מזמן כבר השתדרגתי עיזים אני כבר לא עושה. עכשיו את יכולה להתחנן לבוסה בלחי, זובי תקבלי
ע עגלשון New member 20/4/15 #33 מזמן כבר השתדרגתי עיזים אני כבר לא עושה. עכשיו את יכולה להתחנן לבוסה בלחי, זובי תקבלי
ק קסם 82 New member 20/4/15 #38 זה למה אני לא קיבלתי זובי פולני לפני שתקפצו ..נאכון אבל ..אין לי שומדבר נגד..
ע עגלשון New member 20/4/15 #43 סאוחתו מה זה זה? כל פעם את דוחה את זה בשנה? אמרנו 2016 ולא נתון לשינויים. טריפוליטאי לבנון או טריפוליטאי לוב?
סאוחתו מה זה זה? כל פעם את דוחה את זה בשנה? אמרנו 2016 ולא נתון לשינויים. טריפוליטאי לבנון או טריפוליטאי לוב?
מ מ י ס ט ר גונס New member 20/4/15 #31 כן אבל מה שוות הברקות אם הן לא מביאות זיונים או אהבת אמת    
ד דואובי New member 20/4/15 #42 הכל בעיני המתבוננן/ת/המוצצת/הנמצצת/הנמצץ   אישית, חושב שכל עניין ה"בליעה" הוא טכני ואובר-רייטד, והמהות היא האינטימיות שבמגע האוראלי, ההדדיות, הקשב האחד לשניה וכו'   אם היא מגרגרת/בולעת/יורקת זה משני לחלוטין
הכל בעיני המתבוננן/ת/המוצצת/הנמצצת/הנמצץ   אישית, חושב שכל עניין ה"בליעה" הוא טכני ואובר-רייטד, והמהות היא האינטימיות שבמגע האוראלי, ההדדיות, הקשב האחד לשניה וכו'   אם היא מגרגרת/בולעת/יורקת זה משני לחלוטין