כרטיסים מדהימים ועבודה מושקעת!!!!
א אופל כחול New member 1/2/06 #1 פינקי ../images/Emo140.gif מדהים. . .מטריף. . .מקסים. . . איך אוהבת את הראש היצירתי שלך וידי זהב. . .
פינקי ../images/Emo140.gif מדהים. . .מטריף. . .מקסים. . . איך אוהבת את הראש היצירתי שלך וידי זהב. . .
ד דומדמנית המקורית New member 1/2/06 #42 ../images/Emo2.gif את רוצה להגיד לי שהם אמיתיים? זה פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף השארת אותי בלי מדהים מדהים מדהים
../images/Emo2.gif את רוצה להגיד לי שהם אמיתיים? זה פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף השארת אותי בלי מדהים מדהים מדהים
נ ניצנץ1 New member 1/2/06 #23 השני והשלישי- הכי - הכי.. איזה הספק!!!! אני עוד לא חשבתי בכלל מה לעשות.. ואת כבר עם איזה ששה? כל הכבוד!!! ואיזה יופי של רעיונות..
השני והשלישי- הכי - הכי.. איזה הספק!!!! אני עוד לא חשבתי בכלל מה לעשות.. ואת כבר עם איזה ששה? כל הכבוד!!! ואיזה יופי של רעיונות..
א אפיקה New member 1/2/06 #22 וואו!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif איזו אומנות, איזה יופי, כל הכבוד!
וואו!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif איזו אומנות, איזה יופי, כל הכבוד!