גם אני צריכה המלצה לשמלה בבקשה

haych

New member
גם אני צריכה המלצה לשמלה בבקשה

גיסתי מתחתנת באוגוסט, באולם.
אני מחפשת שמלה שתהלום את המעמד מצד אחד (אצטרך להשתתף בצילומי משפחות
), אך מצד שני, שלא תיהיה פנסית ברמה שאי אפשר ללבוש אותה לחתונות אחרות. אין לי בעיה גם ללבוש שמלה יותר פשוטה אבל עם המלצות לאקססוריז שישדרגו אותה (מה שיכול להיות קצת בעייתי, כי אני יכולה לענוד רק זהב
)

מבחינת נתונים: אני 1.64, מותנים צרות ואגן מכובד (מבנה גוף ממוצע סה"כ, פשוט עם וואחד טוסיק)

צבעים: הכל הולך חוץ משחור, וכמובן חוץ מלבן (במקרה של הכלה הספציפית הזאת, לא הייתי מעיזה ללבוש משהו שיש בו אפילו נגיעות לבן
). אני בעלת עור בהיר.

מחפשת משהו שיהיה נוח לרקוד איתו, שיהיה יחסית קליל (אוגוסט!) שלא ידרוש חזיות מיוחדות ושלא יהיה סטרפלס.

יש לי הרבה דרישות, אני יודעת
ובכ"ז אשמח להצעות.
אה, ושכחתי את הדבר החשוב ביותר! אני ממש מקווה לא לעבור את ה-200 ש"ח...
ועוד דבר חשוב לא פחות - אני גרה בבאר שבע ושם מתמקדים החיפושים, אז נראה לי שהכיוון שלי הוא יותר רשתות גדולות ולא חנויות פרטיות (אלא אם אתן מכירות כאלה בב"ש).

מוכנות לאתגר?

גאוי 7

New member
מה דעתך על : ( שירתה אותי בכמה אירועים )

אמנם מעוטרת בזהב בצבעים משתנים אבל מאד מעודנת
גימור פשוט מעלף
ולמטה יש לה טול כמו של רקדניות מעל תחתית
וגם עומדת במחיר שלך
רנואר קיץ 2015

haych

New member
חמודה מאוד, יש בעוד צבעים?

קיץ 2015? וכבר שירתה אותך בכמה אירועים?
ואני חשבתי שלי יש הרבה חתונות...

גאוי 7

New member
קניתי אותה בתחילת אפריל ...

והיו מסיבות סלסה חגיגיות בנוסף לאירועים :)

Happy Goth

New member
היוש!

את נשמעת בול כמוני!!!!
שבוע הבא גיסתי מתחתנת וזו השמלה שקניתי, בהוניגמן, ב- 250 ש"ח (אבל היא שקופה אז הייתי צריכה לקנות גם "שמלה תחתונה" ב- 60 ש"ח משו כזה), היא משיפון כייפי, מאד מחמיא לגוף, תפירה מעולה, לא צריך חזיה מיוחדת, מחשוף נדיב ומחמיא. אני קניתי אותה בכחול כהה ואלבש אותה עם הסנדלים האלה מקסטרו
http://www.castro.com/he/WOMEN/Shoes/Golden-plate-high-heel-sandals.html
צמיד זהב עדין ועגילי זהב צמודים עדינים. זה הכיוון?
אני בחיפושים שלי הלכתי רק לחנויות רשתות, ממליצה על הוניגמן (יש להם מבחר גדול ומפתיע של שמלות) ועל גולברי (אחלה צבעוניות והרבה סגנון גלביות שכייף ללבוש).
המון
ואל תתייאשי.
מבחינתי הבנתי שבאירוע הזה אני רוצה לבוא מוקפדת ובגלל שאני הולכת לעשות איפור ושיער (מוקפד אבל לא מטורף) אז שמלה "עדינה" תעשה את העבודה.

haych

New member
השמלה ממש יפה! ובמיוחד הסנדליים

אבל באסה שהיא שקופה, לא בא לי לקנות עוד שמלה בשבילה

האמת שבחיים לא נכנסתי להוניגמן - נתקע לי בראש שזה של מבוגרות - אין לי מושג מאיפה הגיע לי הרעיון הזה... וגם לגולברי נראה לי שלא נכנסתי אף פעם. ואת שתי הרשתות יש בקניון שאני עובדת בו - אז אקפוץ היום אחרי העבודה! תודה!!

