גמד ענק- שרשור רביעי

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifתודה רבה רבה רבה../images/Emo13.gif

זה ממש מקסים
לילה טוב גם לך

../images/Emo15.gifמיכל../images/Emo23.gif.

אני מקווה שהיה לך יום נפלא
ושמחר יהיה אפילו עוד יותר
. ועכשיו כמה דבריםD: להתחלה, שיהיה לך מחר יום מקסים! http://www.riversongs.com/Flas/lovely.html פתחי רמקולים

ועכשיו כדי שלא יהיה סתם משעמם.

פתחי את זה
http://cardfountain.com/ecards/snggrndhg01/index.php?pid=21348&enm=1&aid . ובשבילך עוד משהו קטן שעושה טוב על הלב: המתנה הנפלאה ורבת הערך שאתם נותנים לעולם, היא עצם היותכם כאן, מעניקים לאחרים מטוב לבכם ומאהבתכם. מביאים שמחה ואושר ללבבות, ומעלים חיוך על פניהם של כל האנשים אשר פוגשים בכם, אתם פוסעים בשקט ובבטחה בדרכי החיים, זוכים לכבוד ולאהבה מכל אדם, ובכל מקום שבו הייתם - נשארים אנשים אשר שהו במחיצתכם, טובים ומאושרים יותר. - אדוארד צ'יפמן גילד- שיהיה לך יום מדהים ממני הגמדה שלך
.

m i c k e y 15

New member
דאגי../images/Emo99.gif

ואו תודה!!! דאגי הוא אחד הפייבים שלי ממקפליי אז תודה
ואי אני אוהבת אתכל הדברים האלה בתארים...זה יפה מאוד ריבר סונג..הזכיר מוזיקה אירית או משהו כזה...מוזיקה אירית
ואי זה היה יפה

|נדחפת|

אומייגאד, הוא מושלם. מי זה היצור המדהים הזה בכל התמונות? [וואי, אני נשמעת כמו פאקצה מפגרת.
]

m i c k e y 15

New member
איך את יכולה להגיד את זה על המושלם הזה../images/Emo26.gif

שכל הזמן מחליף צבע שיער ותסרוקת

m i c k e y 15

New member
זה דאגי פוינטר../images/Emo99.gif

מלהקה המדהימה מקפליי....
אני אוכל להמליץ לך על שירים אם בא לך

m i c k e y 15

New member
כשזה מגיע אליהם...אני חופרת../images/Emo6.gif

השירים המומלצים שאני אומרת לך...הם הכי טובים לדעתי: McFly: That Girl- שיר מקפיץ וכיפי Not Alone- שיר מעודד, נפלא, אחד הטובים שלהם...שקט ומלא אנרגיה לקראת הסוף. I wanna hold you- שיר אנרגתי, מדבר על אהבה פשוט שיר חמוד surfer babe- שיר אחד החמודים room on the 3d floor- שיר רגוע, כיף לשמוע אותו, נותן הרגשה...מעולה all about you- שיר שקט, גיטרה אקוסטית, כיף לשמוע אותו ככה כשנרגעים. Ultraviolet- אין לי מה לומר על השיר הזה חוץ ממושלם dont know why- שיר שאותו מעודד, ואני נורא מזדהה איתו... ive got you- זה הכל...שיר מהמם Too Close For Comfort- השיר הכי טוב שלהם בהחלט!
בכל מקרה..כל השירים שלהם מדהימים אבל במיוחד אלה מהאלבום השני שאני ממליצה לך לשמוע את כולו
לאלבום השני קוראים Wonderland הוא הכי טוב שלהם.... ובכלל אם את רוצה הנה רשימה של כל השירים שלהם לפי אלבומים: "Room On The 3rd Floor" Five Colours In Her Hair Obviously Room On The Third Floor
That Girl Hypnotised Saturday Nite Met This Girl
She Left Me Down By The Lake Unsaid Things Surfer Babe
Not Alone
Broccoli
"Wonderland" I'll Be OK I've Got You Ultraviolet
The Ballad Of Paul K I Wanna Hold You Too Close For Comfort
All About You
She Falls Asleep (Part 2) Don't Know Why
Nothing
Memory Lane "Motion In The Ocean" We Are The Young
Star Girl Please Please Sorry's Not Good Enough Bubble Wrap Transylvania Lonely Little Joanna Friday Night Walk In The Sun
Home Is Where The Heart Is
Don't Stop Me Now ושירים שהם לא מאלבומים אלא B-SIDE והם ממש ממש יפים Ignorance
זה וזה שמתחתיו השירים הכי חדשים The Heart Never Lies Baby's Coming Back
שזה קאבר Easy Way Out
Get Over You Guy Who Turned Her Down Lola No Worries
Silence Is A Scary Sound
ויש עוד מלא קאברים טובים שהם עשו ולא כתבתי
סורי על החפירה XDD אם אני מתחילה..אז עד הסוף

למעלה