גם אתם שונאים שמטיפים לכם בקשר ללימ

L i o R s 28

New member
גם אתם שונאים שמטיפים לכם בקשר ללימ

ודים? אני כבר סובלת מזה המון חברות/בנות בשכבה מטיפות לי תישארי בשיעורים אל תבריזי את הורסת לעצמך את החיים.כל יום את באה ב10 שזה בעצם רק יום ראשון כי יש ספורט.והם חשות הם אמא שלי שהם יגידו לי מה לעשות רבאק

tttttttttt1

New member
תכלס-להגיד את האמת-הן צודקות

וכל מי שיגיד לך פה שהן לא צודקות,אני אפילו לא אגיב על זה.... קחי עיצה ממישהו שקצת יודע...את באמת דופקת את עצמך..אולי עכשיו לימודים נראים לך סתם ואת חושבת שאת יכולה לעשות חיים והכל [ואני לא אומר שאת לא צריכה לעשות חיים חס וחלילה!!] אבל מתישהו את תתבגרי ותרצי ללמוד באוניברסיטה משהו נורמלי כדי שיהיה לך מקצוע בחיים...אז את תביני כמה דפקת את עצמך...את תצטרכי להשלים בגרויות, לעשות פסיכומטרי, להוציא ממוצע בגרויות גבוה כדי להתקבל וסתם תבזבזי מלאאאאאאאא [ואני מדבר איתך על מלאאאא!!!] כסף ומלא זמן על שטויות כאלה כמו מבחן בגרות שהיית יכולה קצת ללמוד בתיכון ולעבור אותו..ואין מבחן בגרות אחד שאת לא יכולה לעבור עם ציון 80 ומעלה...אם רק תרצי... תכלס - עכשיו את לא רואה את זה...אבל כדאי שתחילי לחשוב קצת מעבר לרגע ותחילי לחשוב על העתיד שלך.... [נ.ב - זה בולשיט שכל מי שיש לו ציונים טובים אין לו חיים...אני מכיר מלא חברים שלי שמוציאים ממוצעים של 95 בהכל ויש להם חיי חברה מטורפים...וכולם יודעים מי הם..ואף אחד לא חושב שהם "חנונים" וכל הבולשיט הזה....אם תלמדי קצת בבית ספר אף אחד לא ימעיט מערכך בגלל זה....] טוב קצת חפירה..אבל באמת חבל..תחשבי קצת מעבר למה שקורה עכשיו....

L i o R s 28

New member
אני לא לא לומדת בגלל

שאני חושבת שזה לחנונים לא אמרתי מילה על זה. אני כ-ן לומדת דווקא הם פשוט רגילות אליי משנה שעברה השנה כ-ן לקחתי את עצמי בידים פשוט אני מבריזה מכמה שיעורים כי אני לא מסוגלת לשבת על התחת עד 3 וחצי כל יום אז מי ישמע אני מבריזה מספורט ובאה בעשר והברזתי הרבה מתושבע וצילמתי הכל והשלמתי אני לא מבריזה משיעור שאני יודעת שאני אפסיד חומר חשוב ואני לא אצליח להשלים כמו שצריך אני לא מפגרת. פםשוט שנה שעברה הייתי רגדילה להבריז על ימין ועל שמאל והם היו בכיתה שלי עכשיו הם רק איתי במגמות ואני מבריזה פה ושם כי אני מתחרפנת משיעמום וגם לא קשה להשלים אז היום הם התחילו להגיד לי למה את מבריזה כל הזמן ממגמות וזה והתחילו ממש להטיף לי כאילו הם ההורים שלי וזה היה נשמע כאילו אני לא נכנסת לשיעור אחד. ככה אני ולי עצמי אין בעיה עם זה. ובטח ובטח שאני לא דופקת לעצמי ת'חיים ואם כן אז זה על המצפון שלי אבל וואלה הם לא יבואו לחנך אותי. וברור שאפחד לא יבוא ויגיד שהן לא צודקות אבל מי שהיה שומע את זה היה אומר להם להפסיק לחרטט כשהם בעצם לא יודעות הרבה.

