גם אני מתלבט בין ה-desire לבין ה-galaxy s...

havitush11

New member
גם אני מתלבט בין ה-desire לבין ה-galaxy s...

מה אומרים? מישהו אמור לקנות לי מכשיר בימים הקרובים בחו"ל ואני צריך לקבל החלטה מהירה. על פניו נראה לי שהנתונים של הגלקסי יותר טובים - זמן סוללה שלו גדול פי 2 מזה של ה-HTC. מצד שני, חסר פלאש. ניסיתי את ה-HTC ומאוד נהניתי מהממשק. את הגלקסי אני פחות מכיר אבל הנסיון שלי עם מכשירי סמסונג ישנים לא מאוד טוב... יש עוד אנשים שהתנסו עם ה-HTC ויכולים לחוות דעתם על הסוללה? (ובכלל?) תודה רבה חברים. חג שמח.

RubinK1

New member
לפני שאתה רץ לקנות Galaxy S או Desire

הינה מה שלא יגידו לך על סמסונג גלקסי S i9000 יש לי את הטלפון סמסונג גלקסי בדיוק חודש. הוא באמת טלפון טוב, מסך מעולה(!), ההקלדה וודאית ונטולת טעויות הקלדה (בהשוואה לדזייר), הוא זריז כמו שד, וקל משקל אבל... בגלל 3 הליקויים שבו המפורטים מטה (שמשום מה אף משווק לא יספר לך) אני צריך להחליף אותו (ובלב כבד מאוד): 1. בהערות שלצד איש הקשר הגבילו את הטקסט שאפשר להכניס לכ- 200 מילים בלבד (1,000 תווים בדיוק)!!! זה אומר שלא נוכל לרשום את כל המידע שנרצה על כל איש. לדוגמא: תמצית סיכום שיחות טלפון ו/או פגישות, מחירונים, שעות פתיחת העסק, פרטים מיוחדים ועוד. 2. אם לא די בפאשלה הנ"ל, אם כתבת לדוגמא 20-30 שורות קצרות, וברצונך להגיע לנקודה מסוימת בטקסט שכתבת לצורך עריכה/תיקון, המסך קופץ לסוף או לתחילת הטקס בכל פעם מחדש כאשר תנסה להגיע לנקודה מסוימת בקטע טקס, והוא יאפשר גישה לאחר שהתיש אותך "מעט". גילתי כי תופעות אלו קיימות גם בהערות שבאירוע בלוח השנה וגם בישום "פתקים"- כשרוצים לכתוב איזשהו תזכיר או כל טקסט ארוך אחר (ב"פתקים" הטקסט מוגבל לכ-300 מילים, 1,500 תווים בדיוק). 3. תוכנת הסנכרון הייעודית הנקראת Kies של סמסונג לא פועלת כראוי: א. התוכנה "כבדה" מאוד ובקושי זזה (ויש לי מחשב חזק). ב. בניסיון סנכרון, התוכנה לא סנכרנה את כל המידע באנשי הקשר. ג. השדה בו מוצג תוכן ההערות של איש הקשר יכול להציג שורה אחת בלבד. גלילת שדה זה, מעלה או מטה, תציג תמיד רק שורה אחת. ד. תוכנת הסנכרון KIS לא מסנכרנת (בין היתר) את השדה "עוזר" ומספר הטלפון של העוזר. כמו כן, תוכנת הסנכרון KIS אינה מסנכרנת יותר מ 200 מילים (1,000 תווים בדיוק) משדה ההערות שנמצא לצד כל איש קשר מאותה הסיבה ששדה זה מוגבל במספר התווים שיכול להכיל. ממש לא ברור איך שחררו טלפון כל כך משוכלל ומתקדם אבל עם ליקויים כאלה. אה, כן עוד משהו. הינה עוד משהו "בקטנה" שמשווקי הטלפון SAMSUNG Galaxy S לא שמחים לספר לקונים הפוטנציאלים: הרדיו המובנה הוא אמנם FM אך איכות הצליל ירודה (בלשון המעטה) מהסיבה שהרדיו פועל בשיטת Mono כמו לפני 50 שנה (ולא סטריאו). זו לא בדיחה תבדקו! לגבי Desire, תבדוק אם אתה יכול להסתדר עם טעויות ההקלדה ב Desire. גם אני שקלתי (בכובד ראש) לרכוש את ה Desire אך לאחר שהיתנסתי בו, ברחתי כל עוד נפשי בי בגלל ההקלדה הרוויית טעויות במקלדת שלו- כלומר ההקלדה אינה וודאית ואינה נטולת טעויות הקלדה לעומת אייפון או סמסונג גלקסי i9000. כדי שההקלדה תתקבל כראוי, יש להקליד לאט ובתשומת לב רבה בכל נגיעת מסך. כמו כן, המסך של ה Desire לעומת השניים האחרונים מסנוור מבחינת השתקפות התאורה הסביבתית. עדכן אותי בבקשה. ברכות, רובין.

