גם ספרד מגנה את ישראל

Ootch

New member
../images/Emo6.gif

תחי הקלות שבלפזר סיסמאות באוויר... מאיפה אתה יודע מה קורה בעיראק?

ne ro

New member
מדברים על זה בחדשות../images/Emo13.gif

ומה נראה לך, שארה"ב ובריטניה יצאו לעיראק כדי לשחרר את עיראק מסאדם? ברור שהם התכוונו לשעבד את העיראקים לאימפריאליזם! על משאבי הנפט בעיראק השתלטו חברות אמריקניות ואנגליות.

Ootch

New member
לא לי ולא לך

יש ידע מדויק לגבי מה שקרה בעיראק שבעקבותיו ארה"ב פרצה למלחמה נגדם, ורק ועדות חקירה וראיונות עם הגורמים הרלוונטיים שם יוכלו לדווח לנו מה קרה באמת. זה דבר שלוקח זמן. שום דבר לא "ברור", וזה לא אומר שארה"ב ובריטניה פרצו לעיראק רק ממטרות אימפריאליסטיות. ממה ששמעתי היו להם מטרות אחרות לגמרי, אבל כל עוד כל המידע שיש לגבי זה הוא בגדר שמועות ואוסף נתונים לא מאומתים, אי אפשר לדבר על הנושא הזה בצורה חד משמעית, לדעתי.

ne ro

New member
אני מסכים;

אבל אני מבסס את דבריי על פי עדויות של פליטים עיראקים שגלו לחו"ל. את יודעת שהציבור העיראקי מצד אחד הוקיע את סדאם כדיקטטור ומצד שני לא רוצה בכיבוש ארצו.

Ootch

New member
תראה,

גם לי יש הרבה מאוד סימני שאלה לגבי המלחמה הזאת, ויכול להיות שאתה צודק. הבעיה היא שהחקירות לגביה עדיין בתהליכים, ולכן אני לא יכולה לדעת בוודאות מה היו המניעים של ארה"ב.. (אני לא חושבת שההפצצות האזרחיות בעיראק היו נחוצות ומהמעט ששמעתי הן היו מוגזמות, אבל אני גם לא יודעת אם מדובר ב"אזרחים" ששיתפו פעולה עם סדאם חוסיין או לא, ויכול להיות שזה היה כהגנה על צבא ארה"ב\התקפות על בסיסי נשק גרעיני, אז זה לא ענין חד משמעי, לפחות כרגע.)

trigotrigo

New member
יתרה מזאת,

אחת החברות האמריקניות שלקחו לידיהן את מאגרי הנפט העירקיים נמצאת במקרה בבעלות חלקית של דיק צ'ייני, סגן הנשיא.

שינובי5

New member
תעמולה זולה של ממש

הם יותר דאגו לשדות הנפט ולסלק איום פוטנציאלי על מערכת הנפט באיזור. כדי לשעבד ערבים לא צריך לטוס אלפי קילומטרים מהבית יש לשתי המדינות מספיק סחורה אנושית כזאת בביתן...

BlockBusta

New member
"מעטים ההורים הפלסטינים שמחנכים את

מעטים ההורים הפלסטינים שמחנכים את הוריהם להתאבד בואנה הרבה זמן לא היית בארץ הא?

arnolD boy

New member
הוא חי בישראל...

וחוץ מזה הוא מתכוון שארגוני הטרור מגייסים פעילים מתאבדים ללא חינוך של ההורים. תנועת חמאס היא תנועה מאוד פופולרית ברשות הפלסטינית, וגם אם רוב הפלסטינים שחיים בשטחים תומכים בערפאת ובטרור, הם לא תומכים בטרור עצמו. זה די מסובך להבין. בכל מקרה, זה מזכיר לי תוכנית בטלוויזיה ההולנדית , שבה גרטה דאוזנברג, עיתונאית הולנדית, הידועה כפעילה פרו פלסטינית, אומרת לאימא שהבן שלה התגייס לג'יהאד האיסלמי : " לא מספיק שהם גנבו לכם את האדמה, הם גם דחפו ואילצו את הבן שלך ללבוש פצצה, כדי אחרי זה להתאבד בגללם ובגלל הכיבוש שלהם?!!?".

Ootch

New member
חבוב, צא מהסרט

חמאס וחיזבאללה הם ארגוני טרור שמטרתם והמצע שלהם הוא לשחרר את ארץ ישראל מהכופרים (כלומר - להילחם בנו) והם לא מכחישים את זה לרגע. ואם רוב הפלסטינים לא תומכים בחמאס, איך זה יכול להיות ש80% מהם הצביעו לחמאס בבחירות הדמוקרטיות?

ne ro

New member
הבנת הנקרא?

אני אמרתי שרוב הפלסטינים לא תומכים בחמאס??

Ootch

New member
לא, אתה אמרת

"רוב הפלסטינים אמנם תומכים בערפאת ובחמאס, אך לא בטרור עצמו." אני טוענת שזה משפט הזוי לחלוטין בהתחשב לעובדה שהחמאס מושתת על טרור.

arnolD boy

New member
האיסלם לא מטיף לרצח של חפים מפשע

יש הלכי דת באיסלם המבדילים בין רצח מתנחלים לבין רצח אזרחים.

Ootch

New member
סילפת לחלוטין את מה שאמרתי.

האיסלאם זה לא החמאס.

arnolD boy

New member
וחוץ מזה לא כל המוסלמים בעולם

מסכימים על זה. אני ממליץ לך לקרוא קצת יותר בנושא.

ne ro

New member
כי עבורם מחבלים הם לוחמי חופש

וההתהגדות הפלסטינית , המכונה בישראל "טרור" מזכירה להם את ההתנגדות לכיבוש הנאצי במערב אירופה במלחמת העולם השנייה. אבל הפלסטינים לאתומכים ברצח ישראלים. זה די מורכב להבין, אבל אם תשאלי פלסטינים הם יגידו לך שעבורם מחבלים הם לוחמי חופש אבל שהם לא תומכים ברצח ישראלים עצמם.

למעלה