המממ... בהופעה[?]
I Ich liebe T H New member 10/11/07 #82 ../images/Emo203.gifממש אהבתי את התמונות והן העלו לי וואחד חיוך. אחותי לא הבינה למה אני יושבת וצוחקת מול המסך
../images/Emo203.gifממש אהבתי את התמונות והן העלו לי וואחד חיוך. אחותי לא הבינה למה אני יושבת וצוחקת מול המסך
ה הגמדה של Ich Liebe New member 10/11/07 #91 ואחרונה - פשוט שר. מקווה שאהבת. שיהיה לך אחלה המשך של יום.
ה הגמדהשל ליזהSadEye New member 10/11/07 #93 ../images/Emo26.gif../images/Emo189.gifליזה../images/Emo189.gif../images/Emo36.gif כתבת לפני כמה זמן שאת אוהבת סיפורים עם מוסר השכל. אז מצאתי לך כמה. אחד נמצא ממש בהודעה הזאת, והשני יהיה בהודעה הבאה. מצטערת על ההזנחה בימים האחרונים . ואם הצבעים האהובים עלייך הם אדום ושחור, אז קבלי שרשרת אייקונים שקיבלו אדמת: אוהבת מלאא
../images/Emo26.gif../images/Emo189.gifליזה../images/Emo189.gif../images/Emo36.gif כתבת לפני כמה זמן שאת אוהבת סיפורים עם מוסר השכל. אז מצאתי לך כמה. אחד נמצא ממש בהודעה הזאת, והשני יהיה בהודעה הבאה. מצטערת על ההזנחה בימים האחרונים . ואם הצבעים האהובים עלייך הם אדום ושחור, אז קבלי שרשרת אייקונים שקיבלו אדמת: אוהבת מלאא
ה הגמדהשל ליזהSadEye New member 10/11/07 #94 והשני../images/Emo132.gif (כמובן שאת צריכה להכנס לקובץ ה-DOC, למקרה שלא מצאת אותו ) וכמובן שלא נשכח גם את האייקונים שקיבלו אבעבועות שחורות: שבת שלום(היא כבר יצאה?...אוופס )
והשני../images/Emo132.gif (כמובן שאת צריכה להכנס לקובץ ה-DOC, למקרה שלא מצאת אותו ) וכמובן שלא נשכח גם את האייקונים שקיבלו אבעבועות שחורות: שבת שלום(היא כבר יצאה?...אוופס )
S Sad eyes never Lie New member 10/11/07 #95 אויייייייייי, תודה. ../images/Emo9.gif אחלה סיפורים. את הראשון חיפשתי לפני כמה ימים, כי קראתי אותו פעם והייתי צריכה אותו. ממש עזרת לי אתו. והשני ממש יפה, פעם ראשונה שאני נתקלת בו. אחלה שרשראות אייקונים תודה רבהרבהרבה
אויייייייייי, תודה. ../images/Emo9.gif אחלה סיפורים. את הראשון חיפשתי לפני כמה ימים, כי קראתי אותו פעם והייתי צריכה אותו. ממש עזרת לי אתו. והשני ממש יפה, פעם ראשונה שאני נתקלת בו. אחלה שרשראות אייקונים תודה רבהרבהרבה