גמלצים.....השתוללתם בלילה?

odo13z

New member
בקר טוב פאלו.../images/Emo13.gif

לפי ההרים ברקע זה לא בארץ אלא אם אני טועה בגדול וזה בהחלט בגדר האפשר. אולי... יוון ?

p a l o m a

New member
אודו, בארצנו הקטנטונת דווקא...../images/Emo140.gif

עכשיו אני פורשת כנפיים מקווה שעד שאנחת כאן שוב... ימצא הפתרון.. יום טוב........................

אפי 7

New member
מקווה שייכנס למקום הנכון - בקשר

לניק של פלומה - האשה בחרה בניק יפה - פלומה - ולעתים החבר'ה משבשים לה את השם והיא ממש מבקשת שישאירו את הניק ללא תוספות וחנחונים - זכותה. פעם בחרתי בשם offe ובמפגשים היו קוראים לי אופי, וזה ממש לא היה נעים לי, לכן החלפתי לאפי - שהוא הקיצור של שמי ונעים לי לאוזן. אני גם אוהבת להוסיף חנחונים לניק - אולם כל אחד רצונו הוא. יום טוב אפי

p a l o m a

New member
אפי, לא תאמיני עניתי לך על המשוב

שכתבת בקשר ל"ניק שלי"... עם המון חיבוקים ונשיקה אפילו וחיוכים וקריצות (כי הכל אמור להיות בגדר הפרופורציות המתאימות.. בסה"כ מדובר ב"ניק" בפורום...) אבל העיקר! תגובתי נעלמה..?!? לא יודעת מדוע... ובכן אני שולחת לך שוב: תודה,
ומקווה שיגיע לשרשור הנכון....שלך, פאלומה

shkedud

New member
פאלומה - סליחה על שיבוש הניק, ספרי

איפה צולמה התמונה?

פלומה, המון ../images/Emo52.gifהכל מתוך חיבה

אליך יקירה, אבל את צודקת, אין כמו פלומה

הצילום מפארק הסלעים בשמורת הר-סנה

מסלול יפהפה בין תפן לכיסרא. מומלץ במיוחד בחורף ובאביב, עת הפריחה בשיאה. כמובן בימים של
.

p a l o m a

New member
מיכה! כל הכבוד!! שביל בכיסרא../images/Emo24.gif

טיילנו שם בשבוע שעבר הרקפות רק החלו להציץ מבעד לסלעים.. אבל האטרקציה שם היא שיש שם סלעים מזכירים את עמודי שלמה במראה (לא בגובה!) נוף מקסים מסביב, ופסלים שהטבע גרמן... מומלץ בכל לב.. .. אני מתארת לי שבאביב המקום מלא בכלניות צבעוניות.. השביל לא קשה להליכה ורוצו לשם.

הלוואי עלי פלומתי, אני אחרתי קום,

והמלאכה מרובעת, התחיל פה לטפטף, אחשוב על הצילום היפהייפה שהבאת

פלומה, לא יודעת, אבל הצילום עדיין

אתי, צילום מלא הוד, ושביל המטיילים, והפרחים מסביב, נהדר

חשבתי שיש גם פרחים, נדמה לי שזה

סידור של אבנים או משהו אחר, על כל פנים זה כאילו לצאת מתוך מערת יער, ממש יפה

yuli139

New member
../images/Emo7.gifבימבונת,תמונה כזאת את שולחת

לי? לא מזכיר לך משהו?

למעלה