גם אצלכם הוא ככה? :]

גם אצלכם הוא ככה? :]

מקסים ציגלקו האימתני שימו לב לממוצע של הקריירה - מתחרה לפלה והעונה הנוכחית בדרך להיות הכי טובה שלי ושלו

ziv 20

New member
גם אצלי

אבל אצלי הוא בן 20 והוא הבקיע לי 50 שערים מתוך 49 צשחקים

zidane4444

New member
אם אתה יכול תראה בבקשה את .......

היכולות שלו [יעני ציונים] כמה יש לו סיומת, בעיטות, מהירות טכניקה וכ´

zeusofurim

New member
רק סביולה רק סביולה.....

חברה אם אתם רוצים חלוץ אמיתי שלא מפסיק להבקיע אז רק סביולה... דרך אגב מעניין איזה שחקן טוב הוא כשקנית אותו ב-3.7 מפתיע למדי...כי בתחלס הוא היה צריך לעלות בין 100 ל 200 אלף לכל היותר

בבקשה

זה לא נראה הכי מרשים אבל שים לב לעונה הנוכחית שלו שהוא מבקיע בממוצע שני שערים למשחק בליגה וגם לממוצעים בנבחרת

נאס

New member
אחי לא טיפחת אותו מספיק טוב!!

אצלי באייאקס הוא התקדם בצורה מדהימה - עונה ראשונה ברסרבס - 36 גולים ב20 משחקים - ועונה אחר"כ עלה לבוגרים - חלוץ בודד (4-3-3 עם שתי קיצונים) ומבקיע 70 גולים לעונה אבל הציונים שלו הרבהההההה יותר טובים מאשר בתמונה שלך - 70-80 גולים בעונה ב50-55 משחקים אבל זה גם בזכות זה שזאת הליגה ההולנדית והקבוצה המדהימה שלי

מממ

זה לא מספיק?
וזה בסרייה A ועוד לחשוב שהוא היה פצוע קצת - איזה עונה חלומית

מילאן

New member
אני חושב שהמתכנתים סתם שמו אותו

אף פעם לא שמעתי עליו, אני בספק אם אשמע, הנתונים שלו גרועים והוא כובש מיליון שערים בעונה.

נאס

New member
לא מספיק מבחינת ציונים!!!

אצלי יש לו 20 ב dribling passin ועוד דברים שאצלך יש לו 11 בערך ו ראיית משחק ועבודה קבוצתית יש לו אצלי ב5-6 ציונים יותר מאצלך

נאס

New member
תאמין תאמין - זה החלוץץץץ

ולזה שאמר שזה סתם המצאה של המתכנתים אז - הוא לליגה הבלארוסית תצורהה וחכה שנה שנתיים והוא בקבוצה בינונית באירופה ומשם הוא יתקדם - אף פעם אל תזלזל במגלי כשרונות של cm

מילאן

New member
אם אתה כזה גאון

תמצא קישור שהוא הכניס 89 גולים בעונה האחרונה של הליגה הבלארוסית ותקבל התנצלות.

מגלי הכשרונות של CM...

בד"כ לא טועים... רשימה של מספר תגליות כמעט בלעדיות שלהם: 1. רובי קין. הם עשו אותו, במנג´ר 3 הוא היה אלוהים. 2. זלאטאן איברהימוביץ´... אני מכיר אותו כבר 3 שנים בזכות המנג´ר, והם צודקים לגמרי בציונים שלו... 3. כל השחקנים הארגנטינאים... סביולה, כבר במנג´ר 3 היה אחד הטובים במשחק, וגם איימאר. החוקר מטעם אס.איי בארגנטינה ממש השקיע...

מילאן

New member
הכל טוב ויפה

וגם נכון (אני זוכר שקניתי את קין מוולבס בחצי מיליון פאונד כשהוא היה בן 16, כנ"ל סביולה ואיימאר), אבל ברגע שזה מגיע לשחקן מביילרוסיה בן 19, שהנתונים שלו לא פירסט קלאס והוא מכניס 90 גולים בעונה, אני נהיה קצת סקפטי לגבי הדבר, ייתכן שהם שמו אותו כצ´יט. אגב המשחק הכי חדש שאתה משחק בו, עדיין נקרא "CM3".

