ובכל זאת, הליקויים בסמסונג גלקסי S קריטיים
ידידי היקר, מודה לך שוב על תשומת הלב וההתייחסות. ראשית, אין לי כל כוונה להבהיל או לזרוע פאניקה כדבריך, ובכנות צר לי אם התרשמת כך. כל שאני מנסה הוא למנוע עוגמת נפש מאדם יקר שעלול/עשוי לקנות טלפון סמסונג גלקסי S i9000, וכמו כן אני מנסה גם למצוא דרך להתגבר על הליקויים שנתגלו בטלפון זה. אשמח ואודה לך מאוד אם תאמר לי איך. בפסקה הראשונה שלך, אתה קובע שהנושאים שאני מתייחס אליהם "לא קריטיים כמעט לשום משתמש" ושהליקוי לגבי ההגבלה של אורך הטקסט בהערות "לא רלוונטי כמעט לאף אחד" וכן שעד עכשיו לא נתקלת במישהו "שהיה חשוב לו או שהצליח להגיע להגבלה הזו בהערות". אינני יודע איך, היכן, מתי, ובאיזה היקף ביצעת את הסקר הזה. מבחינתי ועמיתיי הדבר קריטי מאוד מהסיבות הבסיסיות שכבר נימקתי. בעניין הסקר, כל שאני יכול לתרום הוא שהאנשים שאיתם אני נפגש בארץ ובחו"ל (בעיקר אנגליה, איטליה, צרפת וארה"ב) במהלך עבודתי השוטפת וכן חברים רבים, משתמשים רבות בהערות שלצד כל איש קשר כדי לרשום פרטים חשובים שכבר הזכרתי (תמצית כל שיחת טלפון ומפגש חשובים, מחירונים, שעות פתיחת העסק, ועוד פרטים מיוחדים מגוונים, ולאורך זמן או פרויקט). מסיבה זו, באף מכשיר טלפון חכם אחר לא קיימת המגבלה/הליקוי הזה של הגבלת אורך הטקסט. אם צפית אמש בחדשות Fox News ודאי לא יכולת לפספס את הכתבה בעניין הזה. אם הנושא זה היה מפריע רק לי, לא היו משדרים את זה ללמעלה מ 200,000 אמריקאים, ואין לי מניות ב- Fox News (הלוואי שכן). אני מעריך שמניין האנשים שאני אישית מכיר וכותבים הרבה מעבר למגבלת ה- 200 מילים בשדה ההערות שלצד איש הקשר הוא מעבר ל- 65. לגבי מקלדת Desire, קיבלתי בתודה כבר אמש את המלצתך ורשמתי לעצמי לבדוק זאת כבר אחרי החג. לא היה צורך להעלות זאת שוב. האם גם קפיצת המסך לא חשובה בעינייך? כלומר אם כתבת לדוגמא 20-30 (או הרבה יותר) שורות קצרות, וברצונך להגיע לנקודה מסוימת בטקסט שכתבת לצורך עריכה/תיקון, המסך קופץ לסוף או לתחילת הטקס בכל פעם מחדש כאשר תנסה להגיע לנקודה מסוימת בקטע טקס, והוא יאפשר גישה לאחר שהתיש אותך "מעט"? חשוב מאוד לגבי סנכרון מול גוגל, אין לי כוונה להעביר מידע עסקי ופרטי רגיש דרך איזושהי חברה או אדם, גם לא דרך ידידנו היקר- גוגל. ואני לא בין אלה שלא תומכים בתרבות ה"סמוך" (יהיה בסדר). ברכות, רובין.