אתה חוזר על הדברים בכל הודעה שלך

אני חושב שכל הנקודות שלך הם דברים מאוד זניחים: 1. הערות שלצד איש הקשר הגבילו את הטקסט שאפשר להכניס לכ- 200 מילים בלבד- מדוע זה כל כך חשוב??? על כל איש קשר אתה כותב "מלחמה ושלום"? בפנקס כתובות?? יש תוכנות מיועדות לכך ובטח זה לא התפקיד של פנקס כתובות להכיל מעל 1000 אותיות. 2. עוד פעם הגבלות מילים - תרכוש Documents2Go וכך תוכל ליצור מסמך WORD לכל מטרה כזו. 3. תוכנת הסנכרון הייעודית הנקראת Kies של סמסונג לא פועלת כראוי - תסנכרן מול חשבון GOOGLE כל הדברים הללו הם באגים לא משמעותיים בכלל. מי מכניס 300 מילים לתיאור איש קשר???!!!...

YosMan1

New member
מגבלות הסנכרון בסמסונג וב HTC משמעותיות מאד

והתשובה תסנכרן מול גוגל זה לא תשובה לרוב האנשים. מי רוצה שכל המידע שלו יסתובב באינטרנט שלא לדבר שביום שתהיה בעיה בגוגל בגלל הסנכרון האוטומטי כל המידע שלך ימחק גם מהמחשב וגם מהטלפון. (הפניה לקריסה של פייסבוק אתמול ולטענות של אנשים כי נמחק להם מידע) עד שלא יהיה פתרון מלא ואמין לסנכרון מאוטלוק אנשי קשר יומן פתקים ומטלות לאנדרויד זה חסרון משמעותי.

billc

New member
אני ממש מרוצה שאנשי הקשר נמצאים אצל גוגל

נתחיל בזה שאני יכול לסנכרן גם את הנקסוס 1 וגם את האייפון עם גוגל יש הרבה אופציות שאפשר לעשות עם CONTACT של גוגל בקיצר סביר יותר שהמחשב שלך יהרס לפני שמשהו יקרה לCONTACT שלך בגוגל

DTUT

New member
וכמובן שאפשר לגבות

את כל אנשי הקשר שלך מגוגל לקובץ, כך שלא תאבד כלום גם במקרה של קריסה.

