"גם אני ראיתי עב"ם"...

כריסטין

New member
אז מי מכל האנשים כאן ..........|דגל

ראה עב"ם ואפילו צילם ? אני לא ראיתי
אף פעם אבל מקווה שאראה

Ecosky

New member
OMG

אני כרגע נמצא בבאר שבע הסתכלתי מהחלון וראיתי בשמים מין עצם מוזר עם אור הוא פשוט עמד באוויר ואחרי כמה שניות הוא פשוט נעלם נעלם אין לי מושג לאן או איך אבל זה כאילו הוא דהה והתרחק לאחור אני כול מצומרר פה ואין לי מושג מה זה היה אבל אם הגעתי לכאן, אתם כבר מבינים... מצורף """ציור""" שעשיתי שתראו בערך איך הוא נראה אין לי מושג מה זה היה אבל זאת בהחלט חוויה מוזרה

KiShKooSh

New member
חוששני שראיתי חייזר...

כן זה היה לפני חודשיים בחופש הגדול, ראיתי פעם איזה סרט על גילוי של סוג של עב"מ שהם קורים לו "קנה" (בגלל צורתו הדומה לקנה סוף) והכנפיים שלו בצורת גלים כזו
(כמובן סורי על הציור העלוב) ושהייתי באילת באחת סוכעות העץ מתחת לחלוני ראיתי משהו עף בצורה הכנפיים זה היה בבירור מאוד, אך לכמה שניות, כך שלא הספקתיע לצלם זה לא היה יכול משהו אחר כי אני לא חושבת שאם זבוב עף יש איזהשהו "שובל" אחריו שאני יכולה לראות.. אבל כמובן, כל האנשים סביבי חושביפ שהזבוב זה ההיגיון... מעניין מה ה"קנים" האלו עושים פה...

a e q u i t a s

New member
קודם כול טוב שפנית לפורום

קודם כל טוב שפנית לפורום שלנו, לתעד כל מקרה שיש בו חשש לעב"מ הוא מאוד חשוב, דבר שני תרגע, אין צורך להתצמרר למרות שהחוויה היא בטח שונה ממה שאתה מכיר... :) עכשיו מה עושים כשרואים עב"מ: 1. מסתכלים ובוחנים את העצם, מנסים לשים לב לפרטים משמעותיים. 2. מנסים לתעד את העצם (צילום וידאו, סטילס, ציור או כל דרך אחרת שאתם חושבים עליה) 3. רושמים את הפרטים של האירוע - איפה זה קרה? מתי? עדי ראייה? וכל פרט אחר שזוכרים מהאירוע. 4. מתקשרים לאבי גרייף ,יו"ר המרכז הישראלי לחקר עב"מים ומדווחים על האירוע - אבי גרייף 04-8200003 , 050-6935665

a e q u i t a s

New member
קודם כל תודה שפנית לפורום ../images/Emo153.gif

קודם כל טוב שפנית לפורום שלנו, לתעד כל מקרה שיש בו חשש לעב"מ הוא מאוד חשוב, דבר שני תרגע, אין צורך להתצמרר למרות שהחוויה היא בטח שונה ממה שאתה מכיר... :) עכשיו מה עושים כשרואים עב"מ: 1. מסתכלים ובוחנים את העצם, מנסים לשים לב לפרטים משמעותיים. 2. מנסים לתעד את העצם (צילום וידאו, סטילס, ציור או כל דרך אחרת שאתם חושבים עליה) 3. רושמים את הפרטים של האירוע - איפה זה קרה? מתי? עדי ראייה? וכל פרט אחר שזוכרים מהאירוע. 4. מתקשרים לאבי גרייף ,יו"ר המרכז הישראלי לחקר עב"מים ומדווחים על האירוע - אבי גרייף 04-8200003 , 050-6935665

KiShKooSh

New member
אמ.. אוקיי

1. העצם זז מאוד מהר, וכל הזמן שראיתי אותו היה 3 שניות, אבל ראיתישהוא עף בצורה גלית, ולפי הסרט יש מצב שאלו היו הכנפיים שלו 2.ניסיתי לצלם במצלמת פלאפון שלי(הדבר היחיד שהיה לידי, אבל העב"מ נע מהר מידי 3. כך אעשה
4.אני בת

../images/Emo12.gif

לפי מה שאני מבין, את מדברת על תופעה שנקראת "Flying Rods". זה מוזר שאת מתארת כזה דבר, עד היום אף אחד לא הצליח לראות אחד כזה. התופעה זוהתה מאוחר יותר רק בתמונות ובסרטי וידאו...

Majestic12

New member
Flying Rods

אכן זוהי תופעה נדירה ושנוייה מאד מאד מאד במחלוקת! מאחר והתופעה זוהתה רק בסרטי וידאו, הרי שקשה להניח כי מישהו אכן הצליח לראות תופעה זו בעיניו. מעניין לציין, כי לפני מספר חודשים, הצליחו מדענים הודיים לצלם עב"ם במצלמה מיוחדת, אשר מסוגלת לצלם עצמים שאינם נראים לעין, אך משאירים מעין טביעה מגנטית של קיומם. העב"ם אותו צילמו לא נראה לאיש בזמן הצילום, אך הופיע מאוחר יותר בשעת פיתוח התמונות. לצערי, למרות מספר קטן של מאמרים בנושא (התפרסמו באתר המרכז לחקר עבמי"ם), לא נתקלתי יותר בטכנולוגיה זו ובמאמרים חדשים בנושא.