מילאן

New member
בחייך

53 גולים ב- 50 משחקים עם נבחרת ביילרוסיה (לפי הנתונים ששמו פה) לא חושב שביילרוסיה תהפוך למעצמת על תוך 8 שנים...

tomash11

New member
הוא אצלי בברצלונה והוא קצת אפס...

שמתי אותו בברצלונה ב´ לאיזה חמישה משחקים ואז העליתי אותו לכמה משחקים, עשיתי את זה כבר פעמיים אבל הוא מאכזב בגדול. ימבה החטאות וגם צהובים כשלא צריך... כשאני שואל את המאמנים על השחקן הם אומרים לי שהוא לא נראה להם ברמה מתאימה לברצלונה. איך אצלכם הוא כזה תותח?...

קיר קמט

New member
גם ג´ון קארו , אגב.

זכור לי מסיאם שלוש, ששם הצעדתי את רוזנבורג למקומות חלומיים בהחלט. הוא החליף את סיגורד רושפלט הבלתי-נלאה שהיה ממש תותח אצלי ובסוף פשוט הגיעה הצעה טובה מכדי שנוכל לסרב (אני והחבר שלי)

tomash11

New member
ואללה נכון...את קין אני מכיר כבר

יותר מארבע שנים בזכות המנג´ר 3

tomash11

New member
אבל מגלי הכשרונות דוקא כן טועים...

קודם כל, הם באמת כלים, המגלי כשרונות של הCM. הם גילו מספיק שחקנים כדי להיות ראויים למחמאה הזו. אבל... צריך להסתכל לא רק על מי הם גילו לפני כולם אלא גם את מי הם "גילו" והתגלה כפלופ וכסתם שחקן... אני מביט על המנג´ר 98-99, ורואה שם יחסית די הרבה שחקנים צעירים שמופיעים גם ב01-02, אבל בניגוד ל99-98, הם כבר סתם שחקנים ולא תותחים...אני מניח שזה בגלל שהם פשוט אכזבו ותוך כמה שנים קלטו שהם לא באמת יממשו את הפוטנציאל שלהם כנראה, או שלא היה כזה פוטנציאל בכלל...כאן המגלי כשרונות טעו , לא?... כמה דוגמאות: RUBIO- סקורר מחונן במנג´ר 3, שחקן צעיר די מעפן בברצלונה ב01-02. GAVIN HOLLIGAN- חלוץ אנגלי תותח, שמופיע באיזה קבוצה מליגה שניה, עובר גם מתישהו בלידס או קבוצה מהליגה הראשונה, אבל במנג´ר 01-02 הסקאוטרים שלי לא יורקים לכיוון שלו בכלל ולפי הנתונים שלו נראה שאין לו סיכוי בכלל להיות חצי ממה שהוא במנג´ר 3. HARUNA BABANGIDA- קשר ימני מעולה, עם ממוצע ציונים של מעל שמונה לעונה לפעמים וימבה בישולים במנג´ר 3. במנג´ר 01-02, שחקן נחמד בברצלונה, לא יותר מזה. SIMON DAVIS- משחק במנג´ר 3 ביונייטד, הוא בערך בן 17 שם, אפשר להשיג אותו בזול יחסית (אם הוא מסכים לבוא)ומהרגע ששמתם עליו יד...אתם רק צריכים לדאוג לחלוץ תותח שיהפוך את אלף המסירות שלו לפחות ל20 ומשהו גולים...זה שחקן שנותן לך קבוע לפחות 15-20 בישולים בעונה, ואם הוא יורד מ20, הוא דואג לפצות בעוד איזה 20- גולים. במנג´ר 01-02 אני בכלל לא מצאתי אותו...האם הוא המצאה פרועה?:) בתחום ההגנה אני אציין את - karl pettefer, izzi irekpin,משהו studley , ועוד כמה אנגלים שאם קונים אותם צעירים בונים מהם רביעית הגנה שחבל על הזמן (אה, וגם mark nicolas). מישהו מכיר את כל אלו?... לדעתי אלו שחקנים ש"התגלו" אבל מסתבר שהם לא כאלה טובים אחרי הכל...

למעלה