להלן הרשמים.
הרגת אותי עם החזה עוף
אבל חד פעמי זה מפחיד, לא? אם את באה להתלבש ופתאום רואה שזה לא מחזיק? מה עושים?
ומדדתי את הורודה... אין סיכוי ללבוש בלי חזיה...
התחלתי מהוניגמן. היה סייל של מלא שמלות ב-60 ש"ח. מצאתי שמלה אחת שלא מתאימה לאירוע אבל הייתה סבבה כזאת. בגלל הסייל היו המון אנשים, אז אחרי 5 דקות של עמידה בתור החלטתי שזה לא בשביל הסבלנות שלי והשמלה לא מצדיקה את זה.
את השמלה שקנית ראיתי רק בכתום, ורק במידות גדולות, אבל היא נראית ממש חמודה.
לקסטרו קפצתי בשביל שמלה פרחונית חמודה - במציאות הבד שלה מזעזע בעיניי, כמו שם מגבת.
את גולברי לא מצאתי ומיהרתי מדי בשביל לחפש. אקפוץ לשם מחר, כמה נוח שהמשרד שלי נמצא בקניון!
ברנואר מדדתי 2 אופציות. השמלה הורודה כנראה יורדת מהפרק... למרות שהיא מאוד יפה ולמרות שהיא גורמת לי להרגיש טוב (באיזה עולם אני במידה 36?!) - היא יושבת לא טוב - יש בד עודף באיזור החזה. אני מניחה שאפשר לתקן את זה אצל תופרת, אבל המחיר שלה+העובדה שהיא מצריכה חזיה+תיקונים נראה לי שלא מצדיקים את הרכישה
למרות שממש לא רציתי שחור, מדדתי שמלה שחורה שמשכה לי את העין בגלל שהיא מנצנצת (משום מה היא לא מופיעה באתר ובתמונות לא רואים את זה). לדעתי היא יושבת עלי בול. גם פה יש לי בעיה עם הגב הפתוח ועם המחיר, וגם עם העובדה שאני לא יודעת מתי עוד יצא לי ללבוש אותה.
את השמלה שרציתי לחתונת קיבוץ לא ראיתי שם
לא היה לי זמן לשאול את המוכרות כי מיהרתי הביתה להוציא את הכלבה, אבל אבדוק שוב מחר.
אני מצרפת את התמונות (המזעזעות. המצלמה של הטלפון שלי על הפנים) ביחד עם תמונת בונוס של נסיכת הבית
כדאי ללכת על השחורה?