RubinK1

New member
הינה למה הליקויים בגלקסי S i9000 משמעותיים

27-09-10 (00:25) הנושא: הינה למה הליקויים בגלקסי S i9000 משמעותיים ראשית תודה על התייחסותך. אשיב לתהיותיך: 1. חשוב לא להיות מוגבל עד כ-200 תווים בהערה שלצד כל איש קשר (כמו שאין הגבלה כזו באף טלפון חכם אחר) מהסיבה הפשוטה שלשם כך בדיוק נוצר שדה זה (פתקים/הערות), וזה כדי לכתוב את תמצית כל שיחת טלפון ומפגש חשובים, מחירונים, שעות פתיחת העסק, ועוד פרטים מיוחדים מגוונים (ולאורך זמן או פרויקט) ללא מגבלת אורך טקסט חלילה. למה להגביל את המשתמש בכמות הטקסט בשדה של טקסט חופשי, זה לא פוגע בניהול הזיכרון והביצועי.??? בוודאי שפחות נוח לרשום זאת בישום אחר ולחפש בכל פעם שרוצים גישה מהירה וזמינה למידע הקשור לאיש הקשר שפרטיו מולי בישום אנשי הקשר. כאמור, גלקסי מצויד גם בישום הנקרא פתקים, וגם שם השדה מוגבל להכיל כ-300 מילים. אתה מופתע ושואל "מדוע זה כל כך חשוב???" גם כאן התשובה פשוטה וברורה- לכל אחד יש את התכונות החשובות לו לצרכי עבודתו או אפילו האישיים שלו. בכל אופן הליקוי הנ"ל הקיים בגלקסי S לא קיים בשום טלפון חכם וזאת מהסיבה שתמיד הדבר אלמנטארי והכרחי. 2. לגבי סנכרון מול גוגל, אין לי כוונה להעביר מידע עסקי ופרטי רגיש דרך איזושהי חברה או אדם, גם לא דרך ידידנו היקר גוגל. 3. אגב, אם תנסה למצוא את היישום Documents2Go לא תמצא. שם היישום הוא: "Documents To Go". תודה וברכות, ואשמח לשמוע אם יש מזור לליקויים בסמסונג גלקסי S i9000 רובין.

SignedIncognito

New member
בכול הודעה שנפתחת אתה יוצא בהצהרות מפחידות

הדברים שאתה מתיחס אליהם לא קריטיים כמעט לשום משתמש.....הסעיף שלך לגביי ההגבלה של בהערות לא רלוונטי כמעט לאף אחד.....עד עכשיו לא נתקלתי במישהו שה היה חשוב לו או שהצליח להגיע להגבלה הזו בהערות. וכמו שכבר כתבו לך יש תוכנות צד ג בשביל הדברים האלה....ככה שזו ממך לא קטסטרופה כמו שאתה מתאר אותה. לעניין המקלדת אני כבר עניתי לך באופ אישי.....ואני אחזור על עצמי. ת כול בעיות העברית אפשר לסדר,יש קהילה גדולה של משתמשי אנדרואיד בארץ בפורום IANDROID.כשאני אומר לסדר הכוונה שהכול מיושר לימין ואין ערבוב של מילים ומספרים. לעניין המקלדת,יש מקלדת בתשלום עולה את ה3$(אם אני לא טועה) נקראת SMART KEYBOARD PRO בנויה בדיוק כמו המלקדת של הIPHONE....החיזוי של מעולה ואין טעויות הקלדה. הסיבה שאמרו לך שיש הרבה טעויות זה לא בגלל המסך מגע אלא כי אנשים בוחרים להתקין מקלדת בשם ANYSOFT בגלל שהיא בחינם ובה המקשים מאוד צפופים מה שגורם לטעויות הקלדה רבות. היתרון הגדול של האנדרואיד הוא שהכול ניתן להתאמה ולהזזה. הדברים שאתה מדבר עליהם חוץ מהסינכרון שגם אותו לרוב המשתמשים אין בעיה לבצע מול גוגל....הם מינוריים וניתנים לפתרון פשוט. אין סיבה אמיתית לפאניקה שאתה מנסה לעורר....את כול מה שכתבתה אפשר לכתוב בצורה הרבה יותר תמציתית ולא מבהילה.