Happy Goth

New member
באמת שאת בטוחה שאת לא אני?

אני קוראת את מה שאת כותבת - וזה כאילו אני!!!

גמני בחיים לא נכנסתי להוניגמן או גולברי כי היה לי תקוע בראש שזה של "מבוגרות" ובגלל שבחיפושים הפעם רציתי לבדוק אופציות שונות - הופתעתי לטובה!
דווחי איך היה היום

לי וולף

New member
נראה לי שזה אפשרי

אני לא ממש מכירה את האזור אז אלך על כמה רשות "בטוחות". בכל מקרה לפי מה שאת מתארת הייתי הולכת על שמלה או טופ וחצאית, או צמודים לגמרי (א-לה קים קרדשיאן) או כאלו שמדגישים את המתניים ומתרחבים התרחבות קלילה משם ואם את אוהבת, גם משהו רחב וקצר הוא אופציה.
יש מצב שיהיה לך קל יותר למצוא 2 חלקים נפרדים בגלל ההבדל בין האגן למותן, או שתחפשי משהו אלסטי שישב טוב ונכון על כל הגוף.
שמלת סקייטר
אם את אוהבת, את יכולה לשקול להראות מעט מהבטן (קצת ממש, לא צריך חולצת בטן של ממש)
בוהו שיק (עם העקבים הנכונים וטוטאלק לוק של יום חג, זה יכול להיות לוק חגיגי מאוד)
משהו כזה?
שמלה חמודה שיכולה להיות סקסית מאוד על המבנה שלך (אם תשב נכון סביב האגן ולא "תיתקע" עליו)
ל-24/7 יש ליין שמלות PROM. השמלות קצת יותר יקרות (סביב ה-300 ש"ח) אבל אולי תחליטי שזה שווה לך. זו או זו
אני בטוחה שתוכלי ליצור שילוב מעניין ולא יקר מידי בחנויות לא ממותגות או כאלו שאין להן אתר ולכן אני לא יכולה לחפש בהם... אלו היו כמה כיוונים לפתוח את הראש

haych

New member
תודה רבה על ההשקעה!

הכי אהבתי את שתי אלה:
[URL]http://www.castro.com/he/WOMEN/Dresses/Piqu-Textured-Skater-Dress.html[/URL]
אבל אני לא כ"כ בטוחה שהיא מתאימה לחתונה, במיוחד לא לחתונה הספציפית הזאת (וגם יש פה עסק עם כלה קריזיונרית, אז כל הלבן הזה קצת בעייתי...) אבל ממש ממש אהבתי, ויש מצב שאקנה אותה סתם בשביל הכייף :)

[URL]http://www.zara.com/il/en/woman/dresses/view-all/open-back-dress-with-halter-top-c719020p2650501.html#[/URL]
את זאת גם אהבתי, אבל אני באמת חוששת לאיך שהיא תראה על האגן. אבל היא נראית לי קצת פשוטה, לא? איך אפשר לשדרג אותה?

לי וולף

New member
בשמחה! ועוד קצת

קודם כל הערה כללית על חגיגיוּת - אני חושבת שזה הרבה עניין של גישה ואיבזור ואני לא מאלו שחושבות ש"חגיגי" זה בהכרח יקר או מנצנץ. מצד שני, כנראה לא הייתי מאבזרת או ממליצה על שמלה מטריקו לחתונה. וכעת לשאלה שלך לגבי השמלה הקצרה - לדעתי היא יכולה להיראות נפלא כמו שהיא, עם נעליים פגזיות וסקסיות (בסגנון כזה או כזה) וקלאצ' מגניב. אם את אוהבת להתאבזר יש 2-3 כיוונים שאני יכולה לחשוב עליהם
1. שרשרת דומיננטית קצרה, קרובה לצוואר (יש כל מיני סגנונות וצבעים)
2. שרשרת ארוכה עם תליון או מערום שרשראות דקות ארוכות
2.1 אפשר להוסיף צמיד/ים - אחד עבה או כמה דקים. זה גם יכול להיות האיבזור היחידי
3. עגילים - גדולים ומרשימים שמוסיפים לך צבע לפנים (גם פה לא חסרות אופציות)

