גם ברגעים הכי קשים הביטוח הלאומי אתכם

ItsikH

Member
הכל אפשרי
אני עצמי איני אוכל בשר, עדיין האפשרות קיימת. הבחירה להמנע מניצול גופות בני אדם היא תרבותית ורגשית בלבד- האדם המת לא ייפגע מכך כי הוא כבר הכי לא קיים שרק ניתן. גם אם תקבור אותו הוא ייאכל ע'י בעלי החיים שיכולים להגיע אליו.

אותאיסט

New member
חיה יכולה לאכול בן אדם, גם תולעים, וחיידקים, מדבריך רצוי

שמחלקת הזבל תטפל בפגרי אדם, הכי זול, ולא חברה קדישא עם כל
הטקסים הבזבזניים מסביב, בתי קברות, תפילות, חדרי קירור, לוויות, שבעה
מצידי אדם יכול לכתוב בקשה לפני מותו, שמחלקת תברואה תטפל בגופתו
מכספו, שבכל מקרה יועבר ליורשיו החוקיים

אני לא מציע כלום, רק אומר שמה שכתבת הוא גזעני.

המתים לא קדושים - אף אחד מהם. אבל הטיפול בהם משמעותי למי שהיה קרוב אליהם בחייהם - ולא משנה אם זה מתים יהודים או גויים. בסופו של דבר, כולנו בני אדם.
&nbsp

אותאיסט

New member
נסחפת יותר מידי לקללות, וביטויים לא ראויים, תרגע

אני מדבר על המושג קדושת המת שהוא פר אקסלנס ייחודי לדת היהודית
ובו סט של פעולות ספציפיות

big ass blue

New member
אין לך מה לעשות?

הוא השווה שאנשים יכולים ללכת מהעולם בדיוק כמו חיות, בלי קבורה...

אל תבזבז את הזמן שלך על משהו שהוא לא נכון. מיותר.

אין על מה, חסכתי לך כמו תמיד.

big ass blue

New member
הרוב פה כאלה, לא שווה להתייחס.

זה מעצבן אותם יותר ואני בנימה אישית נהנה מזה מאוד.
זה ילדותי אמנם, אבל מה עוד נשאר לעשות, הרי זה כמו לדבר לקיר.

כבר הרבה זמן שלא היה כאן דיון ראוי לשמו.

עם מי כבר יש כאן לנהל דיון? אדיוט אחד שבטוח שהשמש זורחת לו מהתחת הגדול הכחול שלו, גזען עלוב שחושב שמשחקי מילים זה קטע, כמה בריאתנים שקרנים וכמה אתאיסטים.
&nbsp
אני כבר לא זוכר מתי התנהל כאן דיון של ממש בפורום.
&nbsp

big ass blue

New member
זה קורה בעיקר בגלל שאנשים לא מבינים מה כותבים להם

אתה לא הבנת מה הוא כתב, ישר קפצת למסקנה מוטעית של גזענות, בלי סיבה, לכן לא נוצר שום דיון, אתה סתם מתגופף כמו ילד, בלי סיבה, שולח העלבות לכל הכיוונים...
זה שמישהו לא שם עלייך לא אומרת שזורחת לו השמש מהתחת, תמיד תדע את זה.
אנחנו פשוט לא באותו מד אינטלקטואלי ולכן רוב מה שאתה כותב, הולך לשום מקום, וזה באמת חבל.
אתה לא מכבד, אז מן הסתם שלא מכבדים אותך ורוב מה שאתה כותב לא באמת שווה התייחסות.

אני יודע שאתה לא זוכר, כי אתה לא יודע לנהל דיון, אתה ועוד איזה כמה, כאילו כל הטרולים במקום אחד, או רק שתיים, בנתיים יש אותך ואת הגרסא השנייה שלך, אותה שפה, מנסים להציק ולהצחיק עם הבדיחות סוג לא טוב שלכם...

