גם אצלכם הוא ככה? :]

מילאן

New member
אני מכיר את רובם

זכורים לי במיוחד דיוויד רייט´ ועוד שחקן צעיר, קשר אחורי בן 16 דאז, שניהם היו מקבוצת קרו האנגלית, רייט´ עדיין משחק שם ב- 01-02, אבל הקשר האחורי "התותח" כבר ב- 99-00 ירד לשחק בקונפרנס ליג. אבל העיניין פה הוא שונה לחלוטין, להם היה נתונים טובים מאוד, לשחקן הביילרוסי הזה יש נתונים גרועים והוא בכל זאת כובש 90 גולים ב- 50 משחקים.

נאס

New member
קורים פה ושם טעויות אבל..

זה לא בדיוק מדויק מה שאמרת - אני זוכר שהייתה אליפות העולם עד גיל 16- הרונה בבנגידה סומן כשחקן הצעיר הכי טוב בעולם לא סתם שחקן בגיל כזה מגיע לברצלונה וסיימון דיויס ומתיו אתרינגטון שהיו במנגר 3 שחקנים צעירים שכל עונה עם קבוצה אנגלית חייב לקחת - טוטנהאם קנו אותם והם פותחים כמעט כל משחק,איזי אירייפקן ברוטציה של ווסטהם

tomash11

New member
את´רינגטון!! נכון!! שכחתי ממנו

אבל מה קורה איתם עכשיו?...עם בבנגידה?... סיימון דיויס משחק אשכרה..? וזה נכון מאד מה שרשמו פה מעלי...לציגאלקו יש חרא של נתונים, יש לו כמה 17 וכמה 19 אבל רוב הנתונים שלו זה 10-11 ומטה, וזה די מוזר שהוא תותח עם כאלה נתונים.

capsl0ck

New member
הם באו מפטרבורו

מהליגה ה3, ועכשיו שניהם תותחים גדולים, ראיתי משחק ידידות שהייתי באנגליה של טוטנהאם לאציו ואת´רינגטון שחקן ענק. ואתם שהסקאוטרים של CM הם לא סקאוטרים אמיתיים, הם לא נוסעים לעקוב אחרי שחקנים, ככה שברור לא כל מה שנוצץ יהיה זהב...

תומאש...

כמו שמישהו כבר אמר הם באו מפטרבורו, איתם היה אמור לעבור גם גרת´ ג´יילמאן, אבל משום מה הוא לא עבר. את´רינגטון לא פותח בקביעות, אבל דיוויס כן. הוא שחקן ממש טוב, עם טכניקה מצויינת. וברור שלסקאוטרים יש טעויות, כמו לסקאוטרים של קבוצות במציאות.. החוכמה היא לצדוק ב 1 מתוך 10...

נאס

New member
חחחחחחחח איזה דפוק

לא הסקאוטרים במשחק שאתה שולח לבדוק שחקן - סקאוטרים של החברה שמפתחת תמשחק יש לה אנשים בכל מדינה שרושמים תציונים באדיטור

למעלה