1. לא שרשרת נכון .יתכן, הכוונה היתה לזה "
על מה את מדברת?
מדובר בתוספות שיער לראש.
מה לא ברור?"
שנבע כמובן מהנאמר קודם.
2. אני לא אחראי על חוסר הבנתם ו/או בדיחות תפלות של גולשים אחרים ולכן אין מה לבוא אליי בטענות.
1. לא שרשרת נכון .יתכן, הכוונה היתה לזה "
על מה את מדברת?
מדובר בתוספות שיער לראש.
מה לא ברור?"
שנבע כמובן מהנאמר קודם.
בלי להיכנס לסוגיה זו נציין רק שבניגוד לדרך בה אתה מציג את הדברים, השורה התחתונה היא מסקנה אישית שלך שלא נאמרה בשום מקום ובוודאי שלא על-ידי גורם מוסמך. האם אתה צודק? יתכן. יתכן גם שלא. כאמור, אני כלל לא נכנס לזה (אין לי שום בעיה עם זה גם אם זה נכון). אבל זאת פרשנות אישית שלך. לא משהו ש"הסוף (באמת) מבהיר" כטענתך.לכל האהבלים שלא קראו, הסוף מבהיר שזה על חשבון משלמי המיסים: "מטעמה של שרה נתניהו נמסר לגולדנברג - שטרן: "יפה פליישר היא ספרית שהגברת נתניהו מגיעה אליה לעיתים, לקראת מפגשים ואירועים ציבוריים. כך עשתה לפני הפגישה עם משלחת אלמנות הנרצחים מאופקים ועם הנשיא טראמפ"." - כל הוצאה של ראש הממשלה או אשתו שניתן לתרצה במפגש או אירוע ציבורי היא תמיד על חשבון משלמי המיסים.
בלי להיכנס לסוגיה זו נציין רק שבניגוד לדרך בה אתה מציג את הדברים, השורה התחתונה היא מסקנה אישית שלך שלא נאמרה בשום מקום ובוודאי שלא על-ידי גורם מוסמך. האם אתה צודק? יתכן. יתכן גם שלא. כאמור, אני כלל לא נכנס לזה (אין לי שום בעיה עם זה גם אם זה נכון). אבל זאת פרשנות אישית שלך. לא משהו ש"הסוף (באמת) מבהיר" כטענתך.
אוקיי, אז דחפת קישור לתגובתך, הוספת ציטוט, ומתוך כל זה אלו שלא מתעמקים אמורים ללמוד משהו? כי הרי אין קשר מיוחד בין המופיע בתגובתך זו לדברי למעלה. אין בהם אישור לטענה שהשמעת בתגובתך הקודמת בשרשור בשום צורה והדברים בתגובתך החדשה לא משנים את העובדה שהדברים בתגובתך הקודמת, הם פרשנות אישית שלך.![]()
שרה נתניהו זכאית למימון הוצאות מלא? זה מה שקבעה המדינה
בתשובה לעתירה שהגישה התנועה הדמוקרטית האזרחית נגד מימון שני מעונותיו של רה"מ בנימין נתניהו, כתבה המדינה שאין עילה להתערבות בית המשפט בהחלטת ועדת הכספים. "ביצוע החלטות כפוף על פי דין לאישור של חשב המשרד, שכן מדובר בגורם המקצועי הבוחן שהכספים יוצאו לתכלית מותרת"www.ice.co.il
"המדינה הגיבה אמש (ראשון) לעתירה שהגישה התנועה הדמוקרטית האזרחית נגד מימון שני המעונות של ראש הממשלה בנימין נתניהו, וכן נגד מימון ההחלטה בוועדת הכספים שמאפשרת מימון הוצאות לרעיית ראש הממשלה שרה נתניהו בארץ ובחו"ל. לפי עמדת המדינה, דין העתירה להידחות בהיעדר עילה להתערבות בית המשפט בהחלטת הוועדה." - למעשה כל הוצאותיה של שרה נתניהו הן על חשבון משלמי המיסים.
