גם בזה היהודים אשמים...

aviadbarel

New member
גם בזה היהודים אשמים...

ברצינות, בלי שום ציניות. אם היינו משיבים אש למקורות ירי, המחבלים לא היו מרגישים בנוח להסתתר במסגדים, בתי חולים ובתי ספר. לו פעם אחת היו מפוצצים מחבל שהסתתר בבית ספר, ומסבירים שמבחינתנו המחבלים קובעים את כללי המשחק, המחבלים הבאים בתור לא יסתתרו שם. ואם כן, הילדים במקום להריע מהחלונות ידעו שזה הזמן לברוח, כי עוד דקה צה"ל כאן עושה סדר בבלאגן (יצא לי חרוז...) קיצר סתם רציתי לשתף

שמתי גם לינק של זה, אני כל כך מאוכזב וכועס../images/Emo46.gif

שזה לא יאומן... אסור שלישראל יהיו רגישויות, אסור שלישראל יהיו חולשות, אסור שלישראל יהיו פרצות שאירגוני הטרור יכולים לנצל, אסור לתת להם לירות קסאם או מרגמה משום מקום, חובה להפגיז כל מקום! שממנו נורית אש לכיוון ישראל יהיה המחיר אשר יהיה לצד הפלשתיני, (מה אשמים האזרחים הפלשתינים? לא יודע ולא אכפת לי, מה תושבי שדרות או נתיב בעשרה אשמים?). והכי מאכזב שאנחנו כאילו מופתעים מזה שלאירגוני הטרור אין אלוהים והם מוכנים לסכן חיי ילדי בני עמם (וכשהם נפגעים כאילו אכפת להם...), מזה אירגוני הטרור חיים, מניצול מוסר ורגישויות של הצד השני, זה לא חדש! אני מקווה שנפסיק לעשות בושות בעיניין הזה וכאשר נוריד חוליה ליד בית ספר לא נגמגם ולא נתנצל אלא נצהיר בלי למצמץ שצה"ל יירט כל חוליה היכן שלא תהיה.

דם דם

New member
כמה שאני מסכים איתך...

אבל הלוואי שלא היינו צריכים לעמות בסיטואציה כזו מה לעשות ככה זה כשהמחבלים הורגים בנו בשם הקוראן שלהם אבל מנגד מחללים אותו בחומרה כשהם משתמשים בילדים ובחפים מפשע כדי להתחבא. איך אמר לי מכר בדוואי פעם. אותם מחבלים נחשבים למחללי הקוראן הכי גדולים, מבחינת ההלכה אצל המוסלמים הם נחשבים לכופרים על מה שהם עושים. מעניין לבדוק זאת. ועוד יותר מעניין שאיש מחברי הפורום הפלשתינאים פה לא אומר מילה אחת נגד אחיהם ברצועה וההתנהגות שלהם.

אושרי 7

New member
והכי מצחיק אותי שמדברים כאן על "מוסר"...

אין בין מקרים כאלה ובין מוסר שום דבר, הצבא לא מתנהג כאן בצורה מוסרית, זו התנהגות רכרוכית, תבוסתנית, צבועה, לקקנית, פחדנית, נלוזה ועלובה, אז שלא ידברו שטויות.

דם דם

New member
אישית עם יד על הלב

איפשהו מצד אחד אני "שמח" (למרות ששמח זאת לא ההגדרה הנכונה) על זה שצה"ל שלנו הוא צבא חנני ולא הולך ומתנהג עם הפלשתינאים כמו שהרוסים מתנהגים עם הצ'צ'נים. וזה אומר ללכת וממש לטאטא להם כפרים על תושביהם. מצד שני הייתי רוצה פעם אחת שישראל תהפוך לדיקטטורה למשך 24 שעות ותלך תעשה שפטים בכול אותם טרוריסטים וכול האוייבים שלנו. אם זה רוסיה סין וקוריאה (שתומכות באירגוני טרור) אם זה לבנון סוריה ואירן (שקונות מסין רוסיה וקוראיה את הנשק ומביאות אותו למחבלים) ואם זה במחבלים עצמם עד האחרון שבהם עד שעזה והשטחים יסירחו מגופותיהם של אחרון שונאינו. אבל אני שמח שאיפשהו אנחנו לא כאלה. כי ככה לפחות אני יכול להסתכל במראה ולומר "אוחח אנחנו יהודים,אנחנו לא מתנהגים כמו שהגרמנים או הרוסים התנהגו לעמים אחרים" לפחות אני יכול לישון בשקט בלילה בידיעה שהעם שלי לא הכתים את עצמו בפשעי מלחמה. נראה איזה עם יכול לומר בגאווה שהמצפון שלו נקי ומוסרי. רק חבל שהמחיר שאנו משלמים הוא החללים הכבדים שנופלים לנו למען אותו מוסר ומצפון נקי שיש לנו.