tttttttttt1

New member
תראי מה קורה-

סבבה שספורט נראה לך לא חשוב...רק שתדעי שאם את מקבלת מתחת ל-60 בספורט את לא מקבלת תעודת בגרות ואת לא זכאית לבגרות בגלל 60 בספורט... זה סתם שתדדעי... אפ השנה לקחת את עצמך בידיים זה כבר טוב... ואם הנחתי מקודם [לפי מה שאמרת] שאת לא לומדת אז את בהחלט דופקת לעצמך את העתיד...ואם את לא רואה את זה אז חבל...אבל אם עכשיו את לוקחת את עצמך בידיים זה כבר טוב....להגיד "זה על המצפון שלי" זה ממש תירוץ זול...אני אומר לך את זה מנקודת מבט של מישהו שיודע... עכשיו להגיד לך את האמת..לי זה מממש לא אכפת מה שאת עוןשה עם החיים שלך...אני רק אומר את זה כדי שתקחי את זה לתשומת לב... [אגב, במהשך לנושא של ספורט- אסור לך יותר מהכשל אחד בתעודת הבגרות ואסור לך בכללל שיהיה לך נכשל בבגרות בחיבור....אם אחד מהם יתקיים את,שוב, לא תהיי זכאית לתעודת בגרות...] בכל מקרה אני אומר את זה רק כדאי שיהיה לך חומר למחשבה...באמת שעולם שלי לא יחרב אם את תמשיכי להבריז או תעשי מה שבא לך...

L i o R s 28

New member
דבר ראשון

אני בי"א ככה שהשנה זה לא הבגרות בספורט ואני כן באה לפעמים לספורט למרות שהיה שיעור אחד מתחילת שנה כי התבטלו כל השאר. ואני אגכיד איזה תירוצים שבא לי ואני בכלל לא חייבת לאף אחד תירוץ ולא זה לא ידפוק לי שומדבר כי אני יודעת בידיוק מה אני עושה וכשאמרתי שאני לא לומדת התכוונתי שבמחשבים אני פחות לומדת כי אני לא באה לכל השיעורים וסבבה לי עם זה. כל עוד שסבבה לי עם מה שאני עושה זה בסדר ואף אחד לא אמור לבוא ולנסות לחנך אותי. וגם לא את/ה:) אני כולה באתי ופרקתי את זה היום בשיעור מחשבים אחרי שזה קרה כי הייתי חייבת לכתוב את זה איפה שהוא לא באתי לכאן שיבואו להגיד לי שאני אל בסדר ושזה ידפוק לי ת'חיים תודה בכל מקרה.

tttttttttt1

New member
א. אתה

ב. אין בגרות בספורט בכיתה יב' וזה מה שאנשים לא יודעים... לוקחים לך את הציון של כיתה י' ואת הציון של כיתה יא' ואת הציון של כיתה יב'...אם כל הציונים ביחד יוצרים ציון עובר אז סבבה...אם לא-אין תעודת בגרות לכן,אם שנה שעברה היא לך ציון לא טוב בספורט וגם השנה לא יהיה לך ציון טוב...אז תצטרכי לעבוד מממש חזק שנה הבאה בשביל לעבור 60....[ואני לא יודע איזה ציונים היו לך שנ שעברה או השנה...]

L i o R s 28

New member
בוא נגיד שיש לי עובר

כמה שלא באתי לשיעורים שנה שעברה קיבלתי 70 ואצלנו זה לא ככה. צריך לעשות בי"ב אישהוא ריקוד או תרגילים בספורט וככה וזה לוקח את רוב הציון

מה אתם חופרים עכשיו על הספורט?../images/Emo3.gif

תשמעי ילדה, תעשי מה שבא לך....אבל לדעתי,קחי הכל בפרופורציות. הרי זאת התעודה שלך וההחלטה בידייך. בתור אחת שהלכה עם זה רחוק מדיי, המחיר של להשלים הוא מחיר גדול
ויש דברים בכלל שאי אפשר לתקן [כמו ספורט למשל,לא תגיעי כל השנה-לא יהיה לך ציון..] אבל עזבי אותך מה אחרים אומרים,מי ישמע את הילדה היחידה שמבריזה מבי"ס
תבריזי,אבל תבואי גם. אל תבואי בגישה של "זהו! אני לא באה יותר לשעורי ספורט אין לי תחת לשבת בבי"ס עד 3 וחצי" שוב,כמו שאמרתי-קחי בפרופורציות[:

אתה מזה מגזים../images/Emo3.gif

שנה שעברה היו לי יותר מ60 אחוז חיסורים ואיימו עליי שיעיפו אותי מבי"ס...זה הכל קישקוש אחד גדול
וידעתי את זה,לכן המשכתי לא להגיע...ופשוט קצת זמן לפני הבגרויות לקחתי את עצמי בידיים, והשנה העלו אותי בכלל ממב"ר לעיונית בגלל ציוני בגרות גבוהים. היא לא צריכה סופר להשקיע,אנחנו רק בתחילת השנה|:

