גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי - אוקטובר

../images/Emo198.gifגם אני לא איבדתי ...

שם: נגה
מינך:
תאריך יום הולדת: 19.7
תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה.
ספר החודש:איים הזרם/המינגווי, אבל אני לא מתקדמת לאחרונה.
סרט החודש: אין לי.
תוכנית הטלוויזיה של החודש: המשרד, סוף סוף עונה שישית.
שיר החודש: solo le pido a dios
מרסדס
משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: כלום.
שיר שאתם ממליצים עליו? שיר החודש.
תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים?הישרדות עונה 13, האמריקאי.
סרט מומלץ? --
ספר מומלץ? --
דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- אני חולה, בערך, יש לי קצת חום ואני לא מסוגלת לזוז.
תמונת החודש- --
לתלמידים - איך עבר החודש הראשון של בה"ס? מתיש
, יש לי מיליון עבודות להגיש. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adolesente

New member
עונה

שם: אורית נקבה יומולדת:30.8 ספר החודש: דמי מפתח (נחמד אבל לא יותר מזה) סרט החודש: שומרת אחותי תוכנית טלויזיה: מונית הכסף. שיר החודש: "איך הזמן טס" ספר מומלץ- "מישהו לרוץ איתו" רוצה להוסיף- כריס מורנה יצרה המון תוכנית לילדים ולנוער. אבל לא תיהיה תוכנית טובה יותר מקטנטנות.

simba only me

New member
גמאני לא איבדתי את הקטנטנה שבי ../images/Emo9.gif

שם: רותם מינך: נקבה תאריך יום הולדת:16.3 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה ספר החודש: פסיעות על רצפת הזמיר (טרילוגית סיפורי האוטורי) סרט החודש: שודדי הקאריבים תוכנית הטלוויזיה של החודש: כמעט מלאכים המורדים והאלופה 3 שיר החודש: זה יותר להקה אבל השירים של להקת קמילה משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: נגיד שעניתי לפני תחילת אוקטובר - אז המופע של כמעט מלאכים שיר שאתם ממליצים עליו? todo cambio - camila בכללי כל השירים שלהם הם ממש טובים תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? המורדים סרט מומלץ? שודדי הקאריבים (זה הסרט היחיד שראיתי לאחרונה ואני זוכרת ) ספר מומלץ? פיסיעות על רצפת הזמיר והארי פוטר וכמובן צלה של הרוח דבר נוסף שאתם רוצים להוסיף- הייתי שילשום במופע של כמעט מלאכים- היה כל כך כיף !! זה ממש התקיף אותי בנוסטלגיה היה מדהים !!! תמונת החודש- היא עוד א על המחשב אבל כשהעלה למחשה אני הוסיף לתלמידים - איך עבר החודש הראשון של בה"ס?סבבה לגמרי למרות הציון הלא מדהים במתמטיקה

למעלה