אוי, אני כל כך מזדהה
בימים האחרונים יובלי לא רגועה וזה כל כך מקרין עלי... היום היא פשוט לא הצליחה לישון כמו שצריך משעה 13:00 - ורק להסביר, היא יונקת ונרדמת רק אחרי האוכל, היא התעוררה באחת אחרי שינה של שעתיים, אכלה, ושמתי אותה לישון אחרי כמה דקות היא פתחה עיניים והייתה ערנית לחלוטין אז השארתי אותה קצת ערה, אבל באיזשהוא שלב היא מאבדת את הסבלנות ובוכה או סתם רוצה להיות על הידיים כל הזמן, כך כל הזמן עד עכשיו, היא אולי הצליחה להרדם לחצי שעה מידי פעם והתעוררה - אני כבר איבדתי את הסבלנות לחלוטין כי אני כבר כל כך עייפה מלהיות סביבה כל הזמן ואני לא מוצאת דקה לעצמי לנוח או סתם לאכול, בסוף כשהבעל הגיע בשמונה וחצי פשוט התחלתי לבכות מתסכול... אני כל כך מנסה להשאר רגועה לידה כי אומרים שהם מרגישים הכל, וזה קשה כי זו מעין העמדת פנים מצד אחד אני לא רגועה בגללה ומצד שני צריך לשדר לה את כל הרוגע שבעולם - זה מאוד קשה. אני נורא מנסה לא לכעוס עליה כי היא לא אשמה, אבל לפעמים זה כמעט בלתי אפשרי. אחרי כמה שעות ככה כבר פשוט נשברתי, כל היום לא הייתה לי דקה לעצמי ואני כל כך עייפה... אז כנראה שאת לא היחידה, ואת בחברה טובה לפי התגובות פה. וניצלתי את השרשור שלך כדי לפרוק גם את מה שמציק לי (הייתי בדרך לכתוב הודעה...) חזקי ואמצי - מאחלת לנו שיהיה לנו הרבה כוח וסבלנות גם לרגעים היותר קשים