אה נזם זה באף נכון??? לי יש נזם וזה יפה... לא לצחוק על גבריאל שלי בבקשה....
S sHotZy M New member 17/10/04 #38 אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נזם זה באף נכון??? לי יש נזם וזה יפה... לא לצחוק על גבריאל שלי בבקשה....
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נזם זה באף נכון??? לי יש נזם וזה יפה... לא לצחוק על גבריאל שלי בבקשה....
ה החתולה במגפים New member 17/10/04 #42 שוצקה פוצקה......./images/Emo54.gif דגש על "ו" החיבור.... היא אמרה ספטום ונזם, יענו ביחד..........
ה החתולה במגפים New member 16/10/04 #13 אוקי../images/Emo54.gif כע, נזם זה יפה מאוד! אבל אל תעשי ספטום, אני מתחננת......
ה ההילה האדומה New member 16/10/04 #18 ייאללה גם אני עושה ולא לרשום את התשובה בכותרת. אה ואתם סולחים לי שאני לא משהו בצייר
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 17/10/04 #34 אני יודעת אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif מוקי!! נכון?
אני יודעת אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif מוקי!! נכון?
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 17/10/04 #44 חחחחחחחחחחחחח זה מה שרצית לעשות!??!?! כפרע עלייך!!!! חחח די אבל חוסע אני חייבת להתוודות... חוסע אמרה לי את התשובה כי היא רצתה להגיב משו מגניב.... אני כה לא מוסרית
חחחחחחחחחחחחח זה מה שרצית לעשות!??!?! כפרע עלייך!!!! חחח די אבל חוסע אני חייבת להתוודות... חוסע אמרה לי את התשובה כי היא רצתה להגיב משו מגניב.... אני כה לא מוסרית
ה ההילה האדומה New member 16/10/04 #27 אוי איזה אפסים אתם! איך אתם לא מזהים את הבלונדיני רמז שטני שלמעלה... טוב קחו משהו יותר קל
C COW COW New member 16/10/04 #28 אני בדיוק הייתי באמצע לעשות אותו... איזה באסה אוף סיימתי אותו. מוש בן ארי