גם לי יש שאלה נחמדה.........

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

שירי71

New member
Love, Sydney יו איזו סדרה שזו היתה

הכי הכי אהבתי את זה. וואו. כמה שהייתי רבה עם אח שלי (בגיל 10 בארה"ב,1981, ימים שבהם היה בערב כדורסל והיתה מריבה וכמובן נחשו מי היה מנצח
) אגב שם התחיל החלום שלי לעבוד בבית כמו שסידני היה עובד ורואה את הילדה ומה קורה איתה. מישהו זוכר???? וכמובן בית קטן בערבה, המוזיקה עוד רצה לי בראש, ובנזוגי הזכיר לי שבוע שעבר סדרה שאני ממשש לא זוכרת חוץ משיר הפתיחה שלה: Marbles. שהוא מאד אהב כילד. וזוכרים, בגיל מאוחר יותר, את "ציפורים מתות בסתר"? ומה עם "שכונת חיים"?

fila

New member
שכונת חיים אני זוכרת אבל סידני?

ממש לא! מי זוכר בשבת בבבוקר את טלפלא?

שמופית

New member
כן, אני מניחה שמיציתן את התוכניות..

לא מצליחה להיזכר בעוד תוכניות אהובות במיוחד (תהילה, מנהרת הזמן, דאלאס, בית קטן בערבה, ריצ´רץ´). אגב, זוכרות את חברים מצויירים עם גילת אנקורי ? אחד מהסרטים המצויירים היה על הציפור וואטו-וואטו (שמצילה את העולם בקטע של איכות הסביבה או משהו כזה), והיתה לה שריקה... הקיצר, אף אחד בסביבה שלי לא זוכר את הציפור הזו ולא את השריקה שלה ! (ממש מתסכל) - מישהי זוכרת ??

fila

New member
מיפ מיפ?../images/Emo6.gif

לא לזה את מתכוונת נכון?

שמופית

New member
לא ! ממש לא ../images/Emo10.gif

זה ה ROAD RUNNER.... אני מתכוונת לציפור וואטו-וואטו (ההיית או חלמתי חלום ?)

danaziv

New member
בהחלט מיציתן את כל התוכניות

האהובות עליי מהילדות ומה שעוד מדהים זה התוכניות שהיו משדרים בבוקר של האוניברסיטה הפתוחה ,הייתי ממש רוצה להישאר בבית בשביל זה: גבי אנד דבי- הכי אהבתי את המג´יסטיק שלהם תמיד חלמתי שיהיה לי אחד כזה. וכל תוכניות המתמטיקה לכל הגילאים עם ביש וגדא זוכרות?

שמופית

New member
כן, גם אני אהבתי את התוכניות האלה..

והכי כיף היה להישאר חולה בבית ולראות אותן ! גם אני אהבתי את גבי אנד דבי (קיי סרה-סרה...) ואת תוכניות המתמטיקה (אני זוכרת בעיקר את ההיא עם המלך שהיה כד ענק והיה צריך למלא אותו ואת אלה שהיו שרים: שליש אחד ועוד 2 שלישים הם שלושה שלישים
ואת יואבי, תיזהר, גוטמן מאחוריך !

טוב כבר אמרו פה כמעט את הכל

אהובות במיוחד: דגרבי, בנות מזל, צער גידול בנות, בית קטן בערבה.

אביבית1

New member
מי זוכרת את...

הצריף של תמרי. התוכנית שהייתי מכורה לה טלפלא. וכמובן רגע עם דודלי, רי´צרץ, תופסים ראש דלת הקסמים, דני דינה (דני דינה הולכים ...)

אופה3

New member
ואאו, הזכרתי לי הרבה

הבית של פיסטוק, שושלת, רגע עם דודלי, פרפר נחמד אבל של פעם לא היום,, והתוכנית עם תוליק, הכלב הזה מי שזוכר, וכמובן, מרקו, ופינוקיו, ועוד רבים בטח שאזכר אחר כך כל טוב ושבוע טוב האופה

למעלה