RubinK1

New member
ובכל זאת, הליקויים בסמסונג גלקסי S קריטיים

ידידי היקר, מודה לך שוב על תשומת הלב וההתייחסות. ראשית, אין לי כל כוונה להבהיל או לזרוע פאניקה כדבריך, ובכנות צר לי אם התרשמת כך. כל שאני מנסה הוא למנוע עוגמת נפש מאדם יקר שעלול/עשוי לקנות טלפון סמסונג גלקסי S i9000, וכמו כן אני מנסה גם למצוא דרך להתגבר על הליקויים שנתגלו בטלפון זה. אשמח ואודה לך מאוד אם תאמר לי איך. בפסקה הראשונה שלך, אתה קובע שהנושאים שאני מתייחס אליהם "לא קריטיים כמעט לשום משתמש" ושהליקוי לגבי ההגבלה של אורך הטקסט בהערות "לא רלוונטי כמעט לאף אחד" וכן שעד עכשיו לא נתקלת במישהו "שהיה חשוב לו או שהצליח להגיע להגבלה הזו בהערות". אינני יודע איך, היכן, מתי, ובאיזה היקף ביצעת את הסקר הזה. מבחינתי ועמיתיי הדבר קריטי מאוד מהסיבות הבסיסיות שכבר נימקתי. בעניין הסקר, כל שאני יכול לתרום הוא שהאנשים שאיתם אני נפגש בארץ ובחו"ל (בעיקר אנגליה, איטליה, צרפת וארה"ב) במהלך עבודתי השוטפת וכן חברים רבים, משתמשים רבות בהערות שלצד כל איש קשר כדי לרשום פרטים חשובים שכבר הזכרתי (תמצית כל שיחת טלפון ומפגש חשובים, מחירונים, שעות פתיחת העסק, ועוד פרטים מיוחדים מגוונים, ולאורך זמן או פרויקט). מסיבה זו, באף מכשיר טלפון חכם אחר לא קיימת המגבלה/הליקוי הזה של הגבלת אורך הטקסט. אם צפית אמש בחדשות Fox News ודאי לא יכולת לפספס את הכתבה בעניין הזה. אם הנושא זה היה מפריע רק לי, לא היו משדרים את זה ללמעלה מ 200,000 אמריקאים, ואין לי מניות ב- Fox News (הלוואי שכן). אני מעריך שמניין האנשים שאני אישית מכיר וכותבים הרבה מעבר למגבלת ה- 200 מילים בשדה ההערות שלצד איש הקשר הוא מעבר ל- 65. לגבי מקלדת Desire, קיבלתי בתודה כבר אמש את המלצתך ורשמתי לעצמי לבדוק זאת כבר אחרי החג. לא היה צורך להעלות זאת שוב. האם גם קפיצת המסך לא חשובה בעינייך? כלומר אם כתבת לדוגמא 20-30 (או הרבה יותר) שורות קצרות, וברצונך להגיע לנקודה מסוימת בטקסט שכתבת לצורך עריכה/תיקון, המסך קופץ לסוף או לתחילת הטקס בכל פעם מחדש כאשר תנסה להגיע לנקודה מסוימת בקטע טקס, והוא יאפשר גישה לאחר שהתיש אותך "מעט"? חשוב מאוד לגבי סנכרון מול גוגל, אין לי כוונה להעביר מידע עסקי ופרטי רגיש דרך איזושהי חברה או אדם, גם לא דרך ידידנו היקר- גוגל. ואני לא בין אלה שלא תומכים בתרבות ה"סמוך" (יהיה בסדר). ברכות, רובין.

erezor

New member
בקיצור...

