גם אני מתלבט בין ה-desire לבין ה-galaxy s...

DustMan

New member
שאלה קטנה

האם גם אשתך משתמשת ב-GPS ובאינטרנט, באותה אינטנסיביות כמוך? פשוט, לפי מה שהבנתי, הסיבה העיקרית שהסוללות של סמארטפונים חלשים יותר בסוללות, היא שהם עובדים הרבה יותר קשה מאשר, נגיד, מכשירי נוקיה פשוטים. אם ה-WIFI וה-GPS דולקים כל הזמן, אם המסך הגדול דולק, כי מלטפים אותו כל הזמן - לא פלא שהסוללה נגמרת... נסה יום אחד להשתמש בו אך ורק בתור טלפון, כדי שזה יהיה בר השוואה למכשירים של פעם, ואולי תראה שהמצב לא כזה חמור...

metrocard

New member
כל מה שציינת נכון

עדיין האייפון "מנצח". סתם לצורך העניין הדגמה. אני עובד במרחק חצי שעה מהבית לעומת אישתי שהדרך שלה לעבודה נמשכת שעה ורבע מינימום. שנינו מאזינים למוזיקה במכשיר. בדרך לעבודה אני מכבה לרוב את הגלישה הסלולרית על מנת לחסוך בסוללה ובכלל מנהל מדיניות של "חסכון" . אישתי לעומתי משתמשת בפייסבוק , גולשת , ורושמת מיילים. שאני בעבודה , מכיוון שאני עובד במקום ללא קליטה אני מכבה את המכשיר או מעביר אותו למצב טיסה על מנת שלא ישדר סתם או "שיתאמץ" למצוא קליטה , דבר שרוב גורר טחינה מהירה של הסוללה. לפעמים בעבודה אני מחבר אותו לרמקולים לפעמים לא. אישתי לעומתי שעובדת בעבודה משרדית , המכשיר צמוד אליה , וזוכה לשימוש הרבה יותר תדיר. ושוב חזרה הביתה. אני חצי שעה של מוזיקה היא שעה ורבע של מוזיקה וגם גלישה (נסיעה משעממת ברכבת). שאנחנו נפגשים , לרוב הפער בין המכשיר שלה לשלי עומד על 10-20 אחוז לטובתה . (מדובר אגב באייפון 4 שהוצהר שהסוללה שלו שופרה.) אני יודע שסמארטפונים צורכים הרבה. זה מתחיל בעובדה שהמסך גדול יותר וממשיך בחומרה כבדה יותר וישומים זוללי אנרגיה. אם הייתי רוצה זמן סוללה אז הייתי נשאר עם הנוקיה. הכיף בסמארטפון (ולא משנה כרגע אם סמסונג אייפון או HTC) זה כל האופציות האלה. ככה שלעשות השוואה עם מכשיר עם מסך כבוי היא מיותרת. ברור המצב ישתפר. ואם זה לא היה ברור , אני מרוצה מהמכשיר. ולמרות הסוללה , אני עדיין מעדיף אותו על מכשירים פשוטים יותר או על אייפון 4 (שהוא באמת מכשיר מעולה) מכל הסיבות שאנשים לומדים לאהוב ולהעדיף את האנדרואיד.

למעלה