גם לי יש שאלה נחמדה.........

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
גם לי יש שאלה נחמדה.........

פשוט היה ממש חם בשבת והיה לי זמן להזכר בתקופת הנעורים.... איזה סדרות טלויזיה לא הייתן מחמיצות בעד שום הון שבעולם? אני זוכרת שהייתי ממש מכורה ל"דגראסי" "בנות מזל" "שושלת" ואח"כ "צעירי ת"א " עד היום אגב אני חולה על "הנסיך המדליק מבל אייר"

אתי@

New member
יש הרבה... ../images/Emo22.gif

קישקשתה ריצ´רץ´ מנהרת הזמן משימה בלתי אפשרית שמיניות באויר שלוש-ארבע-חמש וחצי זהו זה דגראסי החבובות בטח יש עוד המון אבל מי זוכר

fila

New member
וואו הזכרת לי

שלוש ארבע חמש וחצי
ממש אהבתי! וכמובן - בתיה עוזיאל, היא נראתה לי כ"כ קסומה!

kisses

New member
בתור מכורה לטלווזיה יש לי גם הרבה

דגראסי בית קטן בערבה משימה בלתי אפשרית הבית של פיסטוק מנהרת הזמן או משהוא כזה שאנשים היו חוזרים אחורה בזמן שושלת ויש עוד המון אבל אני ממש לא זוכרת עוד

הילית*

New member
בית קטן בערבה

רגע ודודלי על אי בודד מנהרת הזמן קרובים קרובים

אתי@

New member
הזכרתם לי עוד כמה...

בית קטן הערבה הבית של פיסטוק קורבים קרובים ספינת האהבה והכי חשוב - תהילה שהיתה אחת הסדרות שהשפיעו על חיי...

Ronnie*

New member
הימים הטובים ההם...

דגראסי, בנות מזל, צער גידול בנות, מי הבוס, שושלת... וכשהייתי ממש קטנה, "תהילה" (Fame). ממש אהבתי, אפילו הייתי בהופעה שלהם בארץ... (והיתה סדרה שהיתה רק עונה אחת ואף אחד לא זוכר חוץ ממני - "באהבה סידני".)

fila

New member
../images/Emo99.gifתהילה

וצער גידול בנות.............

Ronnie*

New member
היתה לכם דמות מועדפת ב"תהילה"?

אני אהבתי את ג´ולי, חברה שלי אהבה את קוקו, כמה רבנו על זה...

שירי71

New member
וודאי: לי קררי (הוא ברונו)

אני שממש לא נימניתי על הבנות ששמות פוסטרים, שמתי תמונה שלו מעל מיטתי למען ערב ערב אוכל לאחל לו ליל מנוחה. כמה שאהבתי את הדמות של השקט עם עיני התכלת הבישניות הללו.

Ronnie*

New member
דודה שלי העריצה אותו

ואפילו ציירה אותו ונתנה לו את הציור כשהם היו פה בארץ!

kisses

New member
הכי אהבתי ברונו ואחר כך זה היה לירו

לירוי דוריס היא היתה ממש מתוקה ואת דני

Aאלינור

New member
רוני, אני זוכרת את הסדרה הזו!

ואני בעיקר זוכרת איזה פרק אחד שהאבא שם ספר מתחת לכרית של בתו כדי שבזמן שהיא תישן הכל ייקלט... שנים זה לא יצא לי מהראש. יש תוכנית אחרת שלי נראה שאף אחד לא זוכר ואני תמיד אומרת שכנראה היא הוקרנה רק אצלי בטלויזיה - זו היתה תוכנית מעבר כזו שמציגה את תוכניות אותו אחר הצהריים של "מרציפר" והיה לו בית עגול כזה, ותמונה של עצמו תלויה שם, הוא היה דמות ורודה כזו. מישהו זוכר?

Ronnie*

New member
איזו הקלה...

אז לא המצאתי את זה! (אני זוכרת בעיקר פרק עם תחרות איות. לילדה קראו פאטי ולאמא שלה קראו לורי). את התוכנית שלך אני לא חושבת שאני זוכרת... אולי במעורפל... מצטערת...

שירי71

New member
יכול להיות שזה קשור ל"קולרגול"????

מישהי זורכת או שאני זקנה מידי לכאן??? אה ומישהי זוכרת את הדובון פדינגטון? מה שמזכיר לי משהו - ניירות מכתבים. אז אתחיל שרשור חדש לה לה לה לה לה

Ronnie*

New member
קולרגול, בטח...

"הנה בא לו קולרגול דב השר בדו וסול בפה דיאז ומי במול יש לו צווארון עגול" (וסליחה אם טעיתי במילים...)

יעלי2

New member
אתן יודעות שיש ערוץ נוסטלגיה ??????

בלווין שמשדר את כל הסדרות המופלאות: כולל מנהרת הזמן שהיה לחם חוקי בחופשים הגדולים אני אהבתי גם את שכונת חיים (זו לא שכונת פאר, ולא שכונה של עוני ויש בה ילדים כמוך וכמוני)... "בית קטן בערבה" אבל הכי הכי הכי את "ספינת האהבה". בכל יום שישי בשעה 16:00 הייי מתיישבת בסלון עם חפיסת שוקולד פרה עם שברי אגוזים של פעם, ורואה בערגה את "ספינת האהבה". למרות שהיום אולי הייתי נהנת פחות בגלל שנכנסו סדרות טלויזיה עשויות בצורה מעולה. עדין יש לסדרה מקום חם בליבי (ויתכן שזו גם הסיבה שהיחה לי את הג´וק של קרוז בירח דבש, שמומש בהצלחה מרובה!)

fila

New member
כנ"ל! אז בירח דבש איך שעלינו על

האוניה עמדתי במרפסת וכמו גדולה שרתי " LOVE EXCITING AND NEW COME ABOARD...." שמעון צילם אותי בוידאו והייתי מאוד מרוצה מעצמי

למעלה