אין טעם להגיב לשקרים שהוא מפיץ .![]()
שרה נתניהו זכאית למימון הוצאות מלא? זה מה שקבעה המדינה
בתשובה לעתירה שהגישה התנועה הדמוקרטית האזרחית נגד מימון שני מעונותיו של רה"מ בנימין נתניהו, כתבה המדינה שאין עילה להתערבות בית המשפט בהחלטת ועדת הכספים. "ביצוע החלטות כפוף על פי דין לאישור של חשב המשרד, שכן מדובר בגורם המקצועי הבוחן שהכספים יוצאו לתכלית מותרת"www.ice.co.il
"המדינה הגיבה אמש (ראשון) לעתירה שהגישה התנועה הדמוקרטית האזרחית נגד מימון שני המעונות של ראש הממשלה בנימין נתניהו, וכן נגד מימון ההחלטה בוועדת הכספים שמאפשרת מימון הוצאות לרעיית ראש הממשלה שרה נתניהו בארץ ובחו"ל. לפי עמדת המדינה, דין העתירה להידחות בהיעדר עילה להתערבות בית המשפט בהחלטת הוועדה." - למעשה כל הוצאותיה של שרה נתניהו הן על חשבון משלמי המיסים.
גם בקישור הזה אין כמובן כל מידע, אמירה או אישור שהתספורת הנ"ל בוצעה על-חשבון המדינה ואזרחיה. קצת מוזר בעיני שאתה מרגיש צורך להוסיף עוד פוסט בו הדברים לא נאמרים ולחשוב עוד פעם שאנשים יסתפקו בכותרת ו/או בעצם הבאת הקישור ויסיקו מכך את מה שאתה מבקש שיסיקו. אבל זה כבר עניינךאין טעם להגיב לשקרים שהוא מפיץ .
ועדת הכספים אישרה לממן את כל הוצאותיה של אשת ראש הממשלה בארץ ובחו"ל, מה לא הבנת?גם בקישור הזה אין כמובן כל מידע, אמירה או אישור שהתספורת הנ"ל בוצעה על-חשבון המדינה ואזרחיה. קצת מוזר בעיני שאתה מרגיש צורך להוסיף עוד פוסט בו הדברים לא נאמרים ולחשוב עוד פעם שאנשים יסתפקו בכותרת ו/או בעצם הבאת הקישור ויסיקו מכך את מה שאתה מבקש שיסיקו. אבל זה כבר עניינך. אנחנו בדמוקרטיה וכל אחד רשאי לכתוב מה שמתחשק לו ולנסות לשקר לציבור בכל דרך שיימצא לנכון
.
סליחה אם בחרתי בכל זאת להצביע על הנ"ל.
יקירי, כתבתי מספיק פעמים כבר את מה שהיה לי לכתוב. אני באמת צריך לכתוב את זה עוד פעם? אתה לא עד כדי כך אהבל, סורי.ועדת הכספים אישרה לממן את כל הוצאותיה של אשת ראש הממשלה בארץ ובחו"ל, מה לא הבנת?
משמעות האישור היא שהמימון הוא על חשבון משלמי המיסים. אין אפשרות אחרת.יקירי, כתבתי מספיק פעמים כבר את מה שהיה לי לכתוב. אני באמת צריך לכתוב את זה עוד פעם? אתה לא עד כדי כך אהבל, סורי.
אם נסכם:
לטוב ולמוטב, אין כל אמירה שהתספורת הספציפית הזאת ממומנת על-ידי המדינה או אזרחיה.
יש אמירה כללית במקום אחר, שיש אישור עקרוני שהוצאות המחיה של הגב' נתניהו יהיו על חשבון המדינה.
אתה הסקת מא' את ב'. זכותך המלאה. אולם מה לעשות, זאת הסקה שלך, פרשנות שלך, כאשר בניגוד לדבריך המפורשים (פשוט כתבת דברים שאינם אמת), הם לא נאמרים שם בסוף הכתבה בשום צורה, שלב או דרך.
מי שעדיין לא הבין את דברי, אין לי מה לעשות עם זה כבר. מי שהבין, מצוין. מי שהבין אבל מתעקש לעשות את עצמו לא מבין? ובכן ידידי, זה כבר עניינם האישי של (שני) אישים אלו.
מיצינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.