וזה בנימה מאוד יפה אני אומר לך, לא כמוך, מנסה כל הזמן ללא הצלחה רבה... ניסית להתגופף איתו ללא הצלחה, הרי לכתוב גזען בלי שום סיבה זה פשוט לא חכם, תקרא את השיחה, מביך להסתכל על זה, די רוב השיחות שלי איתך הן מביכות כלפייך, כי אתה, או שאתה לא מבין, או שאתה קורא לא נכון, או שסתם בא לך לריב...
אני מכיר אותך, אבל אתה לא מכיר אותי, ולכן יש לך בעיה באמת ליצור ריב איתי, או מישהו אחר פה בפורום הזה, כי אתה ישר חושף את כל הקלפים שלך, ישר מראה שאתה לא חכם במיוחד.
כמו שאמרתי, חבל.

תלמד מהתגובה הזו, אם תחשוב על תגובה ותנסה להעליב, אז אין למה, אני אתעלם ממנה, כי שוב, לא הוכחת שאינטלקט שלך שווה תגובה.

סורי על החפירה, היה לי זמן פנוי. הקדשתי לך יותר מידי זמן גם כך, תגיד תודה.

אין לך מושג על מה אתה מדבר, אבל זה בסדר, התרגלנו.

הסיבה שאני אומר שאתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת היא בגלל שאתה בטוח שאתה יודע דברים כשלמעשה אין לך מושג, והוכחת את זה יותר מפעם אחת כאן בפורום. זה לא סימפטום של אדם אינטלקטואל או חכם במיוחד, להיפך.
מה שאתה לא מבין הוא שאין בכלל קשר אלי ספציפית - אתה לא שם עלי וזה סבבה אגוזים, גם אני לא שם עליך - אבל הבטחון שלך בשטויות שאתה כותב כאן על ימין ועל שמאל, והבטחון שלך ב "חוכמה" שלך מופרז, וזה כאשר אני מתנסח בעדינות. אבל זה לא נורא, יש כאן גם גרועים יותר אז יש לך עדיין לאן לשאוף.
&nbsp
הביקורת שלך לא מעניינת אותי, אתה טוען שאני לא יודע לנהל דיון אבל העובדה הפשוטה היא שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אני יכול לאתר לך קישורים לדיונים שניהלתי כאן בעבר גם עם אריה אבל כמובן שלא תטרח לקרוא אותם כי האמת שנמצאת מחוץ לראש שלך לא באמת מעניינת אותך - אתה כבר החלטת מראש והמציאות יכולה לקפוץ לך.
&nbsp
אני יודע שזה די ארוך ובטח לא תטרח לקרוא את זה (שלא לדבר על להבין או להפנים את זה) אבל יש מציאות מחוץ לראש שלך והיא לא בהכרח מה שאתה חושב עליה.
אני מבין שאתה סומך על תחושת הבטן שלך וכנראה שהיא משרתת אותך די טוב בחיים אבל בשורה התחתונה, אתה ממהר לגבש דעות על נושאים בלי לטרוח להבין אותם, אתה מסתפק במבט שטחי ואין לך עניין להכנס לעומק של שום דבר וזו לדעתי אחת הסיבות שבגללה אתה מלא בבטחון עצמי מופרז - אתה בטוח שלוקח לך שניות ספורות להבין כל דבר אבל בפועל אתה מבין (אולי) את הרובד הכי שטחי כי אתה מעולם לא טורח להכנס לעומק.
&nbsp
והחפירה הזו, יקירי, היא הסיבה שאני אומר שאתה בטוח שהשמש זורחת לך מהתחת.
&nbsp
כמובן, כל מה שאני כותב מתייחס להתנהלות שלך בפורום. יכול מאוד להיות שבחיים אתה באמת אדם חכם וסתם אימצת איזה פרסונה כזו כשאתה כותב כאן - למרות שמנסיוני (הדי דל, יש לציין, ולכן יכול מאוד להיות שאני טועה כאן) לרוב אנשים כותבים את מה שהם באמת חושבים, ועוד יותר כאשר זה נעשה באנונימיות.
&nbsp

big ass blue

New member
כתבת דברים טובים

אבל חבל שכמו שאתה נוהג להסתכל על אחרים בצורה שגויה, על עצמך אתה מגלה ראיה מוטעית, כי מי שהוכיח לך אינספור פעמים שחוץ מלבלבל במוח אתה לא תורם הרבה. אתה שוב ושוב חוזר לאותה מנטרת החוסר הבנה שלך. אבל עזוב, זה לא באמת חשוב, אתה בסך הכל בנאדם, וזו לא אשמתך, או אשמתי.

למעלה