גם פה- מעתיקה הודעה שכתבתי

עמית@

New member
גם פה- מעתיקה הודעה שכתבתי

בפורום אחר. אתם יודעים מה דעתי על העבודה שלי, והיה לי קשה מאוד למרות הכל לחשוב על עזיבה, למה? כי אני אוהבת את האנשים אהבת נפש, והתרגלתי, 4 שנים, ראיתי אותם יותר מאשר את יוסי. אבל, וזה אבל משמעותי, אני בכ"ז עוזבת. יש לי הצעה (התלבטתי המון, כמעט שיתפתי אתכם אבל חשבתי שאתבלבל יותר..) מקצועית- הקידום הוא אבסולוטי, לתחום התוכן, לתחום העריכה והמחשבה, בתחום שמרתק אותי יותר מכל, עם יכולות להתפתח בדיוק לכיוונים שרק חלמתי עליהם, כלכלית השיפור לא אבסולוטי כל כך אבל בהחלט קיים. אז מה יש לנו? או יותר נכון מה *אין* לנו, אין לילות, אין סופי שבוע, אין הקפצות, אין חגים. יש המון חשש ופחד מהאחריות החדשה (והמאוד מאוד משמעותית) בתחום שבו הבחירה בי על פני שאר המועמדים היתה סוג של הימור, ומקווה מאוד שהוא יצליח, אז למרות שזה לא לגמרי קשור לנושא הפורום- אז הנה, חברים שלי, דרך חדשה, התאמינו? אחרי כ"כ הרבה זמן? התחלתי להיות פעילה פה בפורום יחד עם העבודה הנוכחית, ועכשיו הכל משתנה. עכשיו רק הריון- ואני אהיה מאושרת (לא.. עוד לא )

משוש30

New member
נשמע מ-ע-ו-ל-ה!! ../images/Emo45.gif

חבל על הזמן!! כל הכבוד! אין לי ספק שמי שהימר עליך הימר "על הסוס הנכון"... רק לא הבנתי אם זה אומר שאת עובדת לילות סופי שבוע הקפצות וכד' או שזה היה בעבודה הקודמת ועכשיו לא...
תגידי מתי את נכנסת להריון אולי נהיה ב"הריון ולידה" ביחד...

עמית@

New member
בעבודה הקודמת (הנוכחית) אני עובדת

את כל אלו.. בעבודה החדשה יש שעות מסודרות כמו רוב בני האדם הנורמלים
מתי אני אהיה בהריון? תלוי במעבדה של איכילוב ובאלוהי טיפולי הפריון
כולי תקווה שבקרוב מאוד, תתחילי להתכונן

ב ה צ ל ח ה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

"מכירה" אותך רק כמה שבועות ובכל זאת הבנתי שאת מאוד מקצועית בתחומך. שאלה סקרנית: האם זה אומר שכעת לא תיאלצי להיחשף לחומר קשה כמו שנחשפת עד כה?? כי אם כן, אז זהו הרווח המשמעותי. בכל אופן - הבחירה של מעסיקייך נראית לי מושכלת ונכונה. עלי והצליחי!!!

עמית@

New member
לשמחתי, זה לא מצריך את הצמידות

הזו לאירועי החדשות (נכון, יחסר האדרנלין, אבל יותר מדי אנדרנלין לא טוב ללב
) תודה!

ממסין

New member
מזל טוב

בלי להכיר אותך ,אבל סמך התגובות הקשות שלך לאירועים האחרונים זה נשמע מעולה. המון בהצלחה בעבודה החדשה.

odeia

New member
שיהיה בהצלחה בדרך החדשה

ולגבי ההריון - הצעתי עדיין תקפה.

קובולט

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה בעבודה החדשה ובכל

משאלות ליבך להריון.......אמן אמן

אור67

New member
יופי של בשורות!../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הגיע הזמן indeed ועוד לטובת שינוי שווה ביותר ....

נשמע אחלה. לא מבינה על מה התלבטת

המון המון בהצלחה. אפילו אם תהיה התחלה קשה, את יודעת שיש לך מקום לפרוק, ושבגדול את מתפתחת ומשתפרת, ושגם תשני יותרטוב. יופי יופי.

galiaS

New member
מזל טוב

התפקיד יותר טוב, השכר יותר גבוה ושעות העבודה יותר נוחות. נשמע קידום מושלם.

maya100

New member
יוווווו עמיתי!!!! המון המון../images/Emo50.gif

ואולי משנה מקום משנה מזל

בלינקה

New member
יופי לשמוע ../images/Emo45.gif

אני בטוחה שיהיה לך טוב בעבודה החדשה יותר מבישנה, ובטוחה גם שכשהם יגלו שאת הימור שהצליח, גם עניין השכר ישתפר. בהצלחה!

ענתש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

דברים טובים קורים לאנשים טובים. אני מאושרת בשבילך... אין לך מושג כמה. נשמע נפלא, שולחת לך מסר...

lulyK

New member
מזל טוב,

ואני בטוחה שמעולם הם לא עשו הימור מוצלח כ"כ. בהצלחה!

למעלה