גם אתם שונאים שמטיפים לכם בקשר ללימ

הממ....מוכר מדיי|:

שנה שעברה הייתי בוכה שעות על זה. תראי,אני אישית חושבת שלאנשים יש את הזכות להעיר הערה...אבל לא להטיף. גם לאמא שלי אני לא מרשה להטיף לי. אנחנו בגיל מספיק בוגר לקחת החלטות ולעשות את השיכולים שלנו....תתעלמי[:

tttttttttt1

New member
אני לא חושב שאת כל כך צודקת

זאת הבעיה-שאתם חושבים שאתם מבוגרים...תכלס-מה אתם בכלל יודעים על העתיד?! לא חבל לסיים צבא,אחרי שאת כבר לא זוכרת כלוםםםםםםםםםם מחומר בית ספרי, ואז לגלות שאת צריכה להעלות את ממוצע הבגרויות שלך ולהתחיל לעשות קורסים שעולים אלפיייייי שקלים בשביל ללמוד חומר שנתנו לך ללמוד אותו בחינם בבית ספר? ואל תשכחי שיש לך גם פסיכומטרי לעשות בדרך..שזאת גם השקעה של כמה חודשים טובים..... אני חושב שלהגיד לה להתעלם זה הדבר הכי גרוע שהיית יכולה לעשות כרגע...את פשוט נותנת לה תמיכה וזה לא בסדר... אסור לה וגם לך להתעלם מזה...אנשים קצת יותר מבוגרים ממך [ההורים שלך לדוגמא] שמבינים קצת יותר ממך בחיים מייעצים לך וממש לא רצוי שתתעלמי מזה......בייחוד בנושא שאין לך מושג עליו..את עוד לא סיימת תיכון..עוד לא התחלת ללמוד באוניברסיטה...יכול מאוד להיות שאת אפילו עוד לא יודעת מה את רוצה ללמוד באוניברסיטה....אבל את חושבת שאת במעמד להתעלם מהערות של אנשים שיודעים קצת יותר טוב? תכלס - אתן פראייריות...עוד כמה שנים את הולכת לשלם אלפי שקלים למכוני הבגרויות כדי להשלים בגרויות...חבל על הכסף...זאת בדיוק המטרה שלהם..לעשות קופה ענקית על כל אלה שבתיכון חשבו שהם יכולים לזלזל.... קחי לתשומת ליבך...[או שאל תקחי..גם לא ממש אכפת לי....]

tttttttttt1

New member
חחחחח כתבתי לך בהודעה השניה שזה

בכלל לא בטון של כעס..טוב איך לי כח לחזור על עצמי..פשוט תקראי את זה שם.... אגב, אני מסכים איתך בדבר אחד- פרופורציות זה אחלה של דבר...אבל כשזה נעשה בחוכמה...מה גם-פרופורציות אומר שמשקיעים בלימודים..לא אמרתי לחרוש לפני כל מבחן..אבל לא מגיעים למצב של נכשלים...ולא מזלזלים בשום מקצוע גם אם הוא המקצוע הכי לא חשוב בעולם..ויש כאלה...

חחחח אוקיי

so lets done it here
peace?

tttttttttt1

New member
ל אין בעיה בכלל..

אני עוד האיש הטוב בסיפור...אם מורים היו עושים לכם א השיחה הזאת זה לא היה טוב [
] .. אבל תכלס נראה לי כולם הבינו כבר את הקטע - מי שרוצה ללמוד לקח שילמד..מי שלא רוצה שלא ילמד...
ערב טוב =)

L i o R s 28

New member
וד"א כל יום

המורה מבזבזת שיעור היסטוריה כדי להטיף לנו על הברזות זה נחמד כ"כ

לא אוהבת אבל

ב"ה אני מסינה שרוצים בטובתי. תעשי מה שאני עושה- נכנסת לשיעורים, יש לי נוכחות ואז אני יוצאת באמצע השיעור ולא חוזרת! הכי טוב!

L i o R s 28

New member
כל פעם שאני יוצאת מהכיתה

המורה חוקרת לאן אני הולכת אני אומרת לה בחייאת המורה אני רוצה לשרותים את בטוחה? ואני כולי עוד שניה מתפוצצת כןןןןןןכ ןןןןןןןןןן המורהה אני רוצה להשתיייייייייןן ופעמים אחרות פשוט משחקים אותה:) והמורה הזונה קרעה לי שרשרת פעם. באתי לצאת והיא עושה לי ליאורה בואי הנה לאן את הולכת ומשכה לי ת'שרשרת והיתה חגיגת חרוזים על הרצפה. כמעט הרבצתי לה

הייתי הורגת אותה.

ב"ה אני פשוט יוצאת בלי להודיע. למה מה קרה? אם פעם הבאה היא תציק לך: "המורה, יש י בעיית נשים, אני יכולה לצאת?" מרב שהיא תתפדח היא תתן לך לצאת חחחחח

L i o R s 28

New member
חחח אצלנו זה לא ככה

המורה לא תתפדח אנחנו כיתה רק של בנות כשלמישהי יש מחזור היא צועקת בכיתה למישהי ישש טמפוןןןן? באמצע שיעור כאילו וקרה פעם אחת שהמורה כזה כן לי יש הנה קחי חחחחחחחחחחחח

למעלה