גם בוואלה כתוב על הסרט החדש....

Gilliana

New member
לא לא לא - הפעם את טועה

זה לא משהו אצלי, זה משהו בגישה הכללית במדינת ישראל לאנשים בגיל 40 ומעלה. התקשורת משדרת את זה, מקומות עבודה לא ששים להעסיק בני 40 ומעלה (למען האמת, מעל גיל 40 הסיכוי שלך למצוא עבודה יורד ביותר מ-50%) ויש תעשיה שלמה של אפליה נגד אנשים מבוגרים יותר עם העדפה ברורה לגילאי ה-20 ומקסימום 30. לכן אני כ"כ מתרגזת!

S m e l l y Cat

New member
נכון בדיוק חיים יבין דיבר על זה בטלוויזיה.

ראית גם במקרה?? היה מעניין.

Gilliana

New member
לא, לצערי פספסתי ../images/Emo10.gif

במסגרת איזו תכנית זה היה? והנה גם קישור מעניין למי שעדיין לא כ"כ מאמין לי ואולי גם לחיים יבין. סליחה שאני גולשת מנושא השרשור ומנושא הפורום בכלל, אבל מעבר לזה שאני רוצה לגרום לכם להבין מה כ"כ מרגיז אותי, אני חושבת שזה נושא חברתי בעל חשיבות מכרעת שכל אחד ואחד צריך לעשות כמיטב יכולתו על מנת למגר את התופעה.

S m e l l y Cat

New member
בראיון עם ארז טל..

בערוץ 2 בשעה 11 בערך.. סתם הוא דיבר על זה ממש בקצרה על זה שבארץ נהדרת שצוחקים על הגילאים של המגישי חדשות זה לא לעניין או משהו.. ראיתי ככה ברפרוף אני בקושי זוכרת..אולי יהיה ש.ח מתישהו!

aerynsun

New member
יותר מרגיז

לדעתי. האפליה במשכורות בין נשים לגברים. אותה עבודה וגבר מקבל משכורת פי שניים זה יכול לעלות את הסעיף! אבל התרגלנו, ואדישות זה הנשק הכי טוב שמדינת ישראל יכולה לבקש מהאזרחים שלה. לכן אני מאוד גאה במורים ששובתים . הגיע הזמן לעשות מהפך ולא לשתוק!

בטח שזה בזוי!

והיא רק בת 39,ממש ממש אבל ממש לא מבוגר בכלל

לנשום עמוק

מה כל כך בזוי בכתבה? מה כל כך מגעיל? שהיא כתבה שהפרק האחרון היה גרוע? בסדר אני לא מסכימה איתה אבל זכותה. שיהיה. שהיא כתבה שהם כמעט קשישים? נו מילא, זה יותר מצחיק ממעליב. הם באמת הזדקנו קצת מאז ראינו אותם בפעם האחרונה. אבל מפה ועד להתחיל גם להשתלח בכתבת הדרך ארוכה. אין צורך להעליב את כתבי וואלה.

Gilliana

New member
מצטערת, אין בזה שום דבר מצחיק

אולי כשתגיעי לגיל שלי, תביני גם למה...

זה לא עניין של גיל

כמו שאני רואה את זה הכתבת סתם ניסתה להיות צינית שנונה ולא הלך לה. אם היא חושבת שהם כמעט קשישים אז שתנה לה למה זה צריך לעצבן אותי? וכשאמרתי שזה מצחיק התכוונתי לכך שמצחיק שזה מה שהיא חושבת. ועדיין לדעתי מכאן ועד להכריז כי מנת המשכל שלה נמוכה מ 50 יש דרך ארוכה.

Gilliana

New member
אם לזה את קוראת צינית ושנונה, אבוי לנו

בפרט במדינה שבה מתייחסים לאנשים בני ארבעים כאילו מקומם כבר בקבר. את אולי לוקחת את העניין בקלילות, כי את עדיין לא במקום הזה אבל אני מוכנה להתערב איתך שאם נדבר על הנושא הזה שוב בעוד 15 שנה, את כבר תדברי אחרת לגמרי. תזכרי שהתערבנו?

אבל למה לקרא רק חצי משפט?

לא אמרתי שהיא הייתה צינית ושנונה אלא שהיא ניסתה להיות ושלא הלך לה. ומצטערת גם בעוד 15 שנה וגם בעוד 20 שנה אני לא אטרח להתרגש מכתבת אינטרנט שחושבת שדיוויד וג'יליאן כמעט קשישים. זה לא שהיא אמרה שהסרט לא צריך להתקיים כי הם קשישים מדי, היא לא אמרה שהסרט יהיה גרוע כי הם קשישים מדי, כולה כתבה בחצי מילה על זה שהם כמעט קשישים. אפשר בהחלט להתעלם ממנה ואין צורך כל כך להתעצבן.

Gilliana

New member
אולי את צודקת שאין צורך להתעצבן

אבל אותי זה מרגיז, מה אני יכולה לעשות? כזאת אני.

Julia307

New member
יש נימה לא נעימה בכתבה

של כתבת שמנוכרת למאורע וכנראה תיקים באפלה מאוד רחוק מלבה (אולי היא לא נולדה עוד כששדרו? אין לדעת אצל וואלה). בזויה לא הייתי אומרת... מה זה משנה העיקר שהם באים

למעלה