מה שאתה אומר זה שאתה חושב שאלה בעיות קריטיות. יש לי את הגלקסי כבר חודש. מעולם לא עלה לי הצורך לכתוב יותר ממילה או שתיים בהערות עבור אנשי הקשר, התוכנה עצמה עובדת בסדר על שני מחשבים - ובכל מקרה, אני לא ממש צריך לסנכרן יותר מדי מידע. האאוטלוק שלי מסתנכרן אוטומטית מה-webmail. תן לאנשים לעשות את החשבון שלהם, דעתך היא כזו רק בגלל שיש לך צרכים מסויימים שהטלפון לא עונה עליהם, והם לא בהכרח מעניינים אנשים אחרים.

RubinK1

New member
הליקויים בסמסונג גלקסי i9000 מפריעים לאלפים

שלום ארז אור, הדברים שכתבת לא מתיישבים עם העובדות שציינתי במסר הקודם שלי, המוכיחים בוודאות כי הליקויים בסמסונג גלקסי S i9000 אכן קריטיים ומפריעים לאלפים שמשתמשים בו (ראה גם דיווח ברשת החדשות האמריקאית Fox News). אפילו בחישוב פשוט תוכל לקבל אומדן כמה רחבה הבעיה, ולא בגלל "שיש לי צרכים מסוימים שהטלפון לא עונה עליהם". אם אני, כאדם בודד, מכיר לפחות 65 משתמשי טלפון חכם שלא יכולים להשלים עם הליקויים שהזכרתי, תאר לך כמה עוד לא יכולים להשלים עם הליקויים. בדיוק כמו שכתבת "תן לאנשים לעשות את החשבון שלהם" ובו לא נקפוץ לקביעות כוללניות חסרות בסיס. ברכות, רובין.

erezor

New member
סבבה...

מה שאתה אומר זה שהמכשיר לא מתאים לך ולעוד 65 משתמשים אחרים, ושאולי זה הפריע גם לעוד איזה כתב ברשת FOX שהחליט לעשות על זה כתבה. כמו שאמרתי - אני נהנה מהמכשיר, ואם לא הייתי קורא את התגובות שלך כאן, אפילו לא הייתי יודע שה-"בעיות" האלו קיימות. בינתיים מי שקופץ לקביעות כוללניות זה אתה, כשאתה מזהיר את כולם פה ומתנהג כמו ילד כשאתה דואג לענות פה לכל פוסט שני ולקטרג על המכשיר. כמו כל טלפון אחר, מדובר במכשיר שלא בהכרח מתאים לכל אחד.

RubinK1

New member
סבבה, לא אבלבל אותך יותר עם עובדות

ארז יקירי, לא זה לא כל מה שאמרתי! לא הוגן לצטט חלקית וכך בעצם לרוקן מתוכן את כוונת המסר המקורי (קרא שוב)! בישראל ובטח בארה"ב אף עורך מערכת חדשות לא היה משחרר כתבת תחקיר בחדשות אם היא הייתה "מפריעה" רק "לעוד איזה כתב ברשת FOX". אבל סבבה, לא אבלבל אותך יותר עם עובדות! ברכות, רובין.

erezor

New member
קראתי מספיק פעמים...

כי ה-"מסר" שלך מופיע כאן עשרות פעמים. שים לב שמשום מה אף אחד כאן לא הסכים איתך. לפני שקניתי את המכשיר ערכתי סקר מקיף, קראתי ביקורות באתרי גאדג'טים ועשיתי השוואות. לא זכור לי שראיתי בשום מקום התייחסות לבעיות שהעלית. גם בפורומים השונים לא ראיתי אזכור לכך. כמו שאמרתי, לי זה לא מפריע ואפילו לא ידעתי על הבעיות האלו לפני שקראתי אותן במסרים שלך (כמה וכמה פעמים). ושוב אני אומר לך - אם המכשיר לא מתאים לך, תחליף אותו! הפוסטים שלך כאן נושאים אופי של נבואות חורבן, כאילו הטלפון הזה הוא המכשיר הנורא ביותר שסמסונג ייצרו אי פעם... הבנו שאתה לא מרוצה. גם הבנו למה. עכשיו תן לאנשים להחליט לבד מה טוב להם.

