XD 'פגרת אני... חח תודה רבה
ש שירה רוז New member 27/9/05 #44 וואוווו קולר מדהים... את יכולה בבקשה לכתוב את הפרטים של האישה הזאת?
T the dark night New member 25/9/05 #19 ממש אהבתי את החולצות שקנית בייחוד את אלה שקנית ב"שתיים" ובדאון טאון
S Sweet Clementine New member 25/9/05 #21 ../images/Emo13.gif אהבתי את הכינוי שלך... זה השם של הדיסק החדש של HIM.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 26/9/05 #23 תתחדשי חן../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif דברים יפים! הקולר מדהים! מאיפה הוא?
S Sweet Clementine New member 26/9/05 #25 משוק נחלת בנימין... אגב, יש שוק בשלישי ושישי- מי שלא רוצה לפספס.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 26/9/05 #31 אעעעעע../images/Emo129.gif את אולי יודעת איך אני מגיעה לשם מדיזינגוף? או עזריאלי? מקווה שיצא לי ללכת לשם בחופש
אעעעעע../images/Emo129.gif את אולי יודעת איך אני מגיעה לשם מדיזינגוף? או עזריאלי? מקווה שיצא לי ללכת לשם בחופש
T ToryMaster New member 26/9/05 #32 המ דיזינגוף איפה? אני יודעת איך להגיע לשם מבן יהודה [רחוב מקביל לדיזינגוף, מרחק הליכה]. קו ארבע לוקח אותך לאלנבי, שממנו יוצאת נחלת בנימין, לשאול את הנהג.
המ דיזינגוף איפה? אני יודעת איך להגיע לשם מבן יהודה [רחוב מקביל לדיזינגוף, מרחק הליכה]. קו ארבע לוקח אותך לאלנבי, שממנו יוצאת נחלת בנימין, לשאול את הנהג.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 26/9/05 #34 אעעע וברגל?../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif טוב לאמשנה אני אסתכל כבר במפה
S Sweet Clementine New member 26/9/05 #35 האמת היא שמדיזינגוף אפשר ללכת ברגל זה לא ממש רחוק. או שאת יכולה לקחת את קו 4 או 5 של דן שעוצרים באלנבי, שזה קרוב לשם. ומעזריאלי את לוקחת את קו 63 נדמה לי.
האמת היא שמדיזינגוף אפשר ללכת ברגל זה לא ממש רחוק. או שאת יכולה לקחת את קו 4 או 5 של דן שעוצרים באלנבי, שזה קרוב לשם. ומעזריאלי את לוקחת את קו 63 נדמה לי.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 26/9/05 #36 טנקס../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif ומדיזינגוף לאיזה כוון הולכים?