אני בארשבעית

מבחינת רשתות יש עכשיו כמעט בכולן שמלות בטווח מחירים הזה ...סעי לגראנד
יש שם h@m מנגו קסטרו פוראבר הוניגמן רנואר וטוונטי פוא סבן
יש גם חנויות של פרחונות שיש סיכוי שתמצאי שם איזו הפתעה
כמו שיגעון גונג אבניו זבנג משהו משהו ובקיצור תעשי סיבוב בעיר העתיקה

haych

New member
שונאת שופינג

מעדיפה לא להסתובב בחנויות, אני תמיד נכנסת לחנות ותוך שניה מאבדת את הסבלנות, סוקרת חפיף את המדפים בלי לגעת בכלום-ויוצאת. בגלל זה ביקשתי המלצות-כדי להגיע מכוונת מטרה.
הגרנד זו השנאה שלי!! אני מגיעה לשם רק פעמיים בשנה בשביל פוראבר, או כשאני צריכה משהו מאוד ספציפי שיש רק בגרנד.
מה שכן, אני עובדת בקניון הנגב, אז הרבה חנויות נגישות לי.
לגונג אני לא מתקרבת בגלל תורי הענק לתאי המדידה

לא בכל השעות מפוצץ בגונג

והגראנד לא כזה נורא
את פשוט צריכה ללמוד את הקיצורי דרך
ולבוא עם נעליים נוחות

ayaht

New member
לא מבינה בשמלות, אבל באסוס יש היום 20% הנחה על הכל.

אולי שווה להסתכל גם שם?
עד אוגוסט יש די זמן למשלוח..

haych

New member
קצת חוששת מהזמנה מהאינטרנט

למרות שלא פוסלת על הדף, רק שראיתי את ההודעה רק היום ואני מקווה שההנחה עדיין תקפה. אסתכל כשאחזור מהעבודה, תודה!

אגב, החשש שלי נובע מכך שהזמנתי שמלת כלה מאיביי, והיא הייתה מזעזעת בצורה שאין לתאר.
מאסוס הדבר היחיד שהזמנתי היה שעון יד ואני מבסוטה עליו (לא מצאתי שעון בשום חנות מוחשית ובאסוס מצאתי בדיוק את מה שחיפשתי).

ayaht

New member
קשה לקנות בגדים באיביי.

את לא יודעת על איזה מוכר תיפלי.

אסוס זו חנות בגדים הרבה יותר איכותית ואמינה.
חשוב למדוד עם סרט מדידה ולהסתכל בטבלת המידות שלהם.
וגם להסתכל על הרכב הבד.
בכל זאת הם בריטים, והמושגים שלהם לקיץ טיפה שונים משלנו.
שלא תיפלי עם שמלה עם בד עבה שמתאים לחופשה בהרים המושלגים בשוויץ..

בכל מקרה, המבצע הספציפי הזה לדעתי הסתיים.
אבל כל הזמן יש להם מבצעים..

haych

New member
לגבי המידות - בדיוק קראתי על אפליקציה מגניבה

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4663586,00.html[/URL]

מצלמים שתי תמונות והאפליקציה יכולה להגיד את מידות הגוף.
זה נשמע ממש מגניב, רק אני בספק עד כמה זה מדויק.
בכ"ז, מעניין לבדוק (יש לי גלקסי ובינתיים האפליקציה זמינה רק לאייפון)

לי וולף

New member
אתרים מקומיים שאולי יתאימו לך יותר(
לכל מחפשות השמלות)

אני מניחה שזמני המשלוח קצרים יותר ורובם עם מדיניות החלפה נוחה וכמובן עם שירות לקוחות בשעות ובשפה שלנו.
לא חפרתי בהיצע אבל רובם לא יקרים מידי וכמובן מציעים גם אביזרים
ADIKA
LOLFASHION
ME.SHE
SNEAK PEEK
STUFFSTORE
LASTER

למעלה