גם לכם התאפסה מערכת תשלום הבלוגרים?

גם לכם התאפסה מערכת תשלום הבלוגרים?

גם לכם זה חזר להיות כמו לפני חצי שנה שמתוך אלף גולשים כאילו נכנסו 10?

לא יודעת מה היה לפני חצי שנה

כי אני כותבת את הבלוג רק 5 חודשים אבל כן, יש שיבוש בסטטיסטיקות ובנוסף גם התשלומים של אתמול לא מופיעים (לפחות אצלי ואני יודעת שגם אצל עוד כמה אנשים)

פנומן 72

New member
אז תגיד שאתה עושה את זה בשביל הכסף ...

מה אתה צריך את הכסף של תפוז ? עוד שנתיים אתה תהיה כתב השטח של גיא פינס.

אולי די?

מה כואב לך? גבר בן 40 ללא חיים מתנקל לנער יאללה תמצא כיון תפסיק להכניס את האף שלך

פנומן 72

New member
מה זה קשור בן כמה אני ?

אני סולד לא ממך כאדם, אתה יכול להיות דווקא בחור חביב ועשר, אלא מהעיסוק שלך ברפש, במיץ של הזבל של המדיה, בדיוק כמו שהייתי עוקץ ילד אחר שהתחביב שלו זה לקפוץ ראש לתוך הבוץ של דיר החזירים. ואם כבר איחולים - אני מאחל לך שיהיו לך חיים כמו ה"אין חיים" שיש לי. יום אחד תתעורר ותגלה שהכתוביות של הסרט שחיית בו כבר הסתיימו ...

Bezalel P

New member
מכאן נמחקו הודעות

חברי הפורום מתבקשים לשמור על תרבות הדיון. תודה.

wranger

New member
מכאן נמחקו הודעות

אם אתם רוצים לריב, ילדים, צאו בבקשה החוצה. לא פה.

girl number six

New member
איך עוד שנתיים?

רק לפני חודשיים התחיל טירונות - מאיפה לו בכלל זמן לכל זה?

Oblivia

New member
שתי תשובות אפשריות

1. כנראה שמשהו דפוק גם בראש, אחרת לא הייתי מבזבזת את זמני בלהגיב לך... 2. כבר כמה חודשים שלא נדפק אצלי שום דבר אחר... אילו רק היית פנוי וצעיר בכמה שנים.. במחשבה שניה, אני מעדיפה להישאר לבד

כן!!!!!!!!!!!

סטטיסקטות אין, כניסות אין, יש תגובות ללא ציפיה......רוח האלוהים כנראה רואה :)- וגם כסף של כמה ימים נעלם!!! מוזהבת

Purple Mushroom

New member
לי לא.|אזהרה| (ארוך) ... -]....

הבלוג שלי בזמן האחרון בהתפתחות, יש לי מעל 2000 כניסות בחודש, ומעל 500 כניסות בשבוע. אתמול היו לי 46 כניסות (מעל 30 כניסות ביממה , זה השג בשבילי, ומעל 1000 כניסות בחודש שווה השג בשבילי). הבעיה היא (כפי שכתבתי אתמול בשרשור נפרד בפורום הטכני), שמאז אתמול, אני לא מקבל אגורה שחוקה אחת, על הכניסות שלי. אני קרוב במרחק של 3 אגורות, לקבל את ה80.00 ש"ח השניים שלי, מאז ה11.2.2007. עומרי ! פספסתי אותך במסיבה של זרוב, באפריל או במאי. מקווה לראות אותך באחד מאירועי החינם של הבלוגרים, ו\או הבליינים ו\או המינגילינג, או משהו כזה . בתל אביב. שבת שלום, להתראות וביי :) אלון
=]...

parparlive

New member
../images/Emo243.gifתפוז נדרש לסוגיה הבאה

הכיצד יש יותר תגובות מצופים ברשומה ? כל פתיחה של דף הבלוג מוריד לי ניקוד כנראה .... (וזה בהחלט סקרנות גרידא כבר להבין את המערכת המוזרה הזאת שלא נדבר על כמות הצופים ששואפת יותר לכיוון האפס משהו שלא היה כדוגמתו אפילו בבלוג שלי) מעין אם אקבל גם תגובה מאחד הכחולים או הכתומה...

Bezalel P

New member
צפיות מול תגובות

באופן עקרוני, מצב כזה ייתכן כאשר חלק מהתגובות לרשומה הן א. תגובות שלך (כניסות שלך עם שם המשתמש שלך לבלוג אינן נספרות). או ב. תגובות שנשלחו מהעמוד הראשי של הבלוג ולא מעמוד הרשומה (ואז הן נספרו בסטטיסטיקה הכללית של הבלוג ולא בסטטיסטיקה של הרשומה הספציפית).

למעלה