כנראה שיש סיבה למה הוא לא פותח
ש שלומי969 New member 25/9/05 #22 4 זה טוב אך יש גם 5 אולי אני אדם פשוט שיש דברים שלא כותב בפני כל הפורום במיוחד הנסיך המתוק והלא מושלם שחשדן מידי ולמענו פתחתי תיבה משלי ותודה לכולם על העצות במיוחד לdecember שנכנסה מהר לראשי אגב שלומי הוא שמי האמיתי ליתר ביטחון
4 זה טוב אך יש גם 5 אולי אני אדם פשוט שיש דברים שלא כותב בפני כל הפורום במיוחד הנסיך המתוק והלא מושלם שחשדן מידי ולמענו פתחתי תיבה משלי ותודה לכולם על העצות במיוחד לdecember שנכנסה מהר לראשי אגב שלומי הוא שמי האמיתי ליתר ביטחון
ל לא נסיך ולא מושלם New member 25/9/05 #23 ../images/Emo45.gif הוווו ברוך הבא ! ../images/Emo13.gif אחלה, מוריד את הכובע. שיהיה לך המון בהצלחה.
ש שלומי969 New member 25/9/05 #26 ../images/Emo51.gifתודה וברוכה לנמצאת תודה רבה לברכה וחן חן לך חבל שהפסדתי את החלק של הבדיחות גם אני לא אוהב לישון בלילה בוקר ושבוע טוב לכולם!!!
../images/Emo51.gifתודה וברוכה לנמצאת תודה רבה לברכה וחן חן לך חבל שהפסדתי את החלק של הבדיחות גם אני לא אוהב לישון בלילה בוקר ושבוע טוב לכולם!!!
י יחפניתוש New member 25/9/05 #27 969 ../images/Emo13.gif אני גרעה בבדיחות, העתקתי מהמייל שבוע נפלא גם לך .
ש שלומי969 New member 26/9/05 #29 ../images/Emo140.gifשוב היי ליאל212 מקוה שהסברתי את עצמי ויש פחות חששות וספקות אפשר להתחיל מחדש