אני ראיתי עב"ם:
יצא לי כבר לראות דברים מוזרים בשמיים, אבל לפני שנה באמת יצא לי לראות באמת משהו שלא הצלחתי לזהות... זה היה בערב יום כיפור בסביבות 18:45 בערב, הייתי בסלון והסתכלתי החוצה מהחלון על האנשים שמטיילים בכביש, אבא שלי היה לידי ופתאום בזוית העין ראיתי משהו שנראה כמו כוכב, או כך חשבתי בהתחלה עד שראיתי שזה מתקרב, הצבע שלו היה לבן והוא לא היבהב כמו מטוס, לא היה לו שובל, לא היה רעש, פשוט זה היה כדור אור לבן ששט בשמיים, שאלתי את אבא שלי אם הוא רואה את זה ומה זה יכול להיות, שאלתי אותו כי הוא עובד בתעשייה בטחונית מסויימת בארץ ויש לו ניסיון בקשר לזיהוי עצמים שנמצאים בשמיים. הוא ראה את זה גם והוא לא ידע להגיד לי מה זה, שנינו היינו בהלם, מיותר לציין שאיזור המגורים שלי הוא ליד חיפה ואני רגילה לראות ולזהות מטוסים בגלל שדות התעופה הצבאי והאזרחי שנמצאים באיזור. המשכנו לצפות באור או מה שזה לא היה זמן מה שט במסלול מסודר ואחר כך עושה פנייה חדה ולאט לאט נוסק עד שלא ראינו אותו עוד. מה זה היה ועוד בערב יום כיפור לא לי ולא לאבא שלי אין שמץ של מושג. הדבר המרגיז באמת שאם זה היה קורה ביום רגיל הייתי מצלמת את זה בטוח ואז זה כבר היה יכול להיות סיפור אחר לגמרי...עם צבע...