אבל מגלי הכשרונות דוקא כן טועים...
קודם כל, הם באמת כלים, המגלי כשרונות של הCM. הם גילו מספיק שחקנים כדי להיות ראויים למחמאה הזו. אבל... צריך להסתכל לא רק על מי הם גילו לפני כולם אלא גם את מי הם "גילו" והתגלה כפלופ וכסתם שחקן... אני מביט על המנג´ר 98-99, ורואה שם יחסית די הרבה שחקנים צעירים שמופיעים גם ב01-02, אבל בניגוד ל99-98, הם כבר סתם שחקנים ולא תותחים...אני מניח שזה בגלל שהם פשוט אכזבו ותוך כמה שנים קלטו שהם לא באמת יממשו את הפוטנציאל שלהם כנראה, או שלא היה כזה פוטנציאל בכלל...כאן המגלי כשרונות טעו , לא?... כמה דוגמאות: RUBIO- סקורר מחונן במנג´ר 3, שחקן צעיר די מעפן בברצלונה ב01-02. GAVIN HOLLIGAN- חלוץ אנגלי תותח, שמופיע באיזה קבוצה מליגה שניה, עובר גם מתישהו בלידס או קבוצה מהליגה הראשונה, אבל במנג´ר 01-02 הסקאוטרים שלי לא יורקים לכיוון שלו בכלל ולפי הנתונים שלו נראה שאין לו סיכוי בכלל להיות חצי ממה שהוא במנג´ר 3. HARUNA BABANGIDA- קשר ימני מעולה, עם ממוצע ציונים של מעל שמונה לעונה לפעמים וימבה בישולים במנג´ר 3. במנג´ר 01-02, שחקן נחמד בברצלונה, לא יותר מזה. SIMON DAVIS- משחק במנג´ר 3 ביונייטד, הוא בערך בן 17 שם, אפשר להשיג אותו בזול יחסית (אם הוא מסכים לבוא)ומהרגע ששמתם עליו יד...אתם רק צריכים לדאוג לחלוץ תותח שיהפוך את אלף המסירות שלו לפחות ל20 ומשהו גולים...זה שחקן שנותן לך קבוע לפחות 15-20 בישולים בעונה, ואם הוא יורד מ20, הוא דואג לפצות בעוד איזה 20- גולים. במנג´ר 01-02 אני בכלל לא מצאתי אותו...האם הוא המצאה פרועה?
בתחום ההגנה אני אציין את - karl pettefer, izzi irekpin,משהו studley , ועוד כמה אנגלים שאם קונים אותם צעירים בונים מהם רביעית הגנה שחבל על הזמן (אה, וגם mark nicolas). מישהו מכיר את כל אלו?... לדעתי אלו שחקנים ש"התגלו" אבל מסתבר שהם לא כאלה טובים אחרי הכל...