גם בזה היהודים אשמים...

THE WIZARD 55

New member
קח את התמונה הבאה יובל

ישראל מורידה משגרים מתוך בית ספר, ילדים נהרגים נפצעים, ואולי יחד איתם 2 מחבלים.. אם הורדת אותם, לא פתרת את הבעיה, יש עוד אלפי משגרים בכל עזה...אז הם ימשיכו לירות, ישראל תאתר לפעמים ולפעמים לא, ילדים ימותו ואזרחים חפים מפשע מה שיעורר שנאה בקרב התושבים שם לישראל, יפריח עוד מחבלים, ומה ישראל תשיג מזה חוץ מגינויים? מה אתה חושב שאם תוריד אותם, התושבים שם יצאו לרחובות ויעשה הפיכה בשלטון? נדמה לך...

אז פשוט לתת לחוליות לירות חופשי? זה הפתרון?

אני לא עושה חישובים, אני גם דיי שונא מתמטיקה, אצלי זה מאד מאד פשוט ואין מאחורי זה "יעזור" או "לא יעזור", אין יפתור או לא יפתור. מאתרים חוליה - מחסלים אותה, מאתרים מחבל - מחסלים אותו, ואם יש מי שלא מבין את המסר שלא משתלם להיות מחבל והוא למחבל בהמשך - נחסל גם אותו. שנאה? הם שונאים אותנו גם ככה, לא אכפת לי. גינויים? שיהיו גינויים, העיקר שרקטה או פגז מרגמה לא יפגע באזרחים ישראלים. את דואגת ליכולת האיתור של צה"ל? אל תדאגי. אסור לעשות חישובים כשמדובר במחבלים. רואים אחד (או חוליה עם מרגמה), הורגים אותו, כל נשימה שהוא נושם בעולם הזה מזהמת אותו ומהווה פשע נגד האנושות והאנושיות באשר היא.

THE WIZARD 55

New member
חבל שאתה לא אוהב מתמטיקה...

אני מורה למתמטיקה, תעמוד בפינה חצי דקה...
אם במתמטיקה עסקינן, אז במערכת של 2 משוואות יש כמה אפשרויות אין פתרון - אם ישראל תעשה את מה שהצעת. ופתרון יחיד - לעשות איתם שלום כמה שיותר מהר לילה טוב יובל, תחשוב על מה שאמרתי..עם כל הכעס והרצון לסיים את הסיוט המתמשך של תושבי שדרות, הפתרונות שהצעת אינם יעילים, ולא יובילו לשום מקום.

בלתי אפשרי לעשות שלום עם אירגוני טרור

בלתי אפשרי לעשות שלום עם החמאס! בלתי אפשרי לעשות שלום עם הג'האד האיסלמי! בלתי אפשרי לעשות שלום עם אירגונים שלא מכירים בך, לא מכירים בזכותך למדינה משלך, שמטרתם המוצהרת להעיף אותך מכאן, אירגונים שמצהירים בפה מלא שהם לא יפסיקו במאבק המזויין עד שישיגו את מטרתם, אירגונים שלא מכירים ומכבדים הסכמים קודמים, בלתי אפשרי!!! אני אומנם לא מתמטיקאי אבל דבר אחד אני יודע. הפתרון היחידי שקיים עבור אירגוני טרור שלא מכירים בך ויורים מתוך בתי ספר הוא השמדה פיזית שלו. כן ראלי/לא ראלי - אין שום ברירה אחרת!, השמדה מהירה של כל מי שאתה מאתר ועומד לירות עליך. שלום? הלוואי! רק עם גורמים מתונים שמכירים בך ובזכויותך, אם יש כאלה ברחוב הפלשתיני והם רבים וחזקים אז יהיה שלום, אם הם לא רבים וחלשים אז לא יהיה שלום ומי שיסבלו הם הרחוב הפלשתיני.

אושרי 7

New member
בשביל מה להכניס לכלא רוצחים ואנסים?!

הרי בכך שאת מכניסה אותם לכלא את יוצרת בקרובים שלהם שנאה כלפי הממסד, ובכל מקרה תמיד יהו רוצחים ואנסים...אז בשביל מה?

אותו הדבר בדיוק! - "למה זה יעזור"?

אז תפסנו אנסים/רוצחים, אז? אי אפשר לאתר את כולם, וזה לא מפסיק אף פעם, יש כל הזמן רוצחים ואנסים חדשים.... אני יודע מה: צריך לעשות איתם שלום! בדיוק כמו אנסים ורוצחים שמאיימים על החברה מבפנים, צריך לעצור, לשפוט ולאסור אותם לתקופות מאד מאד ארוכות. חוליות טרור - צריך לחסל ולהשמיד במקום בלי לשאול שאלות מיותרות כמו "איך זה יעזור בדיוק?", רואים חוליה - מתרכזים רק בה וממשמידים אותה.לא נתפוס את כולם? אז לא נתפוס, יפגעו אזרחים והם ירצו להיו מחבלים - אז ירצו ונהרוג גם אותם. אני מתעסק בכאן ועכשיו ולא בחישובים.

מוחמד5

New member
יש שני סוגים של נשק

נשק עם רישיון ונשק בלי רישיון , שניהם יורים , שניהם יכולים לפגוע, שניהם יכולים להחטיא, אבל שניהם הרסניים שניהם לא אינושיים. חיצה על הדק היא נשקו של החלש, החלש שלא מסוגל ליישב סכסוכים כראוי.

dragon74

New member
סיכון ילדים או שימוש בילדים כמגן זה לא קביל

בשום מצב ! בשום. לא בתור חזק. לא בתור חלש.

למעלה