Ecosky

New member
וואו אוקי

האמת אני דיי רגוע רק אני ממש לא יודע מה ראיתי שם לצערי לא הספקתי לצלם את הדבר הזה כי זה קרה ממש מהר לפי מה שידוע לי, אני היחידי שראיתי ולגבי אבי גריף קיבלתי מסר ואני אתקשר

astral tripo x

New member
יכול להיות שפשוט עבר ענן והסתיר לך?

וככה רגע אחד אתה רואה אור(כנראה של מטוס רחוק)ורגע אחרי ממש בשניה אחת זה נעלם..

Ecosky

New member
השמיים היו נקיים

זה היה בערך בגובה של מסוק עף, אבל זה לא היה מסוק כי פשוט היה שקט.

אני ראיתי עב"ם:

יצא לי כבר לראות דברים מוזרים בשמיים, אבל לפני שנה באמת יצא לי לראות באמת משהו שלא הצלחתי לזהות... זה היה בערב יום כיפור בסביבות 18:45 בערב, הייתי בסלון והסתכלתי החוצה מהחלון על האנשים שמטיילים בכביש, אבא שלי היה לידי ופתאום בזוית העין ראיתי משהו שנראה כמו כוכב, או כך חשבתי בהתחלה עד שראיתי שזה מתקרב, הצבע שלו היה לבן והוא לא היבהב כמו מטוס, לא היה לו שובל, לא היה רעש, פשוט זה היה כדור אור לבן ששט בשמיים, שאלתי את אבא שלי אם הוא רואה את זה ומה זה יכול להיות, שאלתי אותו כי הוא עובד בתעשייה בטחונית מסויימת בארץ ויש לו ניסיון בקשר לזיהוי עצמים שנמצאים בשמיים. הוא ראה את זה גם והוא לא ידע להגיד לי מה זה, שנינו היינו בהלם, מיותר לציין שאיזור המגורים שלי הוא ליד חיפה ואני רגילה לראות ולזהות מטוסים בגלל שדות התעופה הצבאי והאזרחי שנמצאים באיזור. המשכנו לצפות באור או מה שזה לא היה זמן מה שט במסלול מסודר ואחר כך עושה פנייה חדה ולאט לאט נוסק עד שלא ראינו אותו עוד. מה זה היה ועוד בערב יום כיפור לא לי ולא לאבא שלי אין שמץ של מושג. הדבר המרגיז באמת שאם זה היה קורה ביום רגיל הייתי מצלמת את זה בטוח ואז זה כבר היה יכול להיות סיפור אחר לגמרי...עם צבע...

daniel771

New member
מעניין מה שאת כותבת כאן

לפי התיאורים שלך זה בהחלט עב"מ

Moran Rojas

New member
אני ראיתי אותו דבר בדיוק

לפני שבועיים זה נראה כמו כוכב זז. זז בקצב קבוע. וזה לא היה מטוס. היו איתי עוד אנשים ולא הבנו על מה אנחנו מסתכלים,עד שזה נעלם.

Darakan

New member
להערכתי

ראיתי מספר עב"מים (במיוחד באמצע-לקראת סוף שנות ה-90'), אבל לכו תדעו... כל מישהו אחר יגיד שזה יכול להיות סתם משהו נורמלי בשמים o_O

Alien

New member
אני חושב ששנת 1996

ראויה להקרא שנת העב"מים הגדולה ביותר שידעה ישראל , נצפו בה יותר מ200 עדויות על עב"מים ומפגשים עם חוצנים .

גם אני ראיתי עב"מ בערך בשנה הזאת...

הייתי בת 6... זה היה לילה... לא זוכרת מה השעה... לא זוכרת כלום... זה כמו פלאשבאק... כולם ישנו, ואני לא יכולתי להירדם. הצצתי מבעד לחלון, וראיתי משהו שדומה למטוס אבל עגול, אני זוכרת את זה מטושטש.... אני זוכרת שזה היה מלווה בשני צבעים בעיקר: אדום וירוק. ואני זוכרת בבירור שזה היה עגול.
יכול להיות צלחת מעופפת, כ"כ קרובה? וואו... יכול להיות שזה סתם מטוס- וקרוב לודאי שהייתי שוכחת את זה אלמלא הייתה זו לא הפעם היחידה שראיתי עב"מ... נראה לי שזה היה באותה שנה... הייתי בחוץ ושיחקתי עם ידיד. היינו על הדשא והתגלגלנו ושיחקנו... אני זוכרת ששכבתי על הדשא והבטתי למעלה וראיתי צלחת מעופפת. בדיוק אותו תיאור כמו מיקודם. שוב- הייתי קטנה יכול להיות שזה היה מטוס שתעטע אותי...

למעלה