גם לסיאפניקים יש כשרון!

sporTV

New member
גם לסיאפניקים יש כשרון!

lullabela הפנתה אותי לקישור הבא. שתי אחיות סיאפניקיות, מנסות את מזלן בתוכנית הטלוויזיה America's Got Talent (בתרגום חופשי וגרוע: קיימים כישרונות באמריקה) האזינו לשיר ולשיח בין השופטים לאחיות. מרגש ומרתק, נמתין לעדכונים נוספים מצמד האחיות.

רק לי יש תחושת בחילה קלה...?

לא יודעת.. כן,זה חשוב להעלות את המודעות בלה בלה בלה אבל זה יותר מדי אמריקוקי לטעמי וגורם לי לתחושה לא נוחה

sporTV

New member
לא יודע.....

זה די דרמטי אם חושבים על זה. הן אומרות בסרט: "הרופאים אמרו לנו שלעולם לא נוכל לשיר." ותכלס, זה די ברור, וגם מאוד נכון, וכשמראים את זה על המסך - זה מראה כמה המחלה שלנו בעייתית, אמיתית, וכמה אנחנו כחולים מנסים להראות כל הזמן - אנחנו יכולים לעשות הכל, למרות כל החרא הזה. אז מצד אחד - מלוקק, מצד אחר - האמת לאמיתה. מה שמאוד מפריע לי במשפחה הזאת הוא העובדה שכל ארבעת ילדי המשפחה הם סיפאניקים, וזה כבר מספר שגובל בפשע.

LullaBelle

New member
אמריקאים אוכלים את זה בכפית =)

הם מאוד אוהבים סנטימנטליות וסיפור כזה בהחלט מספק את הסחורה. אבל שימי לב שגם שרון אוזבורן התרגשה מאוד, והיא בריטית. חוץ מזה אני מסכימה עם ספורטיבי, העובדה שיש במשפחה הזאת 4 ילדים עם סי אף מכעיסה מאוד. ולדעתי זה לא גובל בשפע - זה כבר בשטח עצמו.

אפשר לשפוט?

אתם יודעים למה יש להם 4 ילדים חולים? אולי כולם אובחנו לאחר הלידה? בדרך כלל בעקבות ילד אחד חולה יותר אולי פספסתי את הקטע המרגש הזה, אבל האם אמרו שהם בחרו שיהיו להם ילדים חולים? (או כמובן בחרו שלא להפיל אותם). אם כן, אז זו בחירה מרגיזה לטעמי אם לא, וגם אם כן אז יש להם חתיכת מזל נאחס שחבל על הזמן!!!

וכן בטח שזה מרגש

אבל זה מאוד דביק וזה גם סוג של, בוא נמצא תירוץ מעולה להפוך ל"כוכבות" אינסטנט שכולם יזכרו מי אנחנו וננצח על חשבון המחלה. נו טוב, הן באמת שרות יפה זה גם מעלה את המודעות בצורה טובה מאוד. מה לעשות ומה זה נקרא אמרו להם שם לא יוכלו לשיר? זה נשמע קצת הזוי... תשמעי אמא לבת שלך יש מחלה גנטית קטלנית שתעיק על חייה והיא לעולם לא תוכל.... לשיר!?! נשמע לכם הגיוני? אתם יכולים לשיר? אז כן לאחרונה כבר יש לי קצת קושי עם משפטים ארוכים במיוחד בשירים, אבל מכאן ועד לא מסוגלת לשיר.. המרחק עוד ארוך אני אשיר עד הקבר

sporTV

New member
לפעמים אני בקושי יכול לגמור משפט שלם

אז בוודאי שאני לא יכול לשיר. זה מאוד הגיוני שאם יש לך מחלת ריאות חמורה כמו סי.אף לא תוכל לשיר. ויש כאלה שזה כנראה חשוב להם מאוד. אין לי מושג למה יש להם 4 ילדים עם סי.אף, זה פשוט חורה לי. והאמת היא שהסיבה לא ממש חשובה, נגד הפלות...בעד הפלות...מה זה חשוב? הנק' היא ש4 ילדים יגדלו ויסבלו תוך כדי סבל מיותר.

ראשגדול

New member
ככה אני בודק מצב ריאות

אם בדרך לתל השומר אני שר כמו שצריך .. כולל לקחת אויר עמוק לתת בראש (בעיקר מייקל ג'קסון ) אז אני יודע שהמצב בסדר אבל מעבר לזה . מגעיל אותי הקטע . לנצל את המחלה בשביל לנצח וואלה לכו ותשירו בלי קשר זה שאתם חולות לא אוהב את הרחמים האלה

LullaBelle

New member
אני כבר לא יכולה לשיר.

ודווקא פעם יכולתי ובגיל 12-13 אף הייתי שרה במקהלת ילדים ובני נוער. בגיל ההתבגרות גם זייפתי ברחבי הבית בכיף, אלבומים שלמים. והיום לא, כבר לא יכולה בכלל. אולי פעם ב.. ביום ממש טוב יכולה רבע או חצי שיר, בשקט. לגבי לשפוט... תראי, אני לא יודעת בני כמה שני הילדים האחרים, אבל בין הבנות המזמרות יש הבדל של שבע שנים. אני מאמינה שהגדולה כן אובחנה עד גיל 7, ואם כן, ואללה, הבחירה של ההורים ללדת עוד בידיעה שיש מצב שהתינוק הבא יהיה חולה, קצת תמוהה. מה גם שלפני 13 שנים כבר היו שיטות לוודא שלא יוולד ילד חולה. אז נכון שזאת הבחירה של ההורים והם עשו אותה, אבל אני, בתור חולה, כן שופטת את ההורים האלה, כי הם עשו חרא של בחירה בשביל הילדים שלהם.

אבל אתם לא יודעים בוודאות

אולי כל הבנות אובחנו אחרי שכולן נולדו? ולגבי השירה טוב, לא חייבים לשיר כמו מקצועניים. אפשר לנשום גם באמצע המשפט. אבל אל תפסיקו לשיר או לפחות לזמזם במקלחת

sporTV

New member
גם את לא יודע

אולי יש להן אחים ולא אחיות
אני באמת לא יודע מה הסיפור שם, אני מתייחס לתוצאה.

sporTV

New member
כמה את לוקחת לשעה כפסיכולוגית?

לא כועס, פשוט לא שלם עם התוצאה.

למעלה