אני לא חושב שאת כל כך צודקת
זאת הבעיה-שאתם חושבים שאתם מבוגרים...תכלס-מה אתם בכלל יודעים על העתיד?! לא חבל לסיים צבא,אחרי שאת כבר לא זוכרת כלוםםםםםםםםםם מחומר בית ספרי, ואז לגלות שאת צריכה להעלות את ממוצע הבגרויות שלך ולהתחיל לעשות קורסים שעולים אלפיייייי שקלים בשביל ללמוד חומר שנתנו לך ללמוד אותו בחינם בבית ספר? ואל תשכחי שיש לך גם פסיכומטרי לעשות בדרך..שזאת גם השקעה של כמה חודשים טובים..... אני חושב שלהגיד לה להתעלם זה הדבר הכי גרוע שהיית יכולה לעשות כרגע...את פשוט נותנת לה תמיכה וזה לא בסדר... אסור לה וגם לך להתעלם מזה...אנשים קצת יותר מבוגרים ממך [ההורים שלך לדוגמא] שמבינים קצת יותר ממך בחיים מייעצים לך וממש לא רצוי שתתעלמי מזה......בייחוד בנושא שאין לך מושג עליו..את עוד לא סיימת תיכון..עוד לא התחלת ללמוד באוניברסיטה...יכול מאוד להיות שאת אפילו עוד לא יודעת מה את רוצה ללמוד באוניברסיטה....אבל את חושבת שאת במעמד להתעלם מהערות של אנשים שיודעים קצת יותר טוב? תכלס - אתן פראייריות...עוד כמה שנים את הולכת לשלם אלפי שקלים למכוני הבגרויות כדי להשלים בגרויות...חבל על הכסף...זאת בדיוק המטרה שלהם..לעשות קופה ענקית על כל אלה שבתיכון חשבו שהם יכולים לזלזל.... קחי לתשומת ליבך...[או שאל תקחי..גם לא ממש אכפת לי....]