גם לסיאפניקים יש כשרון!

sporTV

New member
היום אני שם מבטחי ברפואה

במידה וניתן לדאוג שהילד שיוולד יהיה בריא, אני בעד. כלומר, אם כבר לא היה לך מזל, ונולד לך ילד חולה, להבא, תעשה כל שאפשר בכדי שאחיו יהיו בריאים. את בטוח מבינה בזה יותר ממני - באפשרויות - הפריות...בדיקות גנטיות מקיפות, וכו'... ואם נשאלת השאלה הקריטית הפלה או לא הפלה - אני חושב שאני נוטה להפלה - למרות שאני כנראה עדיין לא בשל בשביל להגיד לך שזו הבחירה שלי ב-100%, אני בטוח שהרבה יותר קשה לקחת את החלטת ההפלה ברגע שבאמת צריכים להחליט. וכמובן, בכל משפחה יש את השיקולים שלה, עם ההשלכות וההתמודדויות.

LullaBelle

New member
אני מסכימה איתך ב-100%

ובגלל שאני אישה, אז על נושא ההפלות חשבתי לא מעט מאז שהתחלתי להיות פעילה מינית - באופן כללי, CF או לא CF. ומבחינתי, אם הייתי נכנסת להריון, עושה בדיקות ומגלה שהעובר חולה CF, אז דורשת הפלה באותו היום. אבל כאן אני עושה הנחה לכך שאני חולה ויודעת איך זה, ולכן לא רוצה לתת את זה לילד. ההורים בטח קיבלו עידוד מהרופאים, שזה לא נורא, שחיים עם זה, חיים רגילים, כל התיאורים היפים שהרופאים אוהבים לתת להורים צעירים. ולן הם המשיכו ללדת. שזה, אגב, מעלה שאלה לגבי החומר שרופאים מספקים להורים במקרה של אבחנה, ואם יש בו גם חסרונות מסוג של אופטימיות-יתר.

בת שבע ש

New member
לא הראשונות ולא האחרונות

להזכירכם , כבר היא טאלנט גדול בצרפת שזכה להצלחה אדירה בזכות קולו בתוכנית אמריקן איידול גרסת צרפת. קראו לו גרגורי לאמרשל (Grégory Lemarchal) . הבחור היה בעל קול מדהים אע"פ היותו חולה במחלה. הוא נפטר כעבור זמן מה, לאחר הזכייה. כך שבין להכליל ובין המציאות קיים פער גדול, וזה מתבטא לא רק בשירה. להלן הלינק לביצוע שלו http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=6303422

sporTV

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קראתי עליו קצת בויקיפדיה. גרגורי היה הצלחה מסחררת בצרפת, הגיע למכירות אלבומים במיליון עותקים!!! אותי תמיד "מלחיץ" לראות סיאפניק שר כי אני תמיד מחכה לאיזה כחכוח קטן בגרון או שיעול קטן/גדול....

למעלה