גם לי יש משהווו :]

S h A y K i

New member
פ'חחחחחח

אני מעדיפה לגור ברפיח מאשר בצורן XD סתם סתם חח..חורים כבוד.

TMI!!! ../images/Emo192.gif../images/Emo68.gif../images/Emo192.gif

אוקי אורצ'ה תקשיב לי ותקשיב לי טוב. צבע העיניים שלי זה חום דבש
מה שאני הכי אוהב לאכול זה סלט חסה עם גבינת פטה וטונה
X200 ואני באמת לא מכירה את מורן
וכולם ביחד.... "אתההההההההההה תותחחחחחחחחחחחחחחח, אין אין עליך, מתה עלייך...אתה הגדול מכולם....":) סתם נו מפרגנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
~לין~

smile 6

New member
איזה כיף...!

1.אור (kombi) 2.לין 3.עדי 4.שי 5.bicho 6.שאקית 7.אמיר 8.מורן 9.עמית 10.איתמר 1.כמה זמן את/ה מכיר/ה את מספר 4? מאז ומתמיד...חחחחח 2. מתי דיברת פעם אחרונה עם מספר 9? לפני חודש נדמה לי.. 3. איזה צבע עיניים יש למספר 5? יש לי הרגשה שחום 4. האם יש למספר 11 חיית מחמד? אם כן, איך קוראים לה? 12 5. האם מספר 3 מעל גיל 17? נדמה לי שלא... 6. איזה מוסיקה מספר 8 אוהב/ת לשמוע? HIP HOP 7. האם היה לך קטע עם מספר 2? אם כן-פרטו קצת! אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה ביניכם משהו? אם הייתי זכר לא הייתי מהססת! 8. האם יש למספר 10 קעקועים? אם כן של מה ואיפה? קראתי שכן, על הכתף 9. מה מידת הנעליים של מספר 6? כמו של שאקיל?? 10. התנשקת פעם עם 8? אולי... 11. ועם 7? no 12. ועם 3? לא נראה לי שהיא הייתה רוצה.. 13. מה הדבר הכי יפה במספר 10? רק דבר אחד?! הכל- מבפנים לבחוץ! אבל כדי לזרום עם השאלה אני אלך על.. הלב! (כווולם ביחד...אווווווו
<---- לא היה כינור מה אני אעשה...) 14. מה הדבר הכי מכוער במספר 1? לא נראה לי שיש משהו כזה... 15. איזו תכונה את/ה הכי אוהב/ת במספר 4? שהיא כפרה 16. למספר 9 יש חבר/ה? was (שולחת לה נשיקה גדולה!!) 17. מה צבע השיער של 7? חחחחחחחחחח יצא מגניב, אמממממ צבע גוף..??
18. מה המאכל האהוב על 5? גרעינים?? 19. כמה אחים יש למספר 8? מממ אני עדיין חושבת אם אני מכירה אותה או לא.. 20. איפה מספר 2 גר/ה? have no clue איפה? 21. איזו תכונה את/ה הכי שונא/ת אצל 8? השורש ש.נ.א לא ידוע לי 22. האם למספר 3 יש משקפיים? לא נראה לי... 23. מתי בפעם האחרונה נפגשת עם מספר6 ? במשחק של הלייקרס-סתם
בטוח שנתקלתי בה באיזושהי הופעה... 24. האם מספר 4 טיפוס עצבני או רגוע? רגועה... 25. האם מספר 5 מכיר את מספר 9? יש הרגשה שבקטנה 26. האם מספר 8 מכיר את מספר 4? כן 27. מה מיוחד במספר 10? again? הבן אדם זהב 28. למספר 6 ולמספר 1 יש סיכוי להיות ביחד? לא היה ביניהם כבר משהו? 29. מה משותף למספר 3 ולמספר8? תותחיות 30. האם מספר 5 גר/ה קרוב אליך? לא יודעת...
31. מתי בפעם האחרונה מספר 9 היה אצלך בבית? אף פעם אבל כדאי לו 32. מתי בפעם הראשונה נפגשת עם מספר 10? חסוי 33. מה הייתה המילה האחרונה שאמרת למספר 2? קשה לי לענות על זה... 34. יש לך משיכה למספר 6? קצת...
35. הלכת פעם מכות עם 2? לא נראה לי שהיה לי סיכוי 36. התנשקת פעם עם מספר 8? 37. מה המשקה האהוב על מספר 1? קומבינה מעורבבת (זה משקה שאני המצאתי.. קצת טקילה והרבה סקס אפיל..) 38. בן/ת כמה מספר 13? 13 39. יש מצב שמספר 7 ואת/ה תהיו ביחד פעם? אם לא למה לא? מממ אין מצב.. 40. מה התכונה שאת/ה הכי אוהב במספר 1? His mind- maybe we will take over the world some day... (נראה לי ששאלתי יותר משעניתי... זה מה שקורה כשאתה יחסית חדש...
)

smile 6

New member
חחחחח מצטערת..שיערתי...

ושמי קרן- נעים מאוד להכיר!

שאקית

New member
אוי חבריה חבריה אתם כאלה פשושים =]

215360832 / [email protected] כנסו נכיר אתכם קצת אין לא מכירה אפחד בגדול כולללללללללם נראים לי ממש חמודים..ואיזה מרגש מה שכתבת עליי זהו אני מאוהבת בכם

Segalovich

New member
אין לי כוח לענות, אבל כל הכבוד על המשחקים

האלה
ומבאס שרק הותיקים של הפורום יודעים מי אני, אבל בקטנה.. עם האלבום החדש של הכלא נחזור לפה לפעילות מלאה ...

למעלה