tttttttttt1

New member
שאלה-את יודעת מה את רוצה ללמוד

באוניברסיטה? זאת הייתה סתם שאלה לא קשורה...בכל מקרה- סבבה שהשקעת לפני הבגרות..אבל מה עם המגן שלך? בואי נקח מצב תיאורטי - קיבלת מגן 60 כי לא השקעת בכל השנה..חרשת לפני בגרות מסויימת וקיבלת 90..סופי 75..אם היית לומדת כל השנ והיית מוציאה מגן 90 או 85 היה לך סופי 88-90....קשה לכם אולי להבין מה הפירוש של 10 נקודות בבגרות...זה המון!! אתם לא יכולים לקלוט אפילו...במיוחד במקצועות של אנגלית/מתמטיקה [לא מדבר על רמה של 3 יחידות]... לא חבל סתם להשקיע מלא זמן לפני בגרות ולחרוש ולקבל ציון מאוד גבוה אבל לקבל סופי נמוך בגלל המגן? מה גם-שאם היית לומדת לאורך כל השנה לא היית צריכה בכלל לחרוש לפני בגרות.. אני כל שנה שעברה למדתי [במשך כל השנה] מתמטיקה ולפני הבגרות בכלל לא למדתי...כשכולם חרשו אני הייתי בים...ואני קיבלתי 100 סופי מה שאחרים [שחרשו הרבה] לא קיבלו... באמת חבל ללמוד רק לפני בגרות..ממש... אגב,אני לא כותב בטון של כעס או משהו..אני רק מביא לך נקודת מבט של תלמיד [לא אימא או אבא של מישהו] שגם לומד בתיכון בדיוק כמוך...אבל נקודת המבט שלי שונה מאוד משלך...אני כותב בכלל בלי כעס-רק מביא לך מידע לידי תודעה...תעשי עם המידע הזה מה שאת רוצה..כמובן שאני לא אהיה זה שאשנה אותך.

כל המגנים שלי היו מעל 80../images/Emo12.gif

צריך להשקיע במחצית השניה, ולא משנה באיזה שלב של השנה תהיה, מספר חיסורים לא קריטי לא יביא אותך לפרישה מבי"ס ותעודת בגרות.
כאילו,באמת....הייתי שם. אני אישית חושבת שבקטע של להשלים אחרי צבא והכסף שנשלם אח"כ-אתה צודק. לכן לא ויתרתי ואני ממשיכה ללמוד. אבל בתכלס, להבריז פה ושם מבי"ס עדיין לא נראה לי פשע כזה גדול, מיליוני תלמידים עושים את זה ומסיימים את השנה כמו גדולים,אז מה הלחץ

ובקשר למה שאני רוצה ללמוד בעתיד,

אז בעיקרון,תמיד רציתי עיצוב [אבל אני לא יודעת איזה סוג עדיין] ועדיין רוצה... אבל מאז שהתחלתי לנגן גם ממש בא לי ללמוד מוזיקה, אז לאדעת
. אני תמיד מהילדים האלו שהיו קטנים אמרו שהם רוצים להיות טייסת ורופאה ווטרינרית ושוטרת ונהגת באוטו גלידה ומורה וכ' וכ' ]:

tttttttttt1

New member
להבריז פה ומשם זה סבבה...

אבל לפי ההודעה המקורית זה דווקא נשמע כאילו כל החיים היא מבלה בים ומדי פעם באה להגיד שלום למורה...וגם זה בקושי... ככה זה נשמע..בגלל זה כל הדיון התחיל.. הייתה לי פה עוד הערה קטנה אבל אני אצנזר אותה...אולי בפעם אחרץ..

tttttttttt1

New member
אגב, שלא יראה כאילו אני תומך

בהברזות...יש אנשים שלא הבריזו בחיים ותנחשו מה-נשארו בחיים

L i o R s 28

New member
אז זהו שלא

שנה שעברה זה היה ככה. השנה זה ל-א. אני נכנסת לרוב בשיעורים חוץ מכמה לפעמים כי אני כבר לא מסוגלת יופי שזה נשמע אבל זה לא
ולמה אתה חושב שכל מה שאנחנו אומרים זה כלום ושכל מה שאתה אומר צודק? תבוא להבין אנשים אחרים שלא יכולים לשבת כל היום על התחת ולהקשיב(כמוני) וזה משחרר לצאת קצת החוצה. בוא נגיד שכל הכיתה שלי שנה שעברה הבריזשה על ימין ועל שמאל והגיעה לממוצע 88 בהיסטוריה ממוצע כיתתי.-כיתת מב"ר לך תסביר את זה. הברזנו כ-ל הזמן. הרבה יותר מהשנה. אז תראה אפשר להבריז גם כשאתה טיפש ולהצליח

tttttttttt1

New member
אולי המורה שלכם להיסטוריה לא

התחשבה בחיסוריןם....אצלי בבית ספר זה ממש לא ככה..אתה לא בא יורד לך ציון....אתה לא בא הרבה אתה מקבל 40...פשוט ביותר....ותאמיני זה די עובד...זה הוריד ברמה מסויימת את כמות העדרויות בשכבה....[לא לגמרי..אבל עזר...]

למעלה