פשוט היה ממש חם בשבת והיה לי זמן להזכר בתקופת הנעורים.... איזה סדרות טלויזיה לא הייתן מחמיצות בעד שום הון שבעולם? אני זוכרת שהייתי ממש מכורה ל"דגראסי" "בנות מזל" "שושלת" ואח"כ "צעירי ת"א " עד היום אגב אני חולה על "הנסיך המדליק מבל אייר"
דגראסי, בנות מזל, צער גידול בנות, מי הבוס, שושלת... וכשהייתי ממש קטנה, "תהילה" (Fame). ממש אהבתי, אפילו הייתי בהופעה שלהם בארץ... (והיתה סדרה שהיתה רק עונה אחת ואף אחד לא זוכר חוץ ממני - "באהבה סידני".)
אני שממש לא נימניתי על הבנות ששמות פוסטרים, שמתי תמונה שלו מעל מיטתי למען ערב ערב אוכל לאחל לו ליל מנוחה. כמה שאהבתי את הדמות של השקט עם עיני התכלת הבישניות הללו.
ואני בעיקר זוכרת איזה פרק אחד שהאבא שם ספר מתחת לכרית של בתו כדי שבזמן שהיא תישן הכל ייקלט... שנים זה לא יצא לי מהראש. יש תוכנית אחרת שלי נראה שאף אחד לא זוכר ואני תמיד אומרת שכנראה היא הוקרנה רק אצלי בטלויזיה - זו היתה תוכנית מעבר כזו שמציגה את תוכניות אותו אחר הצהריים של "מרציפר" והיה לו בית עגול כזה, ותמונה של עצמו תלויה שם, הוא היה דמות ורודה כזו. מישהו זוכר?
אז לא המצאתי את זה! (אני זוכרת בעיקר פרק עם תחרות איות. לילדה קראו פאטי ולאמא שלה קראו לורי). את התוכנית שלך אני לא חושבת שאני זוכרת... אולי במעורפל... מצטערת...
בלווין שמשדר את כל הסדרות המופלאות: כולל מנהרת הזמן שהיה לחם חוקי בחופשים הגדולים אני אהבתי גם את שכונת חיים (זו לא שכונת פאר, ולא שכונה של עוני ויש בה ילדים כמוך וכמוני)... "בית קטן בערבה" אבל הכי הכי הכי את "ספינת האהבה". בכל יום שישי בשעה 16:00 הייי מתיישבת בסלון עם חפיסת שוקולד פרה עם שברי אגוזים של פעם, ורואה בערגה את "ספינת האהבה". למרות שהיום אולי הייתי נהנת פחות בגלל שנכנסו סדרות טלויזיה עשויות בצורה מעולה. עדין יש לסדרה מקום חם בליבי (ויתכן שזו גם הסיבה שהיחה לי את הג´וק של קרוז בירח דבש, שמומש בהצלחה מרובה!)