודה טובה.

למעלה