גם אני צריכה המלצה לשמלה בבקשה
גיסתי מתחתנת באוגוסט, באולם.
אני מחפשת שמלה שתהלום את המעמד מצד אחד (אצטרך להשתתף בצילומי משפחות
), אך מצד שני, שלא תיהיה פנסית ברמה שאי אפשר ללבוש אותה לחתונות אחרות. אין לי בעיה גם ללבוש שמלה יותר פשוטה אבל עם המלצות לאקססוריז שישדרגו אותה (מה שיכול להיות קצת בעייתי, כי אני יכולה לענוד רק זהב
)
מבחינת נתונים: אני 1.64, מותנים צרות ואגן מכובד (מבנה גוף ממוצע סה"כ, פשוט עם וואחד טוסיק)
צבעים: הכל הולך חוץ משחור, וכמובן חוץ מלבן (במקרה של הכלה הספציפית הזאת, לא הייתי מעיזה ללבוש משהו שיש בו אפילו נגיעות לבן
). אני בעלת עור בהיר.
מחפשת משהו שיהיה נוח לרקוד איתו, שיהיה יחסית קליל (אוגוסט!) שלא ידרוש חזיות מיוחדות ושלא יהיה סטרפלס.
יש לי הרבה דרישות, אני יודעת
ובכ"ז אשמח להצעות.
אה, ושכחתי את הדבר החשוב ביותר! אני ממש מקווה לא לעבור את ה-200 ש"ח...
ועוד דבר חשוב לא פחות - אני גרה בבאר שבע ושם מתמקדים החיפושים, אז נראה לי שהכיוון שלי הוא יותר רשתות גדולות ולא חנויות פרטיות (אלא אם אתן מכירות כאלה בב"ש).
מוכנות לאתגר?
גיסתי מתחתנת באוגוסט, באולם.
אני מחפשת שמלה שתהלום את המעמד מצד אחד (אצטרך להשתתף בצילומי משפחות
מבחינת נתונים: אני 1.64, מותנים צרות ואגן מכובד (מבנה גוף ממוצע סה"כ, פשוט עם וואחד טוסיק)
צבעים: הכל הולך חוץ משחור, וכמובן חוץ מלבן (במקרה של הכלה הספציפית הזאת, לא הייתי מעיזה ללבוש משהו שיש בו אפילו נגיעות לבן
מחפשת משהו שיהיה נוח לרקוד איתו, שיהיה יחסית קליל (אוגוסט!) שלא ידרוש חזיות מיוחדות ושלא יהיה סטרפלס.
יש לי הרבה דרישות, אני יודעת
אה, ושכחתי את הדבר החשוב ביותר! אני ממש מקווה לא לעבור את ה-200 ש"ח...
ועוד דבר חשוב לא פחות - אני גרה בבאר שבע ושם מתמקדים החיפושים, אז נראה לי שהכיוון שלי הוא יותר רשתות גדולות ולא חנויות פרטיות (אלא אם אתן מכירות כאלה בב"ש).
מוכנות לאתגר?