נ נמלולה New member 16/7/05 #22 המבחן המאיים המבחן שלי הוא בנשא היסטוריה אמריקאית בקולנוע זה מעניין אבל המון חומר המון!!! וגם המרצה שלי נורא קשוח ודקדקן. תודה על ההתענינות...
המבחן המאיים המבחן שלי הוא בנשא היסטוריה אמריקאית בקולנוע זה מעניין אבל המון חומר המון!!! וגם המרצה שלי נורא קשוח ודקדקן. תודה על ההתענינות...
I ihovav New member 17/7/05 #23 לאיזה מקצוע לומדים נושא משונה שכזה? הסטוריה - בעעעע אמריקאית - חצי בעעעע קולנוע - דווקא לא רע אבל השילוב ביניהם? מה שאני מנסה להגיד זה בהצלחה... ואין לי מושג למה אמרתי את זה בצורה מוזרה כזאת...
לאיזה מקצוע לומדים נושא משונה שכזה? הסטוריה - בעעעע אמריקאית - חצי בעעעע קולנוע - דווקא לא רע אבל השילוב ביניהם? מה שאני מנסה להגיד זה בהצלחה... ואין לי מושג למה אמרתי את זה בצורה מוזרה כזאת...
נ נמלולה New member 17/7/05 #24 כן , יש לך יום מוזר? נשמע שעובר עלייך יום מוזר... ואני לומדת תקשורת ולכן זה קשור.
צ ציפורלילה New member 17/7/05 #25 באמת נשמע מעניין גם לי היה קורס כזה, במסגרת לימודיי, רק שאצלי המרצה היה קצת מעפן ודרש שאני אתייצב לשעורים יומיים אחרי כימו. חמוד, לא?
באמת נשמע מעניין גם לי היה קורס כזה, במסגרת לימודיי, רק שאצלי המרצה היה קצת מעפן ודרש שאני אתייצב לשעורים יומיים אחרי כימו. חמוד, לא?
ח חיה22 New member 17/7/05 #27 מאגר מח עצם שע"י עזר מציון מס. הטלפון של מאגר מח העצם שע"י עזר מציון: 03-9277777
I ihovav New member 17/7/05 #28 תודה לך חיה, זה המספר שבעלי יצר איתם קשר ביום שישי, בהמשך השרשור תקראי את השתלשלות העניינים המצערת...
תודה לך חיה, זה המספר שבעלי יצר איתם קשר ביום שישי, בהמשך השרשור תקראי את השתלשלות העניינים המצערת...