גם אתם עברתם את תהליך הבלוגר?

TheWhiteTigris

New member
לא בדיוק

כלומר השלב השני לא היה קיים ממש בכתב אלא בעיקר במחשבותיי. אבל בכללי כן.

Tomak20

New member
זה בדיוק מה שקרה לי

בהתחלה פתחתי את הבלוג בשביל עצמי, לא כתבתי בו הרבה. אח"כ התחלתי לכתוב בו הרבה, ואז הוא התחיל לצבור תאוצה. ואז פתאום הרגשתי שזה יותר מידי בשבילי, שאני לא רוצה את המתח המיותר הזה של ריצוי הקוראים. אז עכשיו אני כותב בשביל עצמי :):):) באים מעט אנשים יחסית, אבל כולם יודעים שאני כותב בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר.

פגעסוס

Well-known member
לא כולנו

מעולם לא הודעתי שאני פורש (היה שלב שבו לא כתבתי, אבל מעולם לא הודעתי שאני פורש). מאז ומתמיד פרסמתי רשומות ע"פ הקצב שלי ולא הרגשתי צורך לעדכן שלא היה בא לי (אולי מלבד התקופה שהייתי בהודו ועדכנתי כדי שההורים שלי לא יהיו לחוצים מדי).

Bunshin

New member
../images/Emo45.gif דיון מעניין...

חוץ מהודעת פרישה עברתי את זה פחות או יותר. מה כן, אחרי השלב השלישי הבלוג נהייה פשוט כיף! שאני מסתכלת על הרשומות הראשונות הן נראת ממש דיבליות, אבל בכל זאת זה כיף לראות את הזכרונות והרגשות שלך שמורים.

Seidman

New member
../images/Emo26.gif

כל בלוגר אני חושב עובר במידה כזו או אחרת את השלבים הללו, לאו דווקא באותה רציפות. השלב השני הוא שלב שמידי פעם עולה לראש, במיוחד אחרי כתיבה ממושכת כל כך, אב ל עד היום לא יזמתי את זה, כך שבנתיים אין מה לדון על כך. בהחלט מעניין

eNIGmA 1989

New member
../images/Emo6.gif זה כבר הבלוג השני שלי...

הראשון החזיק מעמד כשבוע כי לא הייה "אידאלי" כפי שרציתי לראותו... והבלוג העכשוי שלי עובר כעת "שיפוצים"...אני מסירה רשומות "לא מעניינות"
(אחרת הוא בסכנת הכחדה)...

למעלה