גם כאן

1אריאלה

New member
גם כאן

גם כאן תוכלו לקרוא את הכתבה שהתפרסמה היום על הקמפיין החדש של אורנג´ הכתבה מעניין כמה זמן יקח למאיר להגיב....

Big N

New member
מאיר כנראה...

יודע יותר מדי והוא לא רוצה להסגיר את המידע הפנימי שלו כעובד אורנג´ לכן הוא סותם את הפה

1אריאלה

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

מה קרה? לפי הפרסומת אפשר לדבר חופשי!

Big N

New member
מאיר במקרה הזה = ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

MaD-d0g

New member
ה ע ר ה !

לא נרשמתי ל The Marketer, ואני לא מתכוון להרשם, אין לי כח בנתיים.. (עצלן, אין מה לעשות..
) תוכלי להעתיק את הכתבה או חלקים מעניינים ממנה להודעה ?

MaD-d0g

New member
נכנעתי ללחץ החברתי..

נרשמתי לאתר.. הקטע הוא שאני לא ממש מאמין לסעיף "אבקש לא לשלוח לי דואר אלקטרוני פרסומי" בכל מקרה, תודה לך מאוורר נוקיה

MaD-d0g

New member
חחחח זה מה שאמרת לי אתמול בצ´אט

אם אתה בכלל זוכר.. מעכשיו ככה אני קורא לך..

Nokia Fan

New member
בטח שאני זוכר!

פשוט כמעט כל דבר שאני קורא וגורם לי לחייך אני כותב עליו "חחח"... ובעניין השם - באמת שאני מעדיף ירון.
ירון

MaD-d0g

New member
מאוורר בשם ירון..? נשמע קצת לא רגיל

אבל חפיף חחח צוחק איתך אחי
גם אני אוהב לרשום "חחח" !

geostant

New member
זה מצחיק ../images/Emo13.gif

קראתי את הכתבה וזה מצחיק מה הם מערבים מצב בטחוני עם פרסומות שכל מה שרצו לעשות זה למשוך ת´צומת לב... (דהההה) אז קצת העתיקו פה ושם לא נורא... כנראה שזה אפילו אותו משרד פרסום היה לאו*נג´ וסל*ום.. אז מה.

m e i r

New member
גיאו שים לב

רק גיאוף כל השאר החוצה!! ואני רוצה שגם תגיב כי מעניינת אותי מה דעתך. שמת לב לשם המאמר? "הכתום היום סגול מאוד"- הוא אומר שorange מידרדרת בזה שהיא דומה לסלקום. ובנוסף, אני אצטט אותו, מבלי להביע דעתי (בפיסקה הלפני אחרונה): "ומה הוא סגול אם לא כתום להמונים?" שמת לב שהוא הכניס קטנה גם לפלאפון שלא קשורה בכלל לסיפור? (אגב אם אתה יכול תשלח לי מסר עם האתר שלך בבקשה, תודה)

geostant

New member
מה אתה רוצה... מחבר המאמר אנטישמי !

הוא שונא סלולארים הוא שונא סגולים, כתומים, צהובים שחורים ומה לא... הוא שונא אותנו... הוא שונא אותך... הוא אפילו שונא את עצמו
אז מה אתה מצפה ?
אני לא בטוח... רק מעלה השערה (בפעם השנייה), אותו משרד פרסום.... רצה להתעצל ולחסוך קצת זמן וכוח... הציעה לאור*ג´ ל"העתיק" (לא חס וחלילה
) את הפרסומת שסל*ום עשו... לא שאני זוכר את הפרסומת של ס*קום. נ.ב. רק שתזכור ש"גאוף" זה שגיאה שלך ולא שלי

m e i r

New member
סלח לי גיאו כי שגיתי

לא אני לא חושב שהוא שונא. פשוט אנשים אוהבים דם ולכלוך. אם הוא יפרגן, מי יקרא? שים לב לכותרת: "הכתום היום סגול מאוד", כלומר הוא אומר שפרטנר הידרדרה עד שהגיעה למקום של סלקום, ועוד אצטט ממנו, מבלי להביע דעה אישית- ראה בפיסקה הלפני אחרונה: "ומה הוא סגול אם לא כתום להמונים?" ואז בא שגיא חמץ ומלכלך על חברת הפרסום, שלדעתי יש לו היסטוריה איתם אבל לך תדע, וטוען שיש פה ההעתקה. מהי אותה העתקה חמורה? תקרא בכתבה- הוא אומר שסלקו* יצאה בפרסומת המשבחת את החברה שמאפשר לך לדבר בסלולרי בכל מקום בארץ, והנה באה חברה נוספת שטוענת זאת- ממש מעתיקנית. אני אוסיף ואומר שOrange מבטיחה הרבה זמן שתאפשר לך לדבר מטלפון שאינו קווי, אלחוטי, ומה זה אם לא העתקה גסה מפלאפון ומסלקום? אם אתה לא זוכר את הפרסומת הקודמת- היה מדובר בנהג משאית שחורש את הארץ לאורכה ולרוחבה ובכל מקום יש לו קליטה, כביכול. מה הקשר לפרסומת הנוכחית? לשגיא חמץ הפתרונים. ואכן, שגיתי בקיצור שמך, במקום גיאו, אבל זה רק כי אני מנסה להדפיס מהר. אגב, זה היה ממש לא במקום לדבר על האנשים שלא יוצאים מהבית וכו´- זה דה-מוראליזציה לאנשים פה, וזה סתם מעצבן ולא קשור בכלל.

geostant

New member
Antisocial כמו שמארתי ../images/Emo13.gif

לא זוכר פרסומת לסלק*ם על נהג משאית שחורש פה וחורש שם... (וגם כאן
) לא נורא, זה יעבור אנשים נוטים לשכוח מהר דברים טובים לשכוח לאט דברים "רעים", בסופו של דבר גם זה יעבור... וכמו שאומרים "עברו את X ונעבור גם את Y"...

למעלה