גם לי יש משחק..............

COW COW

New member
גם לי יש משחק..............

כל פעם מישו מצייר איזה זמר או להקה (אפשר גם במחשב) מעלה את התמונה וצריך לנחש מי הזמר אז תנסו לא לעשות את זה ברור מדיי או לעשות את התכונ העיקרית שלו באיך שהוא נראה מאוד מוגזמת. אני יתחיל אבל יצא לי ברור מדייי

מרלין מנסון../images/Emo54.gif

אמאלה.......

אממ זה אמור להיות קשה?

אבל סחטיין על הציור
ואנ'לא יודעת מה עם אחרים... אין מצב שאני אתחיל לצייר עכשיו אבל רעיון טוב..

COW COW

New member
כתבתי שזה לא יצא לי ממש קשה........

ולמאיה למה אמאלה זה לא פייר הבנאדם סובל כל החיים שלו ומציקים לו שההוא פריק ושהוא מפחיד (מכיר את זה) וככה את אומרת אמאלהמה יהיה כשתראי אותי (סתם סתם) ועוד אני רוצה לעשות נזם (לא בנחיר באמצע כמו של שוורים) וגם אולי סמיילי אבל אם סמיילי את רק בשביל הצחוקים. הקיצור זה שהוא נולד עם פגם גנטי של חוסר פיגמנטים לא אומר שהוא אמאלה. אל תתייחסי לכל מה שאמרתי עכשיו חוץ מהעגילים פשוט אני עייף כי חזרתי מהים וז רבתי עם הכלבות שלי.

InfernalMajesty

New member
../images/Emo13.gif מנסון...

יש לו מוזיקה מעולה
וליריקסים טובים, שמשקפים את המציאות... זה שהוא מתאפר ומתלבש ככה זה חלק משואו, חלק מיצירתיות שיש לו...
חח לא כל כך הבנתי את המשחק ..

dor307

New member
אני דווקא אהבתי את הדפש שהוא עשה

למקורי היה משהו חסר שפה יש.

קוראים לזה ספטום

והיה לי כזה בכיתה ח' וזה העגיל הכי כואב שעשיתי בחיים והכי מיותר ומכוער סתם שתדע וגם סמיילי זה זוועה.... אוי אולי בבקשה תצא מכל זה בלי לעשות נזקים לפרצוף שלך כמו שאני עשיתי... ועדיין רואים שאריות
חחח אני כמו איזה אמא קיצר, תעשה מה שבא לך, זה בכל מקרה מה שתעשה... רק מהטעויות של עצמינו אנחנו יכולים ללמוד... בהצלחה. ויש לי שאלה.... אם אתה מטאליסט קשוח איך זה שאתה שומע שוטי הנבואה? לא קצת מביך בחבר'ה שלך?

COW COW

New member
קצת מביך אבל ביג דיל..........

ואני לא מטאליסט קשוח, המטאליות הכי קשוחה שאני שומע זה dimmu borgir ולוידע אם להחשיב את זה לממש קשוח. ושוב לא להתייחס למה שאני אומר זה מסוכן

אממממ

אוקיי.... אז מה יצא לך מלעשות את הספטום הזה? אתה חושב שזה יפה? נו במת.... אתה חושב שתיראה קשוח
או איך שתרא לזה מה זה חשוב

DidjiT

New member
ניצ' איזה רעה את....

מה אכפת לך ? את מוציאה לו את כל הכיף מזה!

BiAAcH

New member
לא אני לא חושב שאני יראה קשוח.....

אבל אני חושב שזה יפה ושיר צודקת את הורסת הת הקסם

פ ו ס ט י

New member
זה ממש יפה!!!

אבל כל עוד אני גרה בבית אמא לא תרשה... =/ נראה לי אני יעשה שוב נזם

למעלה