גם פה- מעתיקה הודעה שכתבתי

מעיןבר

New member
את הבחירה הנכונה ../images/Emo45.gif

תוכן זה בהחלט התחום שלך. בהצלחה בדרך החדשה

אור100

New member
תפור עליך. אני בטוחה שתצליחי

המון המון המון בהצלחה והמון אצבעות לאח/אחות לתמר

wieci

New member
מזל טוב ובהצלחה בעבודה החדשה

כל הכבוד על האומץ לעזוב עבודה מוכרת ולקפוץ למים חדשים. ה-מ-ו-ן הצלחה!!!

nubi

New member
../images/Emo24.gif אני בטוחה

שתצליחי! בהצלחה! גם בעבודה וגם בהריון!

עמית, איזה כיף לשמוע ../images/Emo45.gif

שיהיה לך המון הצלחה בעבודה החדשה. אני בטוחה שתעשי עבודה מעולה. ושיהיה בהצלחה גם בטיפולים. הלוואי, הלוואי שההודעה הבאה שלך תהיה הודעה שאת בהריון.

רות י

New member
איזה מהלך מהיר, כל הכבוד! אז עכשיו

את בתקופת החודש של ההודעה המוקדמת? זה בטח מאד מנחם ומעודד לסמן כל יום עבר על גבי טבלת הייאוש. כה לחי. עלי והצליחי. איזה יופי שהאמינו בך.

אפעופ

New member
מזל טוב וכל הכבוד../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע חדשות טובות. שיהיה בהצלחה גדולה.

עמית@

New member
קיצרו לי על התנהגות טובה ../images/Emo8.gif

אני מתחילה שם כבר ביום א' שיבוא.. המווווווווווון תודה לכולם (והגית, אני יודעת שאת מבינה בדיוק את תחושתי..)

שיפסלה

New member
המון הצלחה

אני למדתי ששיפור כלכלי זה נחמד, אבל לי הרבה יותר חשוב העניין שיש בתפקיד החדש. שיהיה לך בכיף!

בהצלחה בג'וב החדש

ואני מאלה שמאמינות ש"משנה מקום משנה מזל" אז גם סיפור ההפריות עומד להשתנות בכיוון ההצלחה כנראה.

hagitag

New member
איזו שימחה! כמה טוב שעשית מעשה

סוף סוף. בתור אחת שעבדה איתך הרבה זמן, אני כבר מזמן חשבתי שאת במקום הלא נכון, אבל הרבה פעמים נתקעים בגלל נוחות יתר, למקום, לאנשים. מי כמוני יודעת. אני חושבת שזה רק ירחיב אותך (מקווה שזה גם יעבוד לגבי החלק השני של ההודעה) ושאין ספק שתמצאי לאן לצמוח ולהקדם בתוך זה, זה הרי התחום שאת באמת אוהבת, ואז גם אין ספק שתקבלי קידום כלכלי, הרי את טובה בזה. ושוב, לגבי החלק השני של ההודעה נותר לי רק לעשות עליך הרבה פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו..........

עינבלית

New member
ברכותיי../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

יופי של חדשות (תרתי משמע) מאחלת לך שגם התפילה הנוספת שלך תתממש ובקרוב!

yaelia

New member
איזה יופי של הודעה

את נשמעת כאילו ירדו טונות מעל גבך. מקווה שהעבודה החדשה אכן תוכיח את עצמה ובעיקר שתהני מאוד.

גורבי

New member
חזקי ואמצי!

ממה שהספקתי לראות כאן, גם את וגם הם עושים את הבחירה הנכונה. ומחזיקה אצבעות גם לתמנון/ה קטן/ה בקרוב מאוד.

למעלה