SignedIncognito

New member
תראה יש פלח אוכלוסיה שהדברים שלך רלוונטים

אליו. אבל לדעתי הוא קטן וכתבה בFOX (ואני אשמח ללינק) עדיין לא הופכת את העניין ל"בוער לאלפים". מכול הבעיות שדבירתה עליהם....לדעתי הבעיה היחידה שבאמת בעייתית היא עניין הסנכרון....בגלל שלא יצא לי להתקל בנושא אני לא יכול לתת דעה האם יש פתרון של צד ג. לעניין הערות של אנשי קשר יש לזה הרבה פתרונות של צד ג. לא הייתה לי כוונה לבטל את דבריך,אני פשוט אומר שמכול הגלישה שלי בפורטל האנדרואיד IANDROID שהוא בהחלט מקום מאוד פעיל לא נתקלתי בתלונות על הנושאים עליהם אתה מדבר.....גם כאן יש מעט אנשים שאם לא הייתה אומר להם לא היו יודעים שיש בעיה כי הנושא לא רלוונטי בשבילם. מהצד מתקבלת התחושה שכול אשכול שנפתח פה על כול מכשיר מצד משתמש שמתלבט מה לרכוש אוטומטית נתקל בתגובה ארוכה שלך ה"מזהיה" אותו מפני ה"חורבן"...ומייעצת לו "לברוח" את הליקויים שמצאתה אפשר היה לכתוב בצורה הרבה יותר ידידותית.

havitush11

New member
חברים עיצרו סוסים.

קודם כל, תודה לכולם על התגובות. אני רק רציתי לשאול מה דעתכם על ההבדלים בין שני המכשירים. מתלבט קשות בין שניהם. נתקלתם בבעיות עם הסוללה של ה-desire? חג שמח !!!

יNOT

New member
אם אני הייתי צריך לקנות אחד מהשניים...

הייתי בוחר בדיזייר, בעיקר בגלל שזה HTC , אני נכוויתי עם סמסונג בכל נושא העידכונים, ואין סיכוי שאני ארכוש מכשיר אנדרויד נוסף מהם. אבל אם העידכונים זה לא נושא קריטי עבורך, השיקול הנוסף שלי לבחור בדיזייר הוא בגלל ההבדל בגודל המסך.

metrocard

New member
הסוללה בדיזייר

אני לא מכיר את הסוללה בגלקסי אבל ברשותי דיזייר. המכישר מעולה , הסוללה הרבה פחות. אני לא משתולל איתו בכלל מבחינת צריכת חשמל ומעביר איתו בקושי יום . אני עם מטען בתיק כמעט תמיד. כנגן מוזיקה הוא לא צורך הרבה אבל גלישה באינטרנט (בשני הדרכים) טוחנת המון סוללה. תוסיף לזה שימוש ב GPS ותוכל לדעת מתי דקה עוברת לפי אחוזי הסוללה... בנוסף ישנה בעיה שלא תמיד שטוענים הוא מגיע ל 100 אחוז טעינה הכוונה היא לטעינה OVER NIGHT. כדי להגן על הסוללה המכשיר עוצר טעינה ב 100 אחוז ואז הסוללה מתחילה לפרוק. באחוז מסויים המכשיר טוען עצמו מחדש.. בבוקר שקמים מגלים לרוב סוללה בטעינה של 95-90 אחוז. במכשיר שגם יוצריו יודו שהסוללה שלו לא מהמוצלחות , האחוזים האלה קריטיים. פניתי לחברה והם מודעים לעניין אך ספק שיש לו פתרון. למרות כל מה שציינתי , המכשיר טוב. מעבר לזה עד כמה שאני מבין רוב מכשירי הסמארטפון בעייתים מבחינת סוללה והסוללה של הדיזייר בתוכם. (אם כי האייפון של אישתי מחזיק יותר ,..)

למעלה