או שהצפיות ברשומות התאפסו והתחילו את הספירה מחדש (כמו שקורה גם אצלי והבנתי שבעוד בלוגים).
נ נטע.... Member 6/6/10 #16 או שהצפיות ברשומות התאפסו והתחילו את הספירה מחדש (כמו שקורה גם אצלי והבנתי שבעוד בלוגים).
נ נטע מימי New member 6/6/10 #19 מקרה דומה קרה אצלי יש לי רשומה חדשה שהייתה בעלת כ-40 צפיות וכיום היא אופסה והמדד עומד על 10 צפיות. הדבר האבסורד הוא שבעמודות הסטטיסטיקה וברשימות של מאיפה הגולשים הגיעו לרשומות, יש תיעוד לכ-40 כניסות לאותה רשומה, כך שמשהו פה בהחלט לא נראה תקין.
מקרה דומה קרה אצלי יש לי רשומה חדשה שהייתה בעלת כ-40 צפיות וכיום היא אופסה והמדד עומד על 10 צפיות. הדבר האבסורד הוא שבעמודות הסטטיסטיקה וברשימות של מאיפה הגולשים הגיעו לרשומות, יש תיעוד לכ-40 כניסות לאותה רשומה, כך שמשהו פה בהחלט לא נראה תקין.
M motior Member 6/6/10 #21 ללא ספק ביום שישי התאפסו הסטטיסטיקות ביום שישי בבוקר לרשומה האחרונה שלי היו 10 צפיות כאשר ביום חמישי בערב היו כבר מעל מאה לגבי היום אצלי נראה תקין...
ללא ספק ביום שישי התאפסו הסטטיסטיקות ביום שישי בבוקר לרשומה האחרונה שלי היו 10 צפיות כאשר ביום חמישי בערב היו כבר מעל מאה לגבי היום אצלי נראה תקין...
G girl number six New member 7/6/10 #24 זה לא המקרה ספירת הצפיות לא עקבית - מתחילה תקין, מתאפסת לכמה שעות, מתחילה את הספירה מחדש ואז יורד ממנה התוצאה של סכום גיל ההורים בחזקת 3
זה לא המקרה ספירת הצפיות לא עקבית - מתחילה תקין, מתאפסת לכמה שעות, מתחילה את הספירה מחדש ואז יורד ממנה התוצאה של סכום גיל ההורים בחזקת 3
פ פנומן 72 New member 7/6/10 #25 קוראים לזה: "תפוז ושיטת הקיזוז" לאחרונה עברו בתפוז השתלמות אצל אבי לוזון ...