אושרי 7

New member
אתה יכול להסתכל במראה??

המצפון שלך נקי כשילדי שדרות סובלים, כשתושבי שדרות חיים תחת טרור? המצפון שלך נקי כששולחים חיילים למשימות שאפשר לבצע מהאוויר, אבל לא רוצים לסכן אזרחים ערבים? זה המצפון שלך? זה המוסר שלך?

דם דם

New member
תקרא עד הסוף

"רק חבל שהמחיר שאנו משלמים הוא החללים הכבדים שנופלים לנו למען אותו מוסר ומצפון נקי שיש לנו" אז כן בתור ישראלי בתור יהודי בתור אזרח של המדינה הזו. אני יכול לומר בלב שלם שהעם שלנו והצבא שלנו הוא לא מבצע פשעים נגד האנושות (יש שיגידו חבל שלא עושים פשעי מלחמה). אבל צריך לעשות את ההפרדה. כאזרח ישראלי אני שמח שהמדינה שלי לא עושה פשעי מלחמה בפלשתינאים כמו שכול עם אחר היה מזמן עושה להם שואה או טבח המוני מהאוויר. ולא חסרים מדינות שעשו זאת לאויבהם. כמו רוסיה,אירן,עירק,טורקיה,סודן,גרמניה ואחרים... לישון בלילה אני יכול בידיעה שאנחנו לא חלאות אדם כשאר העולם. אבל מצד שני אני לא שמח על זה שילדים שלנו. אחים שלי בני גילי! מתים לשווא

צה"ל צבא חזק

צה"ל צבא חזק. החיילים הם לוחמים מצוינים. יש תורת לחימה טובה. אז מה הבעיה?? למה אנחנו סופגים וסופגים ללא הפסקה , אנשים חפים מפשע נהרגים ונפצעים בשדרות וסביבתה ואנחנו לא מגיבים כראוי? כי יש לנו ממשלה חלשה. ממשלה שמפחדת להיכנס לפעולות קיצוניות מפחד של נשיאה באחריות על כישלון אפשרי. אז זה מה שקורה. דעתי האישית-כל מקום שמשוגר ממנו קרטה/פצמר צריך להיות מופגז קשות. בית ספר/בית חולים / מחנה פליטים . דם יהודי הוא לא הפקר. דם תמורת דם. מי שמרים עלינו יד להשמידנו ידע שאנחנו נקטע לו את היד עם גרזן. אחרי הפעם הראשונה או השניה יובן המסר ויותר לא יהיה קסאמים .

דם דם

New member
זה לא יעזור

ברוסיה ניסו את זה שחטו שם טבחו מאות אלפי צ'צ'נים כדי להרגיע את הצ'צ'נים. וזה לא עזר. זה רק גרם לעוד דור ולעוד דור ולעוד דור של רוצחים שלפים וצמאי דם להיוולד ולדרוש נקמת דם מהצבא הרוסי. כמו בצ'צ'ניה ככה גם בישראל. לא הפלשתינאים ולא הצ'צ'נים אף אחד מהם לא נלחם כדי להשיג משהו,אלא כי זאת כבר דרך החיים שלהם. כי זה הדבר היחיד שהם כבר מכירים. לחיות על החרב. לא הצ'צ'נים לא הפלשתינאים לא רוצים שלום עם העם איתו הם מסוכסכים. והם יתרצו לך את זה במיליוני סיבות שתמיד הצד השני איפשהו אשם. ככה נידונו אנו היהודים והם הרוסים להילחם בעם השני עד שיום יבוא וישראל ורוסיה יהיו שוממות מאנשים. סתם לצורך ההשוואה. להעיר את כול אלה שחשבו שיש סיכוי לשלום אי פעם.

THE WIZARD 55

New member
הם זבלים, מנוולים, חסרי מצפון

הם רוצים שיהרגו שם ילדים, בכדי להאשים את מדינת ישראל הם פושעים נתעבים שמתחבאים מאחרי ילדים חפים מפשע צריך לשמור על שפיות בעולם האכזרי הזה אנחנו יודעים מי הם...אני בוחלת בשיטות שלהם אם מדינת ישראל תפגע בבתי ספר היא תהפוך להיות כמותם. אסור לפגוע בילדים, אסור

דם דם

New member
לא רוצה שניהיה שפויים

ליום אחד רק ליום אחד אני רוצה להיות כמותם בדיוק כמו שהגדרת אותם "זבלים מנוולים חסרי מצפון" אז אני רוצה רק ליום אחד שצה"ל שלי יהיה צבא זבל מנוול חסר מצפון וילך לעשות טבח בעזתים רק ליום אחד. כמו באיסלאם ככה גם ביהדות נהוג. "עין תחת עין ושן תחת שן" רק לצורך הנקמה. רק כדי שאני אשן בלילה פעם אחת בידיעה שלא יצאתי פראייר.

אותי לא מעניינת נקמה, אני לא רוצה נקמות

מעניין אותי שהצבא ימנע כל ירי על ישראל, כל ירי וזה אומר להוריד כל חוליה בשניה שמזהים אותה, לפני שהיא יורה.

THE WIZARD 55

New member
ומה יצא לך מזה?

הקסאמים יפסקו? או שעוד מחבלים יפרחו להם אחרי שאיבדו את ילדיהם בהפגזת של צה"ל.. יצר הנקמה לא מועיל כאן

דם דם

New member
לא יועיל

אבל נכחיד את עזה ובנימה יותר רגועה ורצינית כול הזמן מצפים מאיתנו הישראלים שאנחנו נתנהג יפה ונבליג. אז פעם אחת שהם יתנהגו יפה ויפסיקו. פעם אחת שהם יפסיקו ויראו שיש עם מי לדבר שהם גם בני אדם ולא מפלצות. שיפסיקו עם השטוית ויקחו את עצמם בידיים...רק לפעם אחת

THE WIZARD 55

New member
גם אני הייתי רוצה שזה יקרה

בינתיים אני רק מאחלת שכולם ישארו שפויים מצב בלתי נסבל, אין ספק..

ישראל לא תפגע בבתי ספר אלא בנק' שיגור

שנקבעות על ידי אירגוני הטרור. ישראל צריכה לפגוע באותן נק' שיגור היכן שלא יהיו, שיא המוסריות וחובתה המוסרית העליונה היא להגן על אזרחיה. להפקיר את ביטחון של אזרחי מדינתך כדי לא לפגוע באזרחי האויב זו לא מוסריות!, זה ההיפך הגמור, זה פשע, זו בגידה בתפקיד, זה טימטום וטיפשות משוועת, זו חוסר אחריות. ישראל לא משנה מה תעשה היא לעולם, לעולם! לא תהיה כמו החמאס.

THE WIZARD 55

New member
בכל מקרה זה לא יעזור יובל

ואתה ואני יודעים את זה יפגעו עוד אזרחים חפים מפשע...ואתה חושב שלהם אכפת?.. כמו שאומרים..משפט מעט גס...אבל חייבת אותו "לא הורגים זונה בזין"..

יש מרגמה שיורית מחצר בית ספר, נגיד

ההפגז של אותה מרגמה נופל בסלון בית של משפחה מנתיב העשרה, עכשיו, נגיד וצה"ל איתר את אותה מרגמה וחוליה לידה לפני הירי ומטוס הוריד את החוליה עם המרגמה כמה דקות לפני הירי - האם הוא הציל את אותם אנשים? הציל, האם הוא עזר? עזר מאד. זה כל מה שאני רוצה, אין פתרונות קסם, אני מספיק מפוכח בשביל לדעת את זה, אני יודע שאין דרך אחרת, טוב שכל דבר שאני מציע את ישר אומרת "זה לא יעזור" סוג של מנטרה לא?...."זה לא יעזור", אצלי זה לא קיים, אין כזה דבר זה לא יעבוד, יש חוליה - מורידים אותה, יש עוד אחת מורידים אותה וכן הלאה...עד שנגמרות החוליות ומקומות המסתור לירי הפגזים/רקטות.

THE WIZARD 55

New member
איך תאתר את כולם?

זה נראה לך הגיוני יובל? אתה חושב שיש לישראל את היכולת לאתר את כל המשגרים? זה בגדר תיאוריה, כי אתה יודע שזה בלתי אפשרי בפועל.

האיתור הוא לא הבעיה ולא הנושא

הנושא הוא שכאשר אנחנו מאתרים אנחנו מהססים או מחכים במקום להוריד אותה במקום וככה מאפשרים לה לירות, ברוב הפעמים יצאנו בזול אבל מספיק פעם שיהיו בה הרוגים, ואי אפשר לדעת מתי זה יקרה. אני לא דואג ליכולת האיתור של צה"ל, אני דואג למדיניות שלו, לסדר עדיפויות שככל הנראה גם מוכתב לו מלמעלה מהממשלה, שככל הנראה מעדיפה להראות טוב בתקשורת או בעייני עצמה "מוסרית עלק", מאשר להגן על אזרחיה בכל מצב.

למעלה