גם בוואלה כתוב על הסרט החדש....

orityemini

New member
גם בוואלה כתוב על הסרט החדש....

http://news.walla.co.il/?w=/6/1189578 איזו התרגשות...

eve6

New member
מסכימה עם עינת ../images/Emo140.gif

מה קורה אחות שלי?? ולעצם העניין שלשמו התכנסנו בשרשור זה (בעצם - שייך לשרשור של גילי אבל לומשנה...) - הצילומים יתקיימו ב*וונקובר* !!! שזה אומר חזרה לאווירה הקודרת שבאופן אישי התגעגעתי אליה מאד מאד לאחר המעבר ל-LA המוזהבת...

eve6

New member
אפשר לבקש מקלט מדיני

בטוח נקבל.........תנו לי רגע לחשוב על סיבה טובה.............

1Shir

New member
יו, פעם היתה לנו תוכנית כזאת, זוכרת? ../images/Emo12.gif

בנינו על טיול משותף בניו יורק... אל תחשבי שזנחתי את החלום הזה! :)

orityemini

New member
מתגעגעת מאוד!../images/Emo24.gif

למרות שמצב ידיי עדיין לא מאפשר לי לחזור למחשב, כשראיתי את הכתבה בוואלה, לא יכולתי להתאפק....
מקווה שבעזרת השם, אוכל לחזור לפחות באופן חלקי (עובדת על זה...) מתגעגעת ולא שוכחת אתכם....

Gilliana

New member
הכתבה הזו לא רק שלא מרגשת, אלא...

... כתבה מגעילה ובזויה. כפי שכתבתי בתגובה (שכנראה תצונזר) - למרות שאין לי מושג מה גילה של הכתבת, אני מאחלת לה להראות בגיל 39 כבת 70. עושה רושם שתנאי הקבלה העיקרי של וואללה לכתביה הוא IQ של 50 ומטה. בשורה התחתונה - בזיון.

S m e l l y Cat

New member
חח איזו הגזמה

לא כל מי שלא מחזיק באותה דעה כמו שלך הוא מגעיל ו/או בזוי. .. אני לא מבינה מה בזוי שם

Gilliana

New member
סליחה, זה בכלל לא עניין של דיעה

להגיד על אנשים בגילאים של ג'יליאן ודיויד שהם כמעט קשישים זה בהחלט מגעיל ובזוי, ואין פה שום עניין של דיעה.

aerynsun

New member
גילי?

לא כל דבר חייב להיות מושלם. הכתבה הזאת אולי קצת שיטחית עם הומור (זקנים) אז מה? את ביקורתית יותר מדי מותק. וגם המשפט שכתבתי עכשיו זה ביקורת
קיצר, בשביל הבריאות אל תקחי הכל קשה. חליקקקקקקקקק כמו שאומרים במקומות מסויימים.

Gilliana

New member
אולי, אולי - אני לא אומרת שלא

אבל יש בהחלט דברים שמעלים לי את הפיוזים. אחד מהם הוא התייחסות לאנשים בגיל 40 ומעלה כאילו אבד עליהם הקלח, ולא בגלל הכתבה - הכתבה היא רק סימפטום של הילך הרוחות במדינה, לכן זה כ"כ מעצבן אותי.

aerynsun

New member
זה שזה מעלה לך את הסעיף רק אומר

שזה משהו אצלך. ובכלל לא קשור לכתבה. אני בת 35 , עוד מעט מגיעה ל40 ואני שמה *ביפ ביפ ביפ* על מה שכותבים על אנשים בגיל 40 (למרות שאני לא שם) יש נטיה לחשוב שגיל 40 או 50 זה זקן. אז מה? הכי חשוב מה את מרגישה. תרגישי צעירה ברוחך. אנשים צעירים באמת שעדיין לא הגיעו לגיל יחסית מבוגר , חלקם, לא יכולים להבין שגיל 40 פלוס זה לא זקן. זה כמו שאני חושבת שאנשים מבוגרים בגיל 70 שועשים סקס , נשמע קצת מוזר. אבל בראיה שלהם , זה ממש לא מוזר. כי זה אכן קורה. חח לכן , לדעתי, מה שחשוב , זה מה שאת מרגישה ולא מה שחושבים. כי לא כולם אינטלגנטים מספיק או עם חוכמת חיים להבין דברים שהם לא חוו. לכן. חזרה לנקודת המוצא. חליייייייייייייייק

למעלה