זה קורה בעיקר בגלל שאנשים לא מבינים מה כותבים להם
אתה לא הבנת מה הוא כתב, ישר קפצת למסקנה מוטעית של גזענות, בלי סיבה, לכן לא נוצר שום דיון, אתה סתם מתגופף כמו ילד, בלי סיבה, שולח העלבות לכל הכיוונים...
זה שמישהו לא שם עלייך לא אומרת שזורחת לו השמש מהתחת, תמיד תדע את זה.
אנחנו פשוט לא באותו מד אינטלקטואלי ולכן רוב מה שאתה כותב, הולך לשום מקום, וזה באמת חבל.
אתה לא מכבד, אז מן הסתם שלא מכבדים אותך ורוב מה שאתה כותב לא באמת שווה התייחסות.
אני יודע שאתה לא זוכר, כי אתה לא יודע לנהל דיון, אתה ועוד איזה כמה, כאילו כל הטרולים במקום אחד, או רק שתיים, בנתיים יש אותך ואת הגרסא השנייה שלך, אותה שפה, מנסים להציק ולהצחיק עם הבדיחות סוג לא טוב שלכם...
וזה בנימה מאוד יפה אני אומר לך, לא כמוך, מנסה כל הזמן ללא הצלחה רבה... ניסית להתגופף איתו ללא הצלחה, הרי לכתוב גזען בלי שום סיבה זה פשוט לא חכם, תקרא את השיחה, מביך להסתכל על זה, די רוב השיחות שלי איתך הן מביכות כלפייך, כי אתה, או שאתה לא מבין, או שאתה קורא לא נכון, או שסתם בא לך לריב...
אני מכיר אותך, אבל אתה לא מכיר אותי, ולכן יש לך בעיה באמת ליצור ריב איתי, או מישהו אחר פה בפורום הזה, כי אתה ישר חושף את כל הקלפים שלך, ישר מראה שאתה לא חכם במיוחד.
כמו שאמרתי, חבל.
תלמד מהתגובה הזו, אם תחשוב על תגובה ותנסה להעליב, אז אין למה, אני אתעלם ממנה, כי שוב, לא הוכחת שאינטלקט שלך שווה תגובה.
סורי על החפירה, היה לי זמן פנוי. הקדשתי לך יותר מידי זמן גם כך, תגיד תודה.