גם אני רוצה.....מישהו לקשר רציני

ליאל212

New member
גם אני רוצה.....מישהו לקשר רציני

מחפשת גבר גרוש + איכותי ומיוחד גבוה נאה ומסודר כלכלית (לא מממן!) אחד שיודע להשקיע מהלב. שנהנה גם מהדברים הקטנים שבחיים. שיודע לאחר נסיון פרק א' שבפרק ב' הוא יעשה הכל כדי לא לפספס. רוצה אחד כזה שכשאפגוש אותו אדע שזה הוא האחד שלו אני מצפה. שתהיה שנה טובה לכ-ו-ל-ם ושכל הפנויים ימצאו את אשר ליבם רוצה. אמן!!!

חייב להגיב לך ולהגיד לך

שלדעתי את עושה נכון כשאת מחפשת גבר גרוש פלוס... אני חושב שגבר שכבר חווה טיפול בילד על כל המשתמע מכך, יודע הרבה יותר טוב להתמודד עם אישה שיש לה ילדים מאשר גבר שלא חווה את זה. אבל... זה לא קצת מצמצם את הסיכוי למצוא? בכל אופן- בהצלחה.

ליאל212

New member
היי נסיך ומושלם בלי לא../images/Emo13.gif

אתה צודק, מצמצם כן. אבל רוצה מישהו שחווה ילד את הקימה בלילות את הבכי החמוד של התינוק את הלרצות את הילד בלי גבולות ובלי תמורה. זה משהו שלא מבינים עד שיש ילדים. חושבת ומקווה מכל הלב שאמצא את האחד הוא שם הוא כאן הוא מחכה לי גם
תודה לך נסיך ומושלם בהצלחה לך גם

ומצד שני

תמיד אפשר ללמוד .. תראי, לדעתי תלוי גם בני כמה הילדים. אני למשל מאד אוהב ילדים, הקטע היחידי בעצם שמפריע לי בכניסה לקשר עם בת זוג שיש לה ילדים הוא בעיקר עניין האבא . מפריע לי לדעת שלמשל בשבילו תמיד לא אהיה האבא .. והאבא שלו תמיד יהיה מעורב. אבל זה משהו שעם הזמן לדעתי לומדים לקבל אותו....

ליאל212

New member
לא הבנתי את בת 14../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif והאני

שלך לא נפתח...

shahafs

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שחף היא ביתי והיא בת 14 וה:אני נשאר אני אם אותן תכונות אופי מציע שתשתמשי בכתובת הרשומה ונכיר יותר טוב

D e c e m b e r

New member
האני שלו נפתח לבזק בנלאומי אבל

אם תסתכלי בשורה של כתובת האינטרנט תגלי את המייל שלו... כנראה שזו היתה כוונתו

ליאל212

New member
תודה דצמבר. אבל משונה לא?

ככה לפנות? חסוי כזה? לא נראה לי בכלל.

D e c e m b e r

New member
you can never know

הכרתי הרבה מוזרויות במדיה הזו שנקראת אינטרנט... כך ששום דבר לא יפתיע אותי.. אני יכולה לנחש מס' סיבות: 1. הבחור לא ממש מתעסק עם אינטרנט ולפתוח כרטיס גדול עליו, בייחוד אם הוא לא מתכוון לבלות פה. 2. הוא ניסה להתחכם ולבדוק אם מבינים אותו ברמזים. 3. יכול להיות סתם טרול שמתכוון להסעיר כאן את הרוחות. 4. ויכול להיות גם אדם נפלא שכתב בתום לב ועם כוונות טובות ואולי תפרח כאן אהבה. עצתי לך, לשלוח לו מייל לא יכול לפגוע בך או בו... אז קדימה... (ואם את ממש חוששת, תפתחי לך מייל אחר רק בשביל לכתוב לו ) בהצלחה.

ליאל212

New member
הייתי רוצה את ה-4 מאד אבל חוששת

מה-3 אני בחורה עם
. מה לעשות האמא שבי מדברת אני לא רווקה שיכולה לעשות ככל העולה על רוחה.

D e c e m b e r

New member
מכירה את זה

גם אני עם שני בנים
ולא יכולה להרשות לעצמי לעשות ככל העולה על רוחי... אבל מייל....לא נורא.. חבל להשאיר באויר... אי אפשר לדעת מה יצא מזה..

BellA עלמה

New member
אישית

נראה לי מוזר לא הייתי מתכתבת עם מישהו שאין לו פרטים בכרטיס

BellA עלמה

New member
../images/Emo13.gif

תחשבי על זה גם ששאלת אותו לפרטים הוא די התחמק לא? ונעלם

למעלה