3 פעמים כבוד השופטת ../images/Emo13.gif
הסיפור הראשון שלי עם עב"מים.. אז ככה אני זוכר שהייתי בערך בכיתה א' היה קייץ ) זה היה בלילה (באמצע הלילה) אני זוכר שהייתי ליד החלון במרפסת וישנתי על הרצפה אני זוכר שאור חזק העיר אותי וכשקמתי יכולתי גם לשמוע רעש ממש חלש(כנראה של הנחיתה שלהם) אין לי משוג איך אבל בין רגע הייתי בתוך מקום מה זה מגניב(הייתי ואני עדין אדם סקרן)בקיצור הכול היה שם בצבע כסוף,לא היה פינות לקירות(זה לא היה מקום עגול!),לא היו דלתות,ולא היה שם אף אחד אבל הרגשתי שאני לא לבד.. אני הסתובבתי בכל המקום שהיה ממש נראה אותו דבר בכל פניה ובכל מקום,וזהו אחרי זה אני זוכר הייתי בדיוק במקום שהייתי לפני(על הרצפה מול החלון בסלון).. עכשיו 2 דברים מוזרים:1)באותו היום שאחרי לא אכלתי כלום ממש לא הייתי רעב(ואני לא כזה מי שמכיר אותי יודע),ממש יום שלם הייתי בהרגשה כאילו אכלתי כבר לכל השנה ... דבר מוזר 2)מאז אותו מקרה אני חולם אותו החלום כמה פעמים בשנה,עכשיו קצת פחות אבל בתור ילד ממש הרבה פעמים אותו החלום.. אז ככה מפגש מספר 2 שלי לא היה הכי מגניב שיש.. אני ואמא שלי הלכנו לכיוון תחנת האוטובוס(בלילה) פתאום ראיתי שלושה אורות ממש בוהקים(ממש פרוז'קטור) בשמים והם יצרו משולש שווה שוקיים בגודל של בניין לפחות אמרתי לאמא שלי סתכלי איזה יופי,היא הסתכלה ואמרה לי בטח זה מטוסים ובדיוק באותה השניה זה נעלם ???? בכל מקרה יום אחרי בחדשות השעה 8 בערוץ 22 אמרו כי נצפה עב"ם באזור ראש העיןוכי הרבה אנשים ראו את זה(כמה שיותר יותר טוב לא..) והסיפור השלישי שלי על עב"מים אולי הכי מדהים שיש: אני ועוד 2 חברים הלכנו לאן שהוא(לא הכי משנה לאן )כשהגענו לגן הציבורי שיש שם רחבת דשא ענקית פתאום קלטתי מה שהיה נראה כמו כוכב נופל אבל לא מהרגילים אלה מאלו שיש להם עשן מאחור..ישר צעקתי לחברים שלי סתכלו איזה יופי העניים שלהם נפתחו כמו 2 פנסים מהמראה אבל אז בדיוק קרה משהו מוזר מאוד,הכוכב כשקלטתי אותו נפל ממש מהאטמוספירה וברגע שהוא הגיע לגובה של העננים הוא פשוט סטה לכיוון מאוזן והתחיל לטוס ימינה שמאלה למעלה למטה, וזה היה ממש רבע שעה של מופע אור כתום זוהר ועשן מאחוריו.. אין מצב שזה מטוס בגלל התמרונים,ואין מצב שזה כוכב נופל כי הוא לא נפל!!! בכל מקרה אני גר ליד בסיס סרקין למי שמכיר,אולי יש קשר לצבא בנושא? ואם כן אז יש להם שם משהו מטורף זה היה ממש 150-200מטר מהבסיס אבל לא מעליו!.. אני חושב שזה עב"ם אין מטוס שטס ככה!