סלח לי גיאו כי שגיתי
לא אני לא חושב שהוא שונא. פשוט אנשים אוהבים דם ולכלוך. אם הוא יפרגן, מי יקרא? שים לב לכותרת: "הכתום היום סגול מאוד", כלומר הוא אומר שפרטנר הידרדרה עד שהגיעה למקום של סלקום, ועוד אצטט ממנו, מבלי להביע דעה אישית- ראה בפיסקה הלפני אחרונה: "ומה הוא סגול אם לא כתום להמונים?" ואז בא שגיא חמץ ומלכלך על חברת הפרסום, שלדעתי יש לו היסטוריה איתם אבל לך תדע, וטוען שיש פה ההעתקה. מהי אותה העתקה חמורה? תקרא בכתבה- הוא אומר שסלקו* יצאה בפרסומת המשבחת את החברה שמאפשר לך לדבר בסלולרי בכל מקום בארץ, והנה באה חברה נוספת שטוענת זאת- ממש מעתיקנית. אני אוסיף ואומר שOrange מבטיחה הרבה זמן שתאפשר לך לדבר מטלפון שאינו קווי, אלחוטי, ומה זה אם לא העתקה גסה מפלאפון ומסלקום? אם אתה לא זוכר את הפרסומת הקודמת- היה מדובר בנהג משאית שחורש את הארץ לאורכה ולרוחבה ובכל מקום יש לו קליטה, כביכול. מה הקשר לפרסומת הנוכחית? לשגיא חמץ הפתרונים. ואכן, שגיתי בקיצור שמך, במקום גיאו, אבל זה רק כי אני מנסה להדפיס מהר. אגב, זה היה ממש לא במקום לדבר על האנשים שלא יוצאים מהבית וכו´- זה דה-מוראליזציה לאנשים פה, וזה סתם מעצבן